راهنمایی برای خرید بازی برای PS3

خب فعلا فقط ps3 دارم.۳۶۰ رو دادم به دادشم.از طرفی از سری pop کلی خاطره دارم.شما جایی رو سراغ دارید که کارکردش رو داشته باشه ترجیحا در غرب تهران؟یه یک ماهی میشه کنسولم داره خاک میخوره.میخام دوباره احیاش کنم.

خوب اول بریدیه مقدار رو x box داداشتون بازی کنید اگه خوشتون اومد بعدب رای ps3 بخریدش.:)
اگه جایی رو پیدا کردم آدرسشو براتون پ.خ.می کنم./:)
برای زنده کردن ps3 تون هم می تونید شاهکار جدید راک استار یعنی red dead redempion رو
امتحان کنید:x

خوب اول بریدیه مقدار رو x box داداشتون بازی کنید اگه خوشتون اومد بعدب رای ps3 بخریدش.:)
اگه جایی رو پیدا کردم آدرسشو براتون پ.خ.می کنم./:)
برای زنده کردن ps3 تون هم می تونید شاهکار جدید راک استار یعنی red dead redempion رو
امتحان کنید:x
ممنون از شما.ظاهرا این بازی رو برای فروش گذاشته اید.میخوام بدونم اون رو با چند بازی در حد اک عوض میکنید؟من یک ماه پیش چند بازی نو خریداری کردم که از هیچ کدومش خوشم نیومد و میخوام عوضشون کنم.

سلام دوستان سوال من بيشتر حالت نظر خواهي داره و اگه پستم به اين تايپك ربطي نداره واقعا شرمنده چون ديگه جايي رو نديدم كه اين سوال رو بپرسم:-??

آقا من تا 250 الي 300 بودجه دارم حالا به نظر شما كل اين پول رو صرف خريد بازي برا ps3 كنم يا يه عدد xbox360 بخرم و بزارم كنار ps3؟(بي صبرانه منتظر نظرهاي شما هستم:-bd)
بازم عذر خواهي ميكنم.#:-s

دوستان از بین بازی های قدیمی یه سری رو من بازی نکرم هنوز !

HS

MS : pacific rift

ارزش خرید دارن ؟

آره رفیق به نظر من هم بخر.مخصوصا MS Pacific Rift که اگر نسخه ی اول هم بازی کرده باشی از همه نظر پیشرفت داشته و خیلی خیلی کامل شده و Location هاش عوض نسخه ی قبل که فقط صحرا بود در 4 منطقه هست ولی کلا توی جنگله و حتما بهت پیشنهاد میکنم بخرش و از دست ندش.تروفی هم داره ولی تروفی هاش خیلی سختن.:-/

سلام دوستان سوال من بيشتر حالت نظر خواهي داره و اگه پستم به اين تايپك ربطي نداره واقعا شرمنده چون ديگه جايي رو نديدم كه اين سوال رو بپرسم:-??

آقا من تا 250 الي 300 بودجه دارم حالا به نظر شما كل اين پول رو صرف خريد بازي برا ps3 كنم يا يه عدد xbox360 بخرم و بزارم كنار ps3؟(بي صبرانه منتظر نظرهاي شما هستم:-bd)
بازم عذر خواهي ميكنم.#:-s

من نظرم اینه شما بهتره با این بودجه یه 360 بگیری بعد بازی های مولتی رو با 360 بزنی(چون ارزونه بازی هاش)... واسه ps3 فقط بازی های انحصاری رو بخر...

...........................................................
من بازی نکردم بازی Afrika رو، ولی امتیاز های کمش بخاطر اینه که خیلی خسته کننده است. تنها کاری که شما توی بازی انجام میدید اینه که از حیوانات عکس بگیرید که بعد از یه مدتی خسته کننده میشه.

آخرین ویرایش:
دوستان یه بازی معرفی کنین
حوصلمون سر رفت
همه انحصاری ها رو بازی کردم
چند تا بازی مدنظرم هست نمیدونم کدوم رو بگیرم:
dantes inferno
darksiders
Prince of Persia: The Forgotten Sands
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان یه بازی معرفی کنین
حوصلمون سر رفت
همه انحصاری ها رو بازی کردم
چند تا بازی مدنظرم هست نمیدونم کدوم رو بگیرم:
dantes inferno
darksiders
Prince of Persia: The Forgotten Sands
ممنون میشم راهنمایی کنید
بازی هایی که گفتی بازی های بدی نیستن اما خب شاهکار هم نیستن اما بازم بین اینها به نظر من Darksiders رو بگیر!

من UC2وHR رو دارم.(فقط همین دوبازی رو از PS3دارم).
اگه شما باشید بین UC,KZ2,LBP وINFAMOUSبه ترتیب کدوم رو انتخاب میکنید.
اینارو چون پلاتینومش رو به قیمت 25 تومن از هایپراستار میتونم تهیه کنم انتخاب کردم اگه بازی بهتری با این قیمت مدنطرتون هست راهنماییم کنید لطفا.
فقط بازی یه حالتی باشه ارتباط برقرار کردن باهاش برای یه فرد 34 ساله خیلی زمان نبره وگرافیکش هم بالا باشه.

آخرین ویرایش:
آره رفیق به نظر من هم بخر.مخصوصا MS Pacific Rift که اگر نسخه ی اول هم بازی کرده باشی از همه نظر پیشرفت داشته و خیلی خیلی کامل شده و Location هاش عوض نسخه ی قبل که فقط صحرا بود در 4 منطقه هست ولی کلا توی جنگله و حتما بهت پیشنهاد میکنم بخرش و از دست ندش.تروفی هم داره ولی تروفی هاش خیلی سختن.:-/

کسی HS بازی نکرده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or