راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

2261 برای X360 عالیه ولی چون الان کم شده خریدش به صرفه نیست از یه طرفم چند ماه دیگه
مانیتورای جدید فول اچ دی lg میاد مثه همین W2486 که امکاناتش فوق العادست! 2 تا HDMI :eek:
(هر چند اگه ایران بیاد قیمت خونشون میدن)

درود
اول تشکر کنم از راهنمائی ها دوستان مخصوصا ساسان جان و میثم جان. امروز با نمایندگی LG تماس گرفتم ( پاساژ ایرانیان ) گفت یه مدل مانیتور اوردن به اسم 2394 که طرف ادعا میکرد ارسما اژدهای درونی LG ست!. میفگت دوتا ورودی HDMI داره، دو میلی ثانیه ست، Full HD و 23 اینچ. میگفت گیم هم براش تعریف شده ست ( همین کنسول ها ). قیمت هم گفت 330 تومن. نظرتون چیه؟
ممنون

درود
اول تشکر کنم از راهنمائی ها دوستان مخصوصا ساسان جان و میثم جان. امروز با نمایندگی LG تماس گرفتم ( پاساژ ایرانیان ) گفت یه مدل مانیتور اوردن به اسم 2394 که طرف ادعا میکرد ارسما اژدهای درونی LG ست!. میفگت دوتا ورودی HDMI داره، دو میلی ثانیه ست، Full HD و 23 اینچ. میگفت گیم هم براش تعریف شده ست ( همین کنسول ها ). قیمت هم گفت 330 تومن. نظرتون چیه؟
ممنون
از نطر فنی که حرفی برای گفتن باقی نمیزاره فقط 16:9 هست دیگه؟ولی اگه من جای هر کسی بودم که میخواد اینو بخره صبر میکردم!تا ببینم بقیه چی میگن و قیمتش پایین میاد یا نه؟

دوستان واقعا ارزش داره 30 تومن بیش تر بدم 23500 بگیرم جای 22500 ؟
منظورم اینه که این 1 اینچ اختلاف تاثیری داره یا نه ؟

منم همین سوال رو دارم

اینم اخرین قیمت هاست :

P22500
237 تومان

P23500
263 تومان

P22700
269 تومان

P23700
284 تومان

فرق سری 500 و 700 این مدل هل فقط تو POWER بیرونیشونه ؟

کسی جواب سوالم رو نمیدونه ؟
گرچه خودم تقریبا میدونم که تنها فرقشون همینه

ولی از نظر کیفیت تصویر میخواستم بدونم

آخرین ویرایش:
درود
ممنون
این قیمت بالاست نسبت به سامسونگی که همچین مدلی رو 285 میده البته اگه یه مانیتور تلویزیون باشه قیمت خوبه ولی میتونه کمتر هم باشه

درود
ممنون

فکر نکنم 2 میلی ثانیه باشه چون این همون 2794 هست دیگه

M2394A LG مانيتور تلويزيوني23 اينچي وايد و FULL HD بوده كه از پانل LCD با كيفيت A مثبت با وضوح تصوير 1920 × 1080 پيكسل برخوردار است.
مجهز بودن به تيونر نيز از امتيازهاي خاص اين مانيتور است كه امكان دريافت كانال‌هاي تلويزيوني را ممكن مي‌سازد.فنآوري FULL HD در M2394A علاوه برآنكه قابليت دريافت تصاوير با كيفيتFULL HD را ايجاد مي‌كند،به كاربر اين امكان را مي‌دهد تا توسط دو ورودي HDMI،از دستگاه‌هايي مانند HD camcorder و يا Blue, rayاستفاده كـرده و تصاويري با كيفيت مطلوب FULL HD را تماشا كند.
اين نمايشگر همچنين امكان اتصال به كنسول‌هاي بازيهاي رايانه‌اي از قبيل Xbox-360,PS3 را دارا بوده و زمان پاسخ‌دهي سريع 5 m/s آن هيجان زيادي براي دوستداران بازي هاي رايانه اي فراهم مي‌سازد.
نمايشگر LG مدل M2394Aبه زودي با دوسال گارانتي و خدمات ماديران به كاربران ايراني عرضه خواهد شد.

منم همین سوال رو دارم

اینم اخرین قیمت هاست :

P22500
237 تومان

P23500
263 تومان

P22700
269 تومان

P23700
284 تومان

فرق سری 500 و 700 این مدل هل فقط تو POWER بیرونیشونه ؟

کسی جواب سوالم رو نمیدونه ؟
گرچه خودم تقریبا میدونم که تنها فرقشون همینه

ولی از نظر کیفیت تصویر میخواستم بدونم

یه مشکل با P23500 پیدا کردم ورودی DVI تو فرو رفتگیه برای همین تبدیل HDMI با کابل HDMI توش جا نمی شه حالا باید چیکار کنم؟ اونایی که نصب کردن چیکار کردن؟

ویرایش:
اینجا رو میگم تبدیل با کابل HDMI توش جا نمی شه:
17347_capture.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or