دقیق یادم نیست چون این زن که همون آلما هست چندین بار تو کل بازی حمله می کنه.تا اونجایی که یادمه وقتی حمله می کنه باید راست کلیک رو بزنی تا بهش ضربه بزنی تا ولت کنه.سلام
من تو بازي FEAR 2 جايي گير كردم كه شخصيت اون زن شبه شكل مي آد يهو حمله مي كنه به سمت من و روي مانيتور يه پيغام فكر كنم به نام Unband اگه اشتباه نكنم ظاهر ميشه و تمام جونم گرفته ميشه و تموم ميشه بازي!!
حالا اين قسمت رو چطور بايد رد كنم؟
منم تا اونجایی که یادمه باید یکی از کلیک هارو پشت سر هم میزدی ! شاید بازیت مشکل داره چون یادمه رو صفحه هم نشان میداد که کلیک باید بزنیاز راهنمايي ات ممنون دوست عزيزدقیق یادم نیست چون این زن که همون آلما هست چندین بار تو کل بازی حمله می کنه.تا اونجایی که یادمه وقتی حمله می کنه باید راست کلیک رو بزنی تا بهش ضربه بزنی تا ولت کنه
ولي آخه من خيلي اين كارو كردم! ولي باز هم نمي تونم كاري كنم كه بهش ضربه بزنم..
مرحله اي كه هستم فكر ميكنم داخل يه مدرسه هست...اونجا است كه بهم حمله مي كنه و هيچ پيغامي هم بازي نمي ده كه كليك راست بايد حتما بكنم!
هیچکس جواب ما رو نمیده ؟:wallbash:من تو بازی viking نسخه xbox شهر سوم هستم و همه کار کردم فقط روی نقشه یه علامت ضربدر هست که اونم روی یه پله و منم نمیدونم باید باهاش چیکار کنم . دوستان لطفا کمک کنید .