از نطر فنی که حرفی برای گفتن باقی نمیزاره فقط 16:9 هست دیگه؟ولی اگه من جای هر کسی بودم که میخواد اینو بخره صبر میکردم!تا ببینم بقیه چی میگن و قیمتش پایین میاد یا نه؟درود
اول تشکر کنم از راهنمائی ها دوستان مخصوصا ساسان جان و میثم جان. امروز با نمایندگی LG تماس گرفتم ( پاساژ ایرانیان ) گفت یه مدل مانیتور اوردن به اسم 2394 که طرف ادعا میکرد ارسما اژدهای درونی LG ست!. میفگت دوتا ورودی HDMI داره، دو میلی ثانیه ست، Full HD و 23 اینچ. میگفت گیم هم براش تعریف شده ست ( همین کنسول ها ). قیمت هم گفت 330 تومن. نظرتون چیه؟
ممنون
دوستان واقعا ارزش داره 30 تومن بیش تر بدم 23500 بگیرم جای 22500 ؟
منظورم اینه که این 1 اینچ اختلاف تاثیری داره یا نه ؟
این قیمت بالاست نسبت به سامسونگی که همچین مدلی رو 285 میده البته اگه یه مانیتور تلویزیون باشه قیمت خوبه ولی میتونه کمتر هم باشهدرود
اول تشکر کنم از راهنمائی ها دوستان مخصوصا ساسان جان و میثم جان. امروز با نمایندگی LG تماس گرفتم ( پاساژ ایرانیان ) گفت یه مدل مانیتور اوردن به اسم 2394 که طرف ادعا میکرد ارسما اژدهای درونی LG ست!. میفگت دوتا ورودی HDMI داره، دو میلی ثانیه ست، Full HD و 23 اینچ. میگفت گیم هم براش تعریف شده ست ( همین کنسول ها ). قیمت هم گفت 330 تومن. نظرتون چیه؟
ممنون
درود
ممنون
منم همین سوال رو دارم
اینم اخرین قیمت هاست :
P22500
237 تومان
P23500
263 تومان
P22700
269 تومان
P23700
284 تومان
فرق سری 500 و 700 این مدل هل فقط تو POWER بیرونیشونه ؟