INTER-MILAN
کاربر سایت
بچه ها یه بازی نینجایی توپ با گرافیک بالا بهم معرفی کنید
ممنون
چند تا سوال در مورد بازی Heavy rain داشتم.(اورجینال)
1.این بازی رزولوشنش چند است ؟ 720p یا 1080p
2.کدام پک آنرا بخرم نسخه اولیه یا موو ادیشن را؟ این نسخه جدید که در نوامبر امسال آمده است(Director's Cut) چگونه است در ایران موجود است؟
3.آیا این بازی را میشود آنلاین بازی کرد ؟و این کدهای داخل بسته بازی برای چیست ? و در همه بسته های آن موجود است؟
4.آیا برای این بازی راهنمایی کامل فارسی وجود دارد؟
در مورد سوال 4میتواند لینک آنرا برای من قرار دهی چون من انگلیسیشو را پیدا کردم.1- 720p
2- اگرموو دارید نسخه موو رو بخرید قابلیت بازی با موو داره-نه من ندیدم این نسخه رو هنوز اومده باشه ایران
3- انلاین نداره! کد برای یه DLC داره فقط در ریجن 2
4- بله تو همین سایت وجود داره
بهترین تاپیکی که میتونی توش کمک بگیری تاپیک زیر هست:در مورد سوال 4میتواند لینک آنرا برای من قرار دهی چون من انگلیسیشو را پیدا کردم.
کسی جواب ندادیه جایی که بازیهای ps3 رو هارد کپی کنه ( ترجیحا غرب تهران) معرفی میکنید؟
ببین غرب میکنن تو پاچه ولی خود دانیکسی جواب نداد
خواهش میکنم من را راهنمایی کنید.من قصد خرید بازی heavy rain را دارم.(اورجینال)
قیمت پک آکبند آن زیاد میباشد (با این که قدیمی است) هر چند هم بسیار نادر است .اگر یک پک بازی استفاده شده بخرم (اگر تمیز وسالم باشد) بهتر است یا نه ؟
کدام ریجن را بخرم بهتر است (1و2و3 ) چون ریجن 2و 3 بیشتر موجود است . وکدام ریجن کد دارد؟
نسخه موو (move) آن موجود نیست .خیلی کم است . نسخه اولیه آن هست .برای موو کردن آن باید چه کاری کنم ؟ باید پچ آن را از طریق کانکت شدن به اینترنت کنسول نصب کنم .(به صورت اتوماتیک یا به صورتی دستی است با اجرای بازی).
این که میگویند در ریجن 1و3 مشکلات اخلاقی آن سانسور شده است و فقط در نسخه ریجن 2 بازی کامل است درست است؟
من قصد خرید بازی heavy rain را دارم.(اورجینال)
قیمت پک آکبند آن زیاد میباشد (با این که قدیمی است) هر چند هم بسیار نادر است .اگر یک پک بازی استفاده شده بخرم (اگر تمیز وسالم باشد) بهتر است یا نه ؟
کدام ریجن را بخرم بهتر است (1و2و3 ) چون ریجن 2و 3 بیشتر موجود است . وکدام ریجن کد دارد؟
نسخه موو (move) آن موجود نیست .خیلی کم است . نسخه اولیه آن هست .برای موو کردن آن باید چه کاری کنم ؟ باید پچ آن را از طریق کانکت شدن به اینترنت کنسول نصب کنم .(به صورت اتوماتیک یا به صورتی دستی است با اجرای بازی).
این که میگویند در ریجن 1و3 مشکلات اخلاقی آن سانسور شده است و فقط در نسخه ریجن 2 بازی کامل است درست است؟
من قصد خرید بازی heavy rain را دارم.(اورجینال)
در ریجنهای 1و2و3 آیا داخل همه بسته های بازی heavy rain (اورجینال) اوریگامی موجود است؟