راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

m2394d lg="23+2hdmi+dvi+component+tv tuner+1:20000+speaker+5ms+fullhd
قیمتش هم حدود 350000 تومن
ntiugi6id2wdvayial83.jpg

مرسي اين رو ديدم بديش به اينه كه 5 ميلي ثانيه است . فكر نكم بدرد ايكس باكس بخوره . نظر بقيه چيه؟

خیلی HDMI تلوزیون با MONITOR تفاوت داره؟
میشه یه مدل 22 اینچی سونی(HDMI دار)تا 300000 تومن به بنده معرفی کنید!!!
مدل های زیادی از tv sony هست که تو ایران نیست مدل های 19 اینچی که fullhd و hdmi داره و اگر هم باشه با300 تومن نمیتونیند بخرید یه سری به سونی ایران و سونی ژاپن بزن خودت متوجه میشی:(

مدل های زیادی از tv sony هست که تو ایران نیست مدل های 19 اینچی که fullhd و hdmi داره و اگر هم باشه با300 تومن نمیتونیند بخرید یه سری به سونی ایران و سونی ژاپن بزن خودت متوجه میشی:(
ميشه چند تا مدل 22 اينچي معرفي كني از مارك سوني؟

مرسي ولي اين 16:10 هست . بدرد ايكس باكس نميخوره زياد
بگذريم راستي اينجا مال مانيتوره الانه كه پليس بياد :biggrin1:

ولي يه سوال دارم 5ميلي ثانيه چه قدر جواب ميده ؟

مرسي ولي اين 16:10 هست . بدرد ايكس باكس نميخوره زياد
بگذريم راستي اينجا مال مانيتوره الانه كه پليس بياد :biggrin1:

ولي يه سوال دارم 5ميلي ثانيه چه قدر جواب ميده ؟
اولا tv-monitor هست ودوما کی گفته :mad:16:10 هه این را وقتی با کابل hdmi وصل کنی fullhd :love:میشه خود سایت هم نوشته ولی نظر من هنوز روی 2261 وبعد هم m2394d یه:love::love:

آره این مدل معروفی هست ولی ظاهرا دیگه گیر نمیاد!
یه جواب:نه ولی با توجه به قیمتشون مانیتور ها بسیار خوبن:biggrin1:
خیلی زیادن:biggrin1:کلا بالای 300 کم داریم و فکر کنم همه ی 21 اینچ به بالاها HDMI داشته باشن!

اخه من میتونم بگم تمام مانیتور های ال جی را بررسی کردم بجز 2 مدل هیچ کدوم اچ دی ام ای نداشت ، همه توی مشخصاتشون زده بود dvi ، میشه یه چندتا که 2 میلی ثانیه هم باشن را بم معرفی کنید؟!

اخه من میتونم بگم تمام مانیتور های ال جی را بررسی کردم بجز 2 مدل هیچ کدوم اچ دی ام ای نداشت ، همه توی مشخصاتشون زده بود dvi ، میشه یه چندتا که 2 میلی ثانیه هم باشن را بم معرفی کنید؟!
منم همه رو گشتم 2261 رو فقط ديدم كه 2ms باشه .اگه گيرت بياد
آقا یه مانیتور 17 به بالا برای X360 به من معرفی کنید که HDMI داشته باشه با کیفیت هم باشه(تا 300 تومن)
تو تا 300 تومان مي توني 22اينچ بگيري كه 2261 بهترينشه واسه اينكار

یک مشت دانشمند جمع شدن تو این تاپیک! در مورد موضوعی که اطلاعات ندارید بهتره نظر ندید.

شما برو تو تنظیمات بازی گزینه VSync رو فعال کن مشکلت حل میشه.
عمو دانشمند من اون یه تیکه از حرفشو ندیدم! بله این ربطی به رسپانس تایم نداره!

اقایون این شماره تلفن:88781500 (021) تو سایتش زده که داره این شماره بخش فروش است این شماره رو هم زده 2-88652330 گفته برای اطلاع از اخرین قیمت با این شماره تماس بگیرید سایت مادایران رو میگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or