سلام
آقا من بین دو بازی Gow3 ، HR دو دلم که کدومو بخرم که ارزش تکرار رو داشته باشه#
نامردی اگه Heavy Rain نخری:d:dسلام
با سلام .مدیران – ناظم ها و کاربرهایی که تعداد پستشون بالاست ببخشید اگه سطح اطلاعات من پایین هست و دارم این پست رو میزنم ،چون نشد ابتدا از شما بپرسم تا ببینم اگه بلد هستین من پست نزنم.شرمندهسلام
RDRسلام دوستان من بازی هایdark sider.و heavy rain و fuel و fifa 10 و killzone 2 وuncharted 2 رو تموم کردم و همین بازی ها رو داشتم و در حال حاضر uncharted2 دستمه تو فکرمه gow3 بگیرم ولی میگن حداکثر 2 روز تموم خیلی گرون به نظر شما چی بگیرم به نظرتون gow3 بگیرم یا بازی جالب تری سراغ دارین در مورد سبک و اینا از بازی هایی مثل uncharted و gow3 و splinter cell conviction و call of duty باشه از اینا خوشم میاد با توجه به این که xbox هم دارم بیشتر دوست دارم بازی اختصاصی باشه مگر این که نسخه ps3 از گرافیک و کنترل بهتری برخوردار باشه کلا ادم بیشتر حال کنه
توجه:آنلاین ps3 می تونم بازی کنم ولی تو xbox نه
این دو تا رو حتما بگیرآقا من حدود 200 پول دارم می خوام یکسری بازی بخرم دسته 2 و و نمی دونم حدود چند تا بازی بگیرم فکر کنید بتونم 6 تا بگیرم و بازی باحال چی هست معرفی می کنید
و بازی های ps3 :من uncharted2 , heavy rain , dark siders,fifa 10,killzone 2 ,fuel الان فقط uncharted 2 رو دارم
خب به نظر من آدم اگر ps3 داشته باشه و MGS 4 رو از دست بده خیلی خنده داره .آقا من حدود 200 پول دارم می خوام یکسری بازی بخرم دسته 2 و و نمی دونم حدود چند تا بازی بگیرم فکر کنید بتونم 6 تا بگیرم و بازی باحال چی هست معرفی می کنید
و بازی های ps3 :من uncharted2 , heavy rain , dark siders,fifa 10,killzone 2 ,fuel الان فقط uncharted 2 رو دارم
سلام دوست عزيز من خودم top spin رو دارم و واقعا محشره تو سايت گيم اسپات هم نمره 8 گرفته ولي virtual tennis نمره حدود 6 گرفته و واقعا قابل مقايسه نيستن شك نكن top spin 3سلام
من میخوام یه بازی تنیس بخرم
ایندوتا بازی هست top spin 3 و virtua tennis 2009
چه فرقی باهم دارن و کدومشون باحالتره؟
ممنوون
آقا من حدود 200 پول دارم می خوام یکسری بازی بخرم دسته 2 و و نمی دونم حدود چند تا بازی بگیرم فکر کنید بتونم 6 تا بگیرم و بازی باحال چی هست معرفی می کنید