سلام رفیق
تمام لینکهای مربوط به راهنمای بازیها از کار افتاده
اگه این آرشیو رو جای دیگه ای آپ کرده یا اگه منبع دیگه ای در این رابطه هست ممنون میشم کمکم کنی
سلام.من بازی denets inferno psp گیر کردم یه جا تورو خدا کمک کنین اعصابم به هم ریخته!!!من زبون آلمانیشو دارم بازی میکنم هیچی نمیفهمم !!الان جایی گیر کردم که میرم جایی که مذاب داره یه دستگیررو میکشم از بالا یه چیزی میاد مذاب میریزه زیره پام کم کم پر میشه میاد بالا مذابا !!!دستگیره هم میره پایین!!!نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک کنین..راهنمای انگلیسیشو دارم نمیفهمم
تو بازی castlevania:lords of shadow اون اولاش که از تو یه ساختمون متروکه با یه حرکت اتروباتیک از پنجره خارج میشی بعد یه غول میاد جونشو خالی میکنی رو RT میزنی شمشیرو تو گردنش میکنه مینئازت زمین یه مقئار از جونش پر میشه باز همین تکرار میشه باید چه کار کنم؟
سلام
چن تا سوال در مورد red_dead redemption دارم
کسی راهنمایی چیزی در مورد بازی های فرعی مث پو*کر یا داس یا پرتاب زین یا ..... نداره ؟؟؟
یکی هم تو مراحل فرعی بانام deadalas and sons که یه مرده گلادیتور میخواد بسازه و میگه برو وسایل بیار نمیدونم چی و از کجا پیدا کنم
و یکی هم چه طوری میشه یه نفر رو به دوئل دعوت کرد (نه این که اون تو رو دعوت کنه .من اونو دعوت کنم)
باسلام
ببخشیدمن توی بازی darksiders توی اون غولش که شبیه عنکبوت هست و هی غیب میشه بعد از بالای سرم ظاهر میشه و خودشو میندازه روم گیر کردم تو رو خدا کمکم کنید اگه راهی برای کشتنش هست بهم بگید تا منم این غولشو رد کنم الان دو هفته است که توی این غولش موندم و نمیدونم چجوری بکشمش
با تشکر
سلام دوستان...
تو بازی hawx2 تو یه مرحله ای چجوری پشقاب ماهواره ها رو منفجر کنیم تا بازی اول نیاد...مثلا من چند تا پشقاب ماهواره رو منفجر میکنم بعد بازی از اول میاد