راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

:eek: آره دیگه فرق دارن قیمتا.

حق با شماست سوالم احمقانه بود !!! :blushing:
ولی آخه این فروشنده ها آدمو منحرف می کنن :mad:
بازی رزیستنس2 رو کنسولم بود ، به فروشنده گفتم همینجور نو با کیلزون2 عوضش کن گفت فرقی نمیکنه اگه الان بخوای عوض کنی باید 20 تومن سر بدی اگر هم ماه بعد بیای باز باید 20 تومن سر بدی منم گفتم اگه اینجوریه خب عاقلانست رزیستنس2 رو تست کنم شاید خوشم اومد ، ولی اینطور نبود :( !!!
این بود که یه ذره گیج شدم و این سوالو پرسیدم ، همین .

1_ حالا چکار کنم 20 تومن سر بدم واسه Killzone2 ؟ اگه 20 تومن زیاده ، پس چقدر ؟ (resistance2 هم واقعا نو هست 5 روزه که گرفتمش)

2_ اگه بخوام با MGS4 عوض کنم چی باز باید سر بدم یا نه ؟ چقدر ؟

3_ قیمت اینا رو : Resistance2 - Killzone2 - Uncharted2 - COD4 - Resident Evil5 هر کدوم بهم میگین ؟

ممنون

آخرین ویرایش:
حق با شماست سوالم احمقانه بود !!! :blushing:
ولی آخه این فروشنده ها آدمو منحرف می کنن :mad:
بازی رزیستنس2 رو کنسولم بود ، به فروشنده گفتم همینجور نو با کیلزون2 عوضش کن گفت فرقی نمیکنه اگه الان بخوای عوض کنی باید 20 تومن سر بدی اگر هم ماه بعد بیای باز باید 20 تومن سر بدی منم گفتم اگه اینجوریه خب عاقلانست رزیستنس2 رو تست کنم شاید خوشم اومد ، ولی اینطور نبود :( !!!
این بود که یه ذره گیج شدم و این سوالو پرسیدم ، همین .

1_ حالا چکار کنم 20 تومن سر بدم واسه Killzone2 ؟ اگه 20 تومن زیاده ، پس چقدر ؟ (resistance2 هم واقعا نو هست 5 روزه که گرفتمش)

2_ اگه بخوام با MGS4 عوض کنم چی باز باید سر بدم یا نه ؟ چقدر ؟

3_ قیمت اینا رو : Resistance2 - Killzone2 - Uncharted2 - COD4 - Resident Evil5 هر کدوم بهم میگین ؟

ممنون

اشکال نداره.:biggrin1:
1. نمیدونم هر طور خودت دوس داری. حالا چند جای دیگه هم بپرس شاید آدم منصف تری بود. نهایتا" اگه KZ2 آک بود بگیرش (بازی فوق العاده ایه):cool:.
2. فک نکنم. چون MGS4 پارسال بهار بود به نظرم که ریلیز شد ولی Resistance2 توی پاییز ریلیز شد. به نظرم باید یه چیزی سر بگیری. (ولی نباید محبوبیت MGS4 رو هم نادیده گرفت.;))
3. بازم نمیدونم.:biggrin1:

سلام کسی بازی midnightclub:los angless رو بازی کرده،چون با استفاده از موتور جی تی ای4 و توسط راک استار ساخته شده، اگه بازی گردید بگید سبک هندلینگ ماشیناش مثل nfs یا مثل گران توریسمو

سلام کسی بازی midnightclub:los angless رو بازی کرده،چون با استفاده از موتور جی تی ای4 و توسط راک استار ساخته شده، اگه بازی گردید بگید سبک هندلینگ ماشیناش مثل nfs یا مثل گران توریسمو

نه engineش واسه GTA IV نيست
هندلينگ ماشين هاش عاليه يعني نمونه نداره...بهترين نكته ي بازي دوربين cockpitشه كه واقعا حس ميكني داخل ماشين هستي;)
تنها مشكلش هم اينه كه خيلي سخته:biggrin1:

هندلينگ ماشين هاش عاليه يعني نمونه نداره...بهترين نكته ي بازي دوربين cockpitشه كه واقعا حس ميكني داخل ماشين هستي;)
یعنی مثل گران توسیمو هستش دیگه؟؟؟
منظورتون از این که سخته رو نفهمیدم،

اگه مثل سری nfs یا burnout paradise باشه، می گیرمش و اگه مثل گران تورسیمو اعصاب خورد کن باشه میرم سراغ یه بازی دیگه

نه مثل گرن توريسمو نيست...اون كه تو پيسته برادر! گرن توريسمو هم طرفداران خاص خودش رو داره....
اگر دوست دارين مثل Burn out تو شهر واسه خودتون بچرخيد Midnight club عاليه:biggrin1: لذت رانندگي با موتورش در حالت تك چرخ اون هم با 200 كيلومتر سرعت در اتوبانش رو تجربه كنين ميفهمين چي ميگم:biggrin1: كه داستان مرگ و زندگيه اين حالت! اگر درست لايي نكشين از بين ماشين ها به ديار باقي پرواز ميكنين:biggrin1:
منظور از سخت هم مسابقاتشه مخصوصا Race Series كه مثلا بايد 3 يا5 ريس رو برنده بشيد كه هر كدوم خيلي سخته:biggrin1: البته اگر اهل ريسينگ باشيد مثل من مشكلي نداريد:biggrin1:

نوید جان! engine بازی اسمش RAGE هست و همون انجینیه که توی GTA IV هم به کار رفته بود.
کلا" انجین انعطاف پذیری نظر میاد.:cool:

دوستان من واسه ps3 ميخوام يه بازي بگيرم كه نگهش دارم يعني ديگه جوري باشه كه تعويضش نكنم...منظورم اينه كه بعد از تموم كردن story mode بشه باز هم بازي كرد به طوري كه خسته كننده و تكراري نشه....LBP و motor storm به نظر خودم بازي هاي خوبي اند....
به نظر شما چه بازي يا بازي هايي خوب هستند؟ اگر انحصاري باشه بهتره:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or