راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

میفهمم دوست عزیز حرفتو
آره باید کم و بیش باشه 2286 قیمتشم 330 هست تو بازار اگر گیر نیاوردی من دارم چند تا قیمتم کمتر
2363 خوب به چیز دیگست یه چیز تک هر کیم گرفته از بچه ها واقعا راضی هم از نظر آپشن قوی هم از نظر کیفیتو زیبایی
من جفتشو بهت پیشنهاد میکنم در ضمن 2363 هم FULL HD
مانیتور 27 LED نداریم برادر تنها LED موجود 2286 هست بعد یه چیز دیگه خواستی بگو من تو پی ام راهنمایی اساسی بکن

اين مانيتور نسبت تصويرش 16:10 هست
مناسب XBOX نسبت 16:9 هستش

با اينش چيكار كنم؟

2286 نسبتش 16:10 من نمونه تصویرشو گذاشتم ولی 2434 اون 16:9 بازم خودت برو ببین البته 2434 تو ایران نیست برادر فکر کنم آخرش باید 2261 بگیری

برادر Nimak2 این 2363 که این هست http://www.lge.com/products/model/detail/w2363v.jhtml
چه ربطی داره به این 2434 AOC که شما جایه اون معرفی میکنید البته منکر خوب بودن این 2434 نمیشم اگه پولم کافی بود ازتون میگرفتم ولی گفتم اینو بگم که 2363 واسه lg هست و واسه خودش غولیه راستی شما نمیارید این مدل رو

سلام بچه ها من تصميم گرفتم 2261 بگيرم.

ميشه يكي روش كامل گرفتن صدا با اسپيكر رو بهم بگه با وجود اين كه ميخوام از كابل HDMI استفاده كنم

ممنون از همتون

برادر Nimak2 این 2363 که این هست http://www.lge.com/products/model/detail/w2363v.jhtml
چه ربطی داره به این 2434 AOC که شما جایه اون معرفی میکنید البته منکر خوب بودن این 2434 نمیشم اگه پولم کافی بود ازتون میگرفتم ولی گفتم اینو بگم که 2363 واسه lg هست و واسه خودش غولیه راستی شما نمیارید این مدل رو

بنده واقعا شرمندم لینک اشتباه گذاشتم واقعا شرمنده دیگه پیریه شده دردسر 2 تا تو راهه

من كه ديگه سكته رو زدم :(:(:(

هر مانيتور خوبي پيدا ميشه يه نقصي داره. اين 2286 فول اچدي نيست
خداييش 2363 خيلي توپه. تو بازار نيست؟ خودت نميتوني گير بياري؟ LED هست ديگه؟

دوست عزیز درست 3 هفته پیش منم دقیقا مثل شما بودم , هر مونیتوری پیدا می کردم یک نقصی داشت
مثلا رزولوشن AOC v22 کم بود , LG 2261 کنتراستش پایین بود , Samsung 23500 , Samsung 22500 پورت HDMI نداشتن تا اینکه دیدم پورت HDMI اصلا اونجور لزومی نداره چون تبدیل HDMI به DVI در بازار هست و کیفیتش هیچ فرقی نمیکنه صدا رو هم میشه از خروجی های دیگه گرفت
شما یکباار برین Samsung 23500 رو ببینین و از نزدیک باهاش کار کنین مطمئنن عاشقش میشین :hug:همونجوری که من شدم:hug: و خریدمش و تا الان به شدت راضی هستم
کیفیت فوق العاده ای داره
مطمئن باشین پشیمون نخواهید شد :hug:

دوست عزیز درست 3 هفته پیش منم دقیقا مثل شما بودم , هر مونیتوری پیدا می کردم یک نقصی داشت
مثلا رزولوشن AOC v22 کم بود , LG 2261 کنتراستش پایین بود , Samsung 23500 , Samsung 22500 پورت HDMI نداشتن تا اینکه دیدم پورت HDMI اصلا اونجور لزومی نداره چون تبدیل HDMI به DVI در بازار هست و کیفیتش هیچ فرقی نمیکنه صدا رو هم میشه از خروجی های دیگه گرفت
شما یکباار برین Samsung 23500 رو ببینین و از نزدیک باهاش کار کنین مطمئنن عاشقش میشین :hug:همونجوری که من شدم:hug: و خریدمش و تا الان به شدت راضی هستم
کیفیت فوق العاده ای داره
مطمئن باشین پشیمون نخواهید شد :hug:

