بابا کی میره هنگ کنگ !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1: فقط میرم کره اونم به عشق جومونگ !! :biggrin1::biggrin1:یه پیشنهاد دیگه شما که دارین تا هونگ کنگ میریند سامسونگ بخری یه سری به سئول هم بزن همون 2261 را واسه من بگیر:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
==========================================================
دوستان من واقعا از بازی کردن روی تلوزیون عادی با کیفیت پایین خسته شدم لطفا یه مانیتور fullhd و dvi دار با کنتراست بالا ترجیحا ال جی و بعدش سامسونگ و 22 23 اینچ با قیمتی بین 200-300 معرفی کنید:smile::smile::smile::smile:
مطمئنی که با همین p2350 در حد 2261 ه منظورم اینه که تصویر fullhd با همون کنتراستی که هست نشون میده و یه سوال دیگه با کابل hdmi وصل میشه دیگه یعنی یک سرش مال کنسوله سر دیگر با یه تبدیل hdmi dvi به مانیتور میخوره مشکل صداش را چه شکلی میشه حل کرد انگار خود مانیتور خروجی صدا نداره باید چیکار کرد؟همین P2350 کارت رو راه میاندازه ، همین رو استاد کن
مطمئنی که با همین p2350 در حد 2261 ه منظورم اینه که تصویر fullhd با همون کنتراستی که هست نشون میده و یه سوال دیگه با کابل hdmi وصل میشه دیگه یعنی یک سرش مال کنسوله سر دیگر با یه تبدیل hdmi dvi به مانیتور میخوره مشکل صداش را چه شکلی میشه حل کرد انگار خود مانیتور خروجی صدا نداره باید چیکار کرد؟
من یدونه کابل VGA یا همون VGA Box برای Xbox گرفتم . مشکل اینه که وقتی سر کابل مانیتور و کابل VGA رو نگاه کردم دیدم هر دو سر ( نر ) هست ! شنیده بودم باید یه تبدیل دو سر ماده بگیرم تا بشه وصل کرد. هر چی گشتم خدمات کامپیوتری های شهرمون نداشت ! حالا کابل رو خریدم رو دستم مونده ! چی کار کنم ؟
از یکی پرسیدم گفت باید بدی برات درست کنند ! گفت ممکنه نویز بندازه حالا چیکار کنم الان ؟ این تبدیل باید چه جوری باشه که نویز نندازه ؟
مانیتورم CRT هست .
با تشکر
از کیفیت HDMI TO DVI راضی هستی ؟:smile::smile:...( منم فعلا از HDMI to DVI استفاده میکنم ) ...
بله کیفیتش خوبه مطمئنا روی مانیتور فول HD با این مشخصات کیفیت خیلی بهتر هم خواهد بود ... ، فقط بدیش کنتراست پایین مانیتورم هست ( 3000:1 )از کیفیت HDMI TO DVI راضی هستی ؟:smile::smile:
اگه میتونی صبر کنی مدل جدید ال جی w2363v که 2 تا hdmi داره بخردوستان من 3-4 ماه پیش یک w2261v گرفتم و از کیفیتش هم خیلی راضی ام اون موقع من 360 و pc داشتم اما حالا می خوام یه ps3 هم بگیرم و چون این مانیتور فقط یک ورودی hdmi داره نمی تونم ps3 رو بهش وصل کنم و می خوام با یه مانیتور جدید تعویض کنم شما کدوم مدل مانیتور رو صلاح می دونین ؟
:confused:دوستان من 3-4 ماه پیش یک w2261v گرفتم و از کیفیتش هم خیلی راضی ام اون موقع من 360 و pc داشتم اما حالا می خوام یه ps3 هم بگیرم و چون این مانیتور فقط یک ورودی hdmi داره نمی تونم ps3 رو بهش وصل کنم و می خوام با یه مانیتور جدید تعویض کنم شما کدوم مدل مانیتور رو صلاح می دونین ؟