راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

سلام
آقا من بین دو بازی Gow3 ، HR دو دلم که کدومو بخرم که ارزش تکرار رو داشته باشه#:-s
با سلام .مدیران – ناظم ها و کاربرهایی که تعداد پستشون بالاست ببخشید اگه سطح اطلاعات من پایین هست و دارم این پست رو میزنم ،چون نشد ابتدا از شما بپرسم تا ببینم اگه بلد هستین من پست نزنم.شرمنده
---------------------------------------------------------

اگه گاد1و2 رو بازی کردی شک نکن گاد3 رو بگیر;)

salam

سلام دوستان من بازی هایdark sider.و heavy rain و fuel و fifa 10 و killzone 2 وuncharted 2 رو تموم کردم و همین بازی ها رو داشتم و در حال حاضر uncharted2 دستمه تو فکرمه gow3 بگیرم ولی میگن حداکثر 2 روز تموم خیلی گرون به نظر شما چی بگیرم به نظرتون gow3 بگیرم یا بازی جالب تری سراغ دارین در مورد سبک و اینا از بازی هایی مثل uncharted و gow3 و splinter cell conviction و call of duty باشه از اینا خوشم میاد با توجه به این که xbox هم دارم بیشتر دوست دارم بازی اختصاصی باشه مگر این که نسخه ps3 از گرافیک و کنترل بهتری برخوردار باشه کلا ادم بیشتر حال کنه
توجه:آنلاین ps3 می تونم بازی کنم ولی تو xbox نه

سلام دوستان من بازی هایdark sider.و heavy rain و fuel و fifa 10 و killzone 2 وuncharted 2 رو تموم کردم و همین بازی ها رو داشتم و در حال حاضر uncharted2 دستمه تو فکرمه gow3 بگیرم ولی میگن حداکثر 2 روز تموم خیلی گرون به نظر شما چی بگیرم به نظرتون gow3 بگیرم یا بازی جالب تری سراغ دارین در مورد سبک و اینا از بازی هایی مثل uncharted و gow3 و splinter cell conviction و call of duty باشه از اینا خوشم میاد با توجه به این که xbox هم دارم بیشتر دوست دارم بازی اختصاصی باشه مگر این که نسخه ps3 از گرافیک و کنترل بهتری برخوردار باشه کلا ادم بیشتر حال کنه
توجه:آنلاین ps3 می تونم بازی کنم ولی تو xbox نه
RDR
انلاینشم خوبه
یه DLC مجانی هم PSN گذاشته واسه دانلود

سلام

آقا من حدود 200 پول دارم می خوام یکسری بازی بخرم دسته 2 و و نمی دونم حدود چند تا بازی بگیرم فکر کنید بتونم 6 تا بگیرم و بازی باحال چی هست معرفی می کنید
و بازی های ps3 :من uncharted2 , heavy rain , dark siders,fifa 10,killzone 2 ,fuel الان فقط uncharted 2 رو دارم

آقا من حدود 200 پول دارم می خوام یکسری بازی بخرم دسته 2 و و نمی دونم حدود چند تا بازی بگیرم فکر کنید بتونم 6 تا بگیرم و بازی باحال چی هست معرفی می کنید
و بازی های ps3 :من uncharted2 , heavy rain , dark siders,fifa 10,killzone 2 ,fuel الان فقط uncharted 2 رو دارم
این دو تا رو حتما بگیر
red dead redempion
god of war 3:>

خب به نظر من آدم اگر ps3 داشته باشه و MGS 4 رو از دست بده خیلی خنده داره .
من خودم infamous رو ندارم ولی خیلی تعریفشو میکنن اگر تونستی اینم بگیر .
LBP هم بدک نیست البته به سلقت هم خیلی بستگی داره .

سلام
من میخوام یه بازی تنیس بخرم
ایندوتا بازی هست top spin 3 و virtua tennis 2009

چه فرقی باهم دارن و کدومشون باحالتره؟

ممنوون
سلام دوست عزيز من خودم top spin رو دارم و واقعا محشره تو سايت گيم اسپات هم نمره 8 گرفته ولي virtual tennis نمره حدود 6 گرفته و واقعا قابل مقايسه نيستن شك نكن top spin 3;)

gow3 = 40

+

RDR= 45

+

mgs4=20

+

killzone2= 25

+

mafia2(شهريور ميآد)= 70

200

بعد هم ميتونی RDR رو با kane and lynch 2 عوض کنی که هم زمان با mafia 2 ميآد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or