راهنماي كامل بازي ها

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
اقایون تو AIRBORNE تو مرحله 3 رادار رو ترکوندم چه جوری از شر این تانک خلاص بشم؟؟:mad:
لطفا کمکم کنید اگه ممکنه:blushing:
چند تا بسته اطرافته باید همه ی اونارو چک کنی و یه چیزی رو از توش برداری وقتی همه رو برداشتی یه rpg بهت می ده

سلام به دوستان
تو بازی Jericho توی مرحله ای هستم که دو تا شعله افکن به طرفمون اتیش میریزن ودو تا از اون مجودات گنده از بالا بمب میندازن دو سه تا از افرادمون هم نیستن درب رو برو مون هم بسته هستش چطوری از این فضای بسته عبور کنم اونی هم که با نیروی روحش میشد پرواز کرد همراهمون نیست.

دوستان عزیز
فکر نمی کنم راهنمای کامل (اکثر) بازی هایی که شما می خواهید به فارسی موجود باشه. جز چند مورد معدود مثل resident evil 4 که تو یکی از انجمن های این فروم موجوده بعید می دونم بتونید راهنمای کامل فارسی پیدا کنید.
در عوض راهنمای بازی ها به زبان انگلیسی در اینترنت فراوان موجوده, کافی اسم بازی خود رو با کلماتی مثل walkthrough یا guide جستجو کنید. سایت های زیادی هم هستن مثل ign که راهنمائی های خوبی همراه با عکس دارند. حتی در سایت هائی مثل youtube یا gametrailers می تونین فیلمی از (gameplay) بازی رو پیدا کنین.
البته اگه در قسمتی خاص از یه بازی گیر افتادین فکر کنم بچه ها بتونن بهتون کمک کنن.
موفق باشید.

کمک درموردبازی martin mystere

سلام

:(من دربازی زندگی مارتین مایستری دربخش اول ،قسمت آخرنیازبه کمک دارم .

1- نمی دانم که کلید ماشین راازکجاپیداکنم .

2- وماشین قرمزی دربیرون وجودنداردکه باآن به سمت ویلابروم .

باتشکر

سلام

:(من دربازی زندگی مارتین مایستری دربخش اول ،قسمت آخرنیازبه کمک دارم .

1- نمی دانم که کلید ماشین راازکجاپیداکنم .

2- وماشین قرمزی دربیرون وجودنداردکه باآن به سمت ویلابروم .

باتشکر

دوست عزیز,
اولین توصیم اینه که بازی رو خودت تموم کنی تا لذت بیشتری از بازی ببری( به خصوص بازی های ماجرائی)
تا حالا چکار کردی؟
تو احتیاج به شماره مکانیک داری, وقتی شماره رو پیدا کردی مارتین بهش زنگ می زنه که ماشینو برگردونه. یه قسمتش از شماره تو آشپزخونه (همون نوشته دایاناست) و یه قسمت دیگه روی میزه (توی اون کاغذا) و علاوه بر اون به مداد هم احتیاج داری.
بعد از اینکه به مکانیک زنگ زد به اتاق نشیمن برو. زنگ به صدا در می آد. وقتی به سمت در می ری سمت چپ روی زمینو نگاه کن, کلید اونجاست.
امیدوارم خودت بتونی لباس بپوشی و تلفونتو پیدا کنی.;)
موفق باشی.

تو بایوشاک توی اون مرحله ای که یه هنرمند ازت میخواد 4 نفر رو بکشی و ازاونا عکس بگیری و به تابلوهاش بچسبونی هر چی میگردم چهارمین نفر رو پیدا نمیکنم:confused:

من تو بازی یاکوزا گیر کردم انجا که فکر کنم چپتر 5 هست و باید برم قسمت بالای شهر و با یک پسر بچه صحبت کنم و میگه گرسنه هست باید چی کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or