Hamed PC
کاربر سایت
m2394d lg="23+2hdmi+dvi+component+tv tuner+1:20000+speaker+5ms+fullhd
قیمتش هم حدود 350000 تومن
مرسي اين رو ديدم بديش به اينه كه 5 ميلي ثانيه است . فكر نكم بدرد ايكس باكس بخوره . نظر بقيه چيه؟
m2394d lg="23+2hdmi+dvi+component+tv tuner+1:20000+speaker+5ms+fullhd
قیمتش هم حدود 350000 تومن
مدل های زیادی از tv sony هست که تو ایران نیست مدل های 19 اینچی که fullhd و hdmi داره و اگر هم باشه با300 تومن نمیتونیند بخرید یه سری به سونی ایران و سونی ژاپن بزن خودت متوجه میشیخیلی HDMI تلوزیون با MONITOR تفاوت داره؟
میشه یه مدل 22 اینچی سونی(HDMI دار)تا 300000 تومن به بنده معرفی کنید!!!
ميشه چند تا مدل 22 اينچي معرفي كني از مارك سوني؟مدل های زیادی از tv sony هست که تو ایران نیست مدل های 19 اینچی که fullhd و hdmi داره و اگر هم باشه با300 تومن نمیتونیند بخرید یه سری به سونی ایران و سونی ژاپن بزن خودت متوجه میشی
19"+fullhd only with hdmi+componenet+vgaميشه چند تا مدل 22 اينچي معرفي كني از مارك سوني؟
اولا tv-monitor هست ودوما کی گفته 16:10 هه این را وقتی با کابل hdmi وصل کنی fullhd میشه خود سایت هم نوشته ولی نظر من هنوز روی 2261 وبعد هم m2394d یهمرسي ولي اين 16:10 هست . بدرد ايكس باكس نميخوره زياد
بگذريم راستي اينجا مال مانيتوره الانه كه پليس بياد :biggrin1:
ولي يه سوال دارم 5ميلي ثانيه چه قدر جواب ميده ؟
آره این مدل معروفی هست ولی ظاهرا دیگه گیر نمیاد!
یه جواب:نه ولی با توجه به قیمتشون مانیتور ها بسیار خوبن:biggrin1:
خیلی زیادن:biggrin1:کلا بالای 300 کم داریم و فکر کنم همه ی 21 اینچ به بالاها HDMI داشته باشن!
منم همه رو گشتم 2261 رو فقط ديدم كه 2ms باشه .اگه گيرت بياداخه من میتونم بگم تمام مانیتور های ال جی را بررسی کردم بجز 2 مدل هیچ کدوم اچ دی ام ای نداشت ، همه توی مشخصاتشون زده بود dvi ، میشه یه چندتا که 2 میلی ثانیه هم باشن را بم معرفی کنید؟!
تو تا 300 تومان مي توني 22اينچ بگيري كه 2261 بهترينشه واسه اينكارآقا یه مانیتور 17 به بالا برای X360 به من معرفی کنید که HDMI داشته باشه با کیفیت هم باشه(تا 300 تومن)
عمو دانشمند من اون یه تیکه از حرفشو ندیدم! بله این ربطی به رسپانس تایم نداره!یک مشت دانشمند جمع شدن تو این تاپیک! در مورد موضوعی که اطلاعات ندارید بهتره نظر ندید.
شما برو تو تنظیمات بازی گزینه VSync رو فعال کن مشکلت حل میشه.
هر کدوم از بچه های سایت lg w2261v میخواهد خوب از مادایران بخره
شما یه شماره تلفن از اون نمایندگی که W2261V داره اگه میشه لطف کن به ما بدههر کدوم از بچه های سایت lg w2261v میخواهد خوب از مادایران بخره