راهنمایی بازی ((طبیعت ناشناخته Botanicula ))

• Thread starter Thread starter mison
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ببخشید درگیر امتحانات بودم نتونستم بیام
باید بری اونجایی که وقتی روی یک چراغ کلیک می کنی یک دفعه یک عالم چیز می افتد رو سرت(جنوب شرقی صفحه 2 تا خونه کوچیک است)بعد یک گاو صندقی در می اید اون رو یک بار کلیک می کنید یک دایره وسط می چرخه یک بار دیگه کلیک می کنی در گاو صندق باز میشه میری مجسمه رو ور میداری میدی به همون پیرزنه

سلام ببخشید درگیر امتحانات بودم نتونستم بیام
باید بری اونجایی که وقتی روی یک چراغ کلیک می کنی یک دفعه یک عالم چیز می افتد رو سرت(جنوب شرقی صفحه 2 تا خونه کوچیک است)بعد یک گاو صندقی در می اید اون رو یک بار کلیک می کنید یک دایره وسط می چرخه یک بار دیگه کلیک می کنی در گاو صندق باز میشه میری مجسمه رو ور میداری میدی به همون پیرزنه

اقا خیلی ممنون دمت گرم حل شد

خیلی قشنگ است حتما پیشنهاد می کنم
از بازی های دیگه که میشه مثال زد و از همین شرکت است Machinarium این بازی از این یکی بهتره تازه یک قسمت هم داره که می تونی بری اونجا و راهنمایی بگیری البته تو اون قسمت باید یک بازی اسون انجام بدی تا بتونی کلید رو بگیری تا بهت کمک کنه

کسی ما رو کمک نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم تاریخ پیامت کی بوده دادا من تازه این پستو دیدم
میدونم اختمالا تا حالا ردش کردی اما بگم که
پشت اون پرده جای بت اون زنس (ی جسم خشک ک شبیه عروسکه و رنگشم زرده) نمیگم از کجا ک بازیت خراب نشه و خودت بازی کنی
اون بت رو میدی بزنه
زنه مرغو بهت میده

---------- نوشته در 09:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:51 AM ارسال شده بود ----------

منم عشق ماچیناریوم بودم
داداشی میتونی أ بازیه
botanicula
استفاده کنی مثل ماچیناریوم آدمو ب چالش نمیکشه اما همون سبکه

---------- نوشته در 09:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:55 AM ارسال شده بود ----------

ماچیناریوم رو رفتم داش!!میگم بازی شبیه ش باهمون حال و هوا بگین برم دانلود کنم!!یه مدته دنبال بازی دوبعدی فکری عین ماچینو ام!!

منم عشق ماچیناریوم بودم
داداشی میتونی أ بازیه
botanicula
استفاده کنی مثل ماچیناریوم آدمو ب چالش نمیکشه اما همون سبکه

اقا دم شما گرم فقط من هر چهارتا کلید رو پیدا کردم نمیدونم اخری کجاست اون موجودات آواز خان را چه کار کنیم یا شاید هم تو اون دارکوبست تو رو خدا کمکم کنید

باید روش تند تند کلیک کنی بعدش چند تا پرنده دیگه میان روی اونها هم تند تند کلیک کن تا همه باهم اواز بخون نباید حتی یکیشون هم صداشون قطع بشه بعد از چند بار که همه پرنده ها امدن روی اون ها رو کلیک کردی یک پرنده بزرگ میاد اون هم باید روش تند تند کلیک کنی تا دهنش باز بشه میری تو دهنش یک کسی اونجاست

---------- نوشته در 12:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 PM ارسال شده بود ----------

البته بگم باید بری رو اون موجود اواز خون کلیک کنی اون دارکوبه چیزی نیست فقط به کارتات اضافه میشه

خسته نباشی مرسی فقط اونجا رو رد کردم رسیدم به اون خرجنگه جه کارش کنم هی میاد دنبالم

---------- نوشته در 03:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------

راستی خوکه که بچه رو خورده باید کاریش کرد

1- خرچنگه رو هر وقت پرید یک چیزی کنارش هست که دم دراز داره دم اون رو باید بیاری پایین ولی ولش نکن دمش رو وقتی که خرچنگه امد روی اون ولش کن تا خرچنگه بره هوا
2- باید بری بالای درخته ای که بالای سر خوکه است یک بار بپری یک چیز هایی می ریزه پایین وقتی که داشت می خورد اون چیز ها رو باید بپری رو پشتش

دوستان تو اینجا چیکار کنم؟
25905930068718307582.png

ااااا

---------- نوشته در 05:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:24 PM ارسال شده بود ----------

من مرحله 2 که باید کلید پیدا کنم موندم
یه موجود قهوه ایی میاد نمیزاره پشه بره کلید رو بیاره
همون پاسخ بالا اولی فقط یادت باشه رو دمه کلیک کن نه رو خود موجوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or