bazi_khor
کاربر سایت
تصویر این مانیتور W2261V که خیلی صحبتش را میکنیم به تلویزیون ال سی دی full hd میرسه یا کمتر از اونه؟
خودت چی فکر میکنی؟
یه مانیتور 250 تومنی میتونه مث یه تی وی 1 ملیونی تصویر بده؟
تصویر این مانیتور W2261V که خیلی صحبتش را میکنیم به تلویزیون ال سی دی full hd میرسه یا کمتر از اونه؟
سلام
یه خواهشی داشتم من هر جایی گشتم w2261v نداشته اگه کسی قیمت و محل فروش ان را می دونه بگه اگه هم نیست کی میاد مرسی:biggrin1:
هر چی سعی کردم اولی را پاک کنم نشد مد جدید سامسونگ ؟میشه کمی توضیح بدی ممنوناول یکی از پست هاتو پاک من ! 2 تا شبیه به هم ممنوعه!... ( اونم تو یه دقیقه !!! ) :biggrin1: :biggrin1:
دوم هم اینکه ، نگرد که نیست ! :biggrin1: دیگه وارد نمیشه البته فعلا ...
من که فعلا بیخال شدم ؛ صبر میکنم تا این مدل های جدید سامسونگ وارد بشن !! البته کی خدا میدونه !! :biggrin1::biggrin1:
هر چی سعی کردم اولی را پاک کنم نشد مد جدید سامسونگ ؟میشه کمی توضیح بدی ممنون
/IMG]
که البته به نظر من مانیتور بدون HDMI بدرد نمیخوره:smoke:
که البته به نظر من مانیتور بدون HDMI بدرد نمیخوره:smoke:
شما دو نفر واقعا دارید تو BC حروم میشید! HDMI با توجه به طراحیش بیشتر برای MediaPlayer ها و کنسول های بازی طراحی شده که شما یه کابل وصل کنی به TV و تصویر و صدا رو با کیفیت خوب داشته باشی. DVI یه پورت تخصصی تصویر هست و رزولوشن هایی رو ساپورت میکنه که HDMI تو خواب هم نمی بینه.بدون HDMI به درد بازی با 360 و PS3 نمیخوره
هیچ مانیتوری به جز w2261v lg نمیتونی بجوری ولی یک مانیتور دیگر هم هست aoc که هم اسپیکر داره هم ریموت هم 2 تا پورت usb کارت حافظه میخوره و از همه مهم تر hdmi داره و 22 اینچه ولی 2 تا مشکل داره یکی مثل 2261 کمیاب است وهم چینی است ولی فقط کاتولگ شا دیدم و اسم مدلش را یادم نموند قیمتش هم تو مایه ی همون 2261 است و به نظر من به درد نمی خوره چون چینی استمن یه مانیتور میخوام بخرم که باش X360 بازی کنم ولی انگار با توجه به وضعیت بازار در این روزها خیلی مساله بغرنجی هست این کار! من چند تا مدل که فکر میکنم مناسب هست برام مثل P2370HD ، P2350 ، 2494HM ، P2350 ، T220P و T240 رو تو Samsung.com پیدا کردم ولی به نظر میرسه اسامی مدل هایی که سام سرویس اون ها رو منتاژ میکنه با اصلی متفاوت هست.
با توجه به موارد زیر مدل معرفی کنید:
لطفا مدل هایی که معرفی می کنید در ایران موجود باشند. (به زبان ساده تر وقتی مدل رو میگی، فروشنده مثل بز نگاهت نکنه).
- رزولوشن حداقل 1920 در 1080 به بالا باشد.(1920 در 1200 در اولویت)
- حداقل 22 اینچ
- ورودی HDMI هم داشت چه بهتر
- ساخت LG نباشد
اگه مدل بدردبخوری پیدا نشد اینور، میتونم به آشنا قاچاقچی (!) مون بگم از دبی برام بیاره ولی یکم زمان بره و من اینقدر زمان ندارم. سقف نقدینگیم هم 400 هزار تومن هست.
شما دو نفر واقعا دارید تو BC حروم میشید! HDMI با توجه به طراحیش بیشتر برای MediaPlayer ها و کنسول های بازی طراحی شده که شما یه کابل وصل کنی به TV و تصویر و صدا رو با کیفیت خوب داشته باشی. DVI یه پورت تخصصی تصویر هست و رزولوشن هایی رو ساپورت میکنه که HDMI تو خواب هم نمی بینه.