راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام
من یک هفته ایی میشه w2261vp گرفتم خیلی خوبه ازش راضییم فقط یه مشکل کوچیک داره اینکه نمیدونم چرا بعضی مواقع بعد از خاموش کردن یه صدای تق و توقی از پشت مانیتور میاد البته اگه محیط شلوغ باشه صدا شنیده نمیشه ولی شبها که سروصدا نیست صداش رو میشه شنید معمولا تا یه ساعت بعد از خاموش شدن مانیتور این صدا شنیده میشه! بعضی مواقع هم وقتی مانیتور روشنه این صدا رو میده.میخوام ببینم این طبیعیه یا من خیالاتی شدم! چون مانیتوره lcd قبلیم که lg بود همچین صدایی نمیداد!!

برادر نیما ممنون از پاسخ
اساتید قیمتای جدید رو میزارین 2261 و 2394 و 23500
یه سوال دیگه برای خرید ال سی دی اینا خوبن یعنی فعلن جوابگوس یا فناوری بهتری تو راهه وصبر کنیم اونو بگیریم؟
با تشکر

برادر نیما ممنون از پاسخ
اساتید قیمتای جدید رو میزارین 2261 و 2394 و 23500
یه سوال دیگه برای خرید ال سی دی اینا خوبن یعنی فعلن جوابگوس یا فناوری بهتری تو راهه وصبر کنیم اونو بگیریم؟
با تشکر
خواهش ميكنم
قيمت هم

2261 قيمت 220-235
2394قيمت 300-330
2794 قيمت 410-425
2770 قيمت 420

اينا قيمت مانيتور هاي خوب HDMI دار هست

سلام.یه سوال داشتم.یکی از دوستام سری LG W1954S-PF گرفته.به نظر شما مانیتور خوبی هستش.اخه به من هم میگه اگه خواستی بگیری همین مدل بگیر.

آخرین ویرایش:
آقا این LED که جدید اومده خوبه مشخصات و قیمتش رو لطف کنید
دوستانی که 2261 دارن میتونن طول و عرض این ال سی دی رو به سانتی متر بذارند
عرض 2261 به اندازه 19 معمولی هست یا بیشتره

http://forums.ebuyer.com/showthread.php?t=40421
??III!!!
هرچی فکر میکنم نمیتونم تصمیم بگیرم که
m2394d بیگرم الان یا صبر کنم سال بعد این w2363v بیاد؟؟
الان یه مانیتور cw1931 دارم فعلا ولی به پی اس تری نمیخوره چون HDCP نداره مونتاژ ایران
فقط بین همین دو مدل موندم چیز دیگه ای هم نمیخوام
حتی با شرکت واردکننده هم تماس گرفتم گفتن کلیه هزینش تا برسه دستم میشه 750 هزار تومنه در صورتی که قیمت اصلیش 10 20 تومن از 2394 بیشتر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
به نظر من همون 2394 رو بگير اگر بزرگتر ميخواي 2794 اگر هم سامسونگ ميخواي 2770 رو بگير چون اگر بخواي صبر كني فرض رو بر اين بگيريم وارد ميشه به ايران تا پاييز سال ديگه بايد صبر كني

بالاخره تصمیم گرفته بودم این مدلو بگیرم
http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26972479
اینجا یه نفر M2394D داره ولی نوشته ایکس باکسو با HDMI وصل کرده و کیفیت وحشتناک بدجور بوده
کسی این مدلو نداره؟؟؟؟
میشه از کسانی که این مدلو دارن خواهش کنم بگن کیفیتش چجوریه یا حداقل یه عکس یا فیلم بگیرن
ما هم کیفیتشو ببینیم

بالاخره تصمیم گرفته بودم این مدلو بگیرم
http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26972479
اینجا یه نفر M2394D داره ولی نوشته ایکس باکسو با HDMI وصل کرده و کیفیت وحشتناک بدجور بوده
کسی این مدلو نداره؟؟؟؟
میشه از کسانی که این مدلو دارن خواهش کنم بگن کیفیتش چجوریه یا حداقل یه عکس یا فیلم بگیرن
ما هم کیفیتشو ببینیم

دري وري گفته برادر خيالت راحت شما مطمئن باش ببين الان 3.000.000 تومن هم خرج كني اون چيزي كه ميخواي نميتوين بگيري ولي كيفيتش خوبه براي گيم ولي من 27 ش رو بهت پيشنهاد ميكنم

سلااااااااااااااااااام به همه
آقا سرعت جواب دهیتون به سوالا واقعا بالاست!!!!! خیلی خیلی ممنونم
بچه ها یه سوال کوچولو داشتم
به نظرتون برای بازی کردن ایکس باکس (کیفیت تصویر) مونیتور 2261 LG بخرم یا یه TV LCD samsung 32 اینچ در حد 550 هزار تومن بخرم؟؟؟ کدوم بهتره؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید:love:

بخوايم حساب كنيم براي تست 2261 هم خوب نيست

بازي fifa كه فريم سريعي داره رو بذار يه مقدار نزديك به مانيتور شو ميتوني سايه هاي افت فريم رو ببيني

قضيه 1080 و فول اچ دي هم تو 22 يه مقدار مسخره ست ولي من خودم الان 2261 براي pc م دارم استفاده ميكنم و فعلا بازي با هاش ميكنم

درم ورد خريد 32 هم برادر فرقي نداره شما با هرچي كه لذت بيشتري ميبري تو بازي بخر وگرنه اين عدد و ارقام همه تئوري تو عمل كارا مهمه ...

سلااااااااااااااااااام به همه
آقا سرعت جواب دهیتون به سوالا واقعا بالاست!!!!! خیلی خیلی ممنونم
بچه ها یه سوال کوچولو داشتم
به نظرتون برای بازی کردن ایکس باکس (کیفیت تصویر) مونیتور 2261 LG بخرم یا یه TV LCD samsung 32 اینچ در حد 550 هزار تومن بخرم؟؟؟ کدوم بهتره؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
شما اول باید مشخص کنی چه مدلی میخوای بگیری
2261 امتحاناشو پس داده ولی یه LCD 500 32 مبهمه و باید مشخص کنی که چی میخوای بگیری
در ضمن به نظر من بخاطر 200 تومن 500 تومن حروم نکنید
یا یه چیز درست حسابی بخرید یا همون 2261 بگیرید
چون LCD تی وی های رنج 500 همیشه یا فول اچ دی نیستن و یا تعداد پورت ها و پورت HDMI شون کم هست.برای همین مدل رو مشخص کنید بهتر میشه نظر داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or