راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

دوستان تو مایه های 400 ال سی دی 32 هست یا نه :-":confused:
اگر هست چه مدلی؟؟ و امکانات
اگر نیست پس با این قیمت چند اینج هست:confused:

والا گیرتم بیاد دست دوم فول اچ دی هم نیست با آپشن ضعیف

اینی که معرفی کردم بهت بهترین آپشن رو داره

M2794dp هم هست که قیمتش 470 خواستی

منم موافق اشتباه با خرید LCD TV چون همونجور که گفتی میتونی با این قیمت یه مانیتور عالی و زیبا و فول آپشن بخری مثل همین AOC 2434Pw

به آقا ایمان و چند نفر بچه ها دیگه هم دادم واقعا تکه

اون مدلی هم که گفتم 470 مونیتور tv هست که فول اچ دی کنتراست 20000 و دوتا پورت HDMI و گیرنده DVBT داره همین

آخرین ویرایش:
دوستان من در حال حاظر مانیتور معمولی سامسونگ SyncmasterMB1793 دارم ، میخواستم بپرسم اینو چطوری باید به Xbox 360 And Ps3 متصل کنم ؟ یه چند تا کابل 360 در جعبش هستش ، اگه امکانش هست دوستان عکس کابل مورد نظر رو بذارن که بری وصل کردن 360 به مانیتور معمولی که دارم لازمه و باید اینو چطوری وصل کنم ؟ به پشت مانیتور بزنم و یا غیره ؟

ممنون

سلام
آیا سامسونگ XL2370 کنتراست 5000000 الان در بازار موجود است؟؟
اگه جواب مثبت است کجا و قیمت آن چند است؟؟
در ضمن آیا به نظر شما سامسونگ XL2370 بهتره یا AOC 2434PW
ممنون
:love:

منم موافق اشتباه با خرید LCD TV چون همونجور که گفتی میتونی با این قیمت یه مانیتور عالی و زیبا و فول آپشن بخری مثل همین AOC 2434Pw

به آقا ایمان و چند نفر بچه ها دیگه هم دادم واقعا تکه

اون مدلی هم که گفتم 470 مونیتور tv هست که فول اچ دی کنتراست 20000 و دوتا پورت HDMI و گیرنده DVBT داره همین

واسه چی با خرید ال سی دی تی وی اشتباه میکنم؟؟؟ لیل؟
بعد این مدلی که بهم پیشنهاد دادی چنده؟؟ و 23 اینچه یا اشتباه میکنم ؟ بعد از این بزرگترش نداری ؟؟
شرمنده حی دارم اذیتتون میکنم:love:

سلام
آیا سامسونگ XL2370 کنتراست 5000000 الان در بازار موجود است؟؟
اگه جواب مثبت است کجا و قیمت آن چند است؟؟
در ضمن آیا به نظر شما سامسونگ XL2370 بهتره یا AOC 2434PW
ممنون
:love:

XL2370 الان توبازار نیست معلوم هم نیست برای ایران بیاد چون میگم که من تو مالزی دیدمش چون یکسری مانیتور ها به هبچ وجه وارد ایران نمیشه مثل AOC 2434PW اینارو هم خودم وارد کردم

واسه چی با خرید ال سی دی تی وی اشتباه میکنم؟؟؟ لیل؟
بعد این مدلی که بهم پیشنهاد دادی چنده؟؟ و 23 اینچه یا اشتباه میکنم ؟ بعد از این بزرگترش نداری ؟؟
شرمنده حی دارم اذیتتون میکنم:love:

LCD TV با اون قیمتی که گفتی آپشن ضعیفی داره نه کنتراست بالایی داره نه زمان پاسخدهی خوبی و نه فول اچ دی این AOC هم 23 اینچه مانیتور فقط مشخصاتش که گذاشتم اینا رو هم من خودم آوردم اینجا نیست بزرگترم نداره دیگه باید بری سراغ اون ال جی 27 که گفتم

تنها مشکلی که AOC ها دارن اینکه معلوم نیست مال کجاست!. هندِ مالزیِ معلوم نیست. 1 سال هم بیشتر گارانتی نداره اکثر نمایندگی ها LG هم کار نمیکنن!.

عزیز اینارو من خودم آوردم هیچ کدوم هم مال مادیران نیست

نه هند نه مالزی مشکلی هم اصلا فکر نکنم پیدا کنه تا حالا این مدل رو به 8 نفری که دادم همه راضی بودن در سطح عالی مانیتور رو هم از نزدیک ببینید به کیفیت ساختش پی خواهید برد ولی نظر شما محترمه دوست عزیز

نیاز به راهنمایی برای خرید LCD واید 22 اینچ

سلام دوستان محترم

من قصد خرید یک فروند ال سی دی واید اسکرین دارم. از شما خواهش میکنم در این مورد اطلاعات مفید به من بدید.
smilingsmiley.gif

مشخصاتی که من میخوام داشته باشه اینهاست:

1- واید اسکرین باشه و 22 اینچ... البته نمیدونم بزرگتر هم هست یا نه...

2- رزولوشن بالا داشته باشه برای دیدن فیلمهای BLU-RAY با کیفیت 1920 در 1080

3- خوب - با دوام - سگ جان - و خلاصه طول عمر بالا بدون معیوب شدن... نه 100%

4- از همه مهمتر قیمت مقرون به صرفه

و در ضمن درخواست علمی چند اصطاح...:

فرق 1080i با 1080p در چیه؟

چرا هیچ جایی اسمی از 1920 برده نمیشه و فقط 1080i مطرحه؟

تشکر میکنم.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or