سلام
آره منم ميخواستم همين 2350 رو بگيرم ولي اين آخر كاريا نظرم عوض شد. الان ميخوام
LG w2261vp-pf رو بگيرم
اين مانيتور همه چيزش با 2350 يكيه به اضافه HDMI كه ساپورتش ميكنه
نميدونم كيفيت DVI به HDMI مثله خود HDMI ميشه يا نه اگه كسي ميتونه يه خبر معتبر ازش بذاره
حالا به نظرت كار درستي ميكنم؟
راستي تو صدا رو از اسپيكر ميگيري؟ چطوري؟

آخرین ویرایش:
سلام

نميدونم كيفيت DVI به HDMI مثله خود HDMI ميشه يا نه اگه كسي ميتونه يه خبر معتبر ازش بذاره

DVI و HDMI هر دو سیگنال تصویر رو بدون کمپرس و بصورت دیجیتال انتقال می دن پس هیچ تفاوتی تو کیفیت ندارن
به نظرمنم الان بهترین گزینه 2350 ـه + HDMI2DVI

DVI و HDMI هر دو سیگنال تصویر رو بدون کمپرس و بصورت دیجیتال انتقال می دن پس هیچ تفاوتی تو کیفیت ندارن
به نظرمنم الان بهترین گزینه 2350 ـه + HDMI2DVI

خيلي ممنون
تو چند تا سايت خارجي هم خوندم كه كيفيتشون فرقي نميكنه اگر هم بكنه طوري نيست كه بشه ديدش

به هر حال بازم نظرم عوض شد!!! الان ميخوام 2350 بگيرم :biggrin1:
ولي به نظر شما samsung 2494HM بهتر نيست؟ تنها عيبش اينه كه 5ms هستش HDMI هم داره.
راستي اين مانيتور2350 2ms واقعي هست يا اينكه اينم كلكه؟
يه سوال ديگه.......... 2350 خروجي صدا داره؟

آخرین ویرایش:

خيلي ممنون
تو چند تا سايت خارجي هم خوندم كه كيفيتشون فرقي نميكنه اگر هم بكنه طوري نيست كه بشه ديدش

ولي به نظر شما samsung 2494HM بهتر نيست؟ تنها عيبش اينه كه 5ms هستش HDMI هم داره.

باید ببینید این یک اینچ بیشتر چقدر هزینه داره براتون، می صرفه؟ پنل های متفاوتی دارن؟ کنتراست استاتیکش بیشتره؟
این اعداد هم بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره من مانیتور DELL دیدم 8 بوده از 2 میلی LG هم کمتر گوستینگ داشته باید مقایسه کنید

اینجا یک مقایسه کامل بین 2370 و 2494HM وجود داره. (2350 نداره ولی 2370 کمی از نظر کیفیت بهتر از 2350 هست)

خيلي ممنون

تنها راهنمایی که میتونم بهت کنم سراغ سامسونگ نرو اصلا مخصوصا 23500-23700 اگر میتونی صبر کن 27700 بیاد البته اگر میتونی صبر کنی وگرنه ال جی بگیر 2261 سری جدید یا 2286 LED

تنها راهنمایی که میتونم بهت کنم سراغ سامسونگ نرو اصلا مخصوصا 23500-23700 اگر میتونی صبر کن 27700 بیاد البته اگر میتونی صبر کنی وگرنه ال جی بگیر 2261 سری جدید یا 2286 LED

منظورت چيه كه ميگي سراغ سامسونگ نرم؟ دليل خاصي داره؟

يه سوال؟ من رفتم مغازه يه تبديل HDMI به DVI بهم نشون داد كه يجوري بود. پلاستيكي بود نه لاستيكي. سبك بود و خيلي ساده. مگه اين تبديلها مدلهاي مختلفي دارن؟ كدومش بهتره؟ ايني كه مغازه بهم نشون داد ميتونه كارم رو بكنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or