کسی نیست به ما کمک کنهکمک در بازی infamous من اونجا گیر کردم که یک بالن هست تو هوا و داره دور شهر می چرخه و یه چیز سبز پخش می کنه (فکر کنم سم پخش می کنه ) و یه هواپیما هم هست که دور بالونه می چرخه و موشک میزنه من نمی دونم باید چکار کنم در ضمن مردم هم به طرف من شورش کردن و تو خیابون که اصلا نمیشه رفت اگه می تونید کمک کنید
کسی نیست به ما کمک کنه
سلام در اين قسمت بازي كه عكسشو گزاشتم گير كردم نمي تونم رد شم درست پشت سرم تو عكس يك سنگ هست كه وقتي ميرم روش يك جايي رو برام باز ميكنه ولي هرچي ميگردم نمي تونم پيداش كنم .![]()
pls help me
انقدر بزنش تا بيفته زمين بعد از item هات سرنگ رو انتخاب كن سريع برو پشتش وقتي بلند شد
r1 و نگه دار و بعد مثلث را بزن
توجه : بايد اسلحه اي انتخاب نكني موقع زدن سرنگ
راهنماي قدم به قدمش رو ميخواي؟salaam,man rahnamaye baziye art of murdere2 (hunt of the puppeteer)mikhaam,khahesh mikonam sarii lotfan

bale rahnamaye ghadam be ghadamesho mikham,age misheeeراهنماي قدم به قدمش رو ميخواي؟![]()

http://www.gamefaqs.com/pc/920734-return-to-mysterious-island/faqs/34180return to mysterious island رو میخواستم
فارسی نداره............................................
1.بله میشه:dیه تاپیک تو سایت هست متاسفانه اسمش یادم نیست ، کاملا توضیح دادن. اگر پیدا نکردی بگو اون یکمی رو که بلدم بگم :d
من تو همین FFXIII به مشکل برخوردم . الان DVD3 ام توی اون زمینی که همش دایناسور اینا داره :
1. اصلا میشه دایناسور گنده هارو کشت؟
2. من به جز موجودات سادش نمیتونم بقیرو شکست بدم ، میشن هاشم جاشونو پیدا نمیکنم. حالا چی کار کنم؟ ول کنم اینارو بازیرو ادامه بدم ؟ بعدا به مشکل بر نمیخورم سر لولاشون ؟ یا با بازی goodbye کنم ؟
میـــسی :d
*