لینکش کار نمی کنه
لینکش کار نمی کنه
من خود بازیو الان ندارم که دقیق بگم ولی مثل اینکه باگه برای رد کردن این مرحله نوشته سربازی هست به اسم carter کنار drone میگه برای اینکه وارد reactor building بشی این طرف باید به در برسه که برای رفع مشکل باید drone و تکون بدی که طرف خارج بشهدوستان تو بازی کال او دیوتی ادونسد اینجا گیر کردم ک میرم تو آسانسور اتفاقی نمیوفته کلیدی دکمه ای چیزی هم نیس بزنم ماموریت هم نوشته Shut Down The Reactor قبل آسانسور آخه چیزی نیس که من خاموشش کنم هنوز به Control Room نرسیدم که)!حتی ویدیوشم دیدم نوشته دکمه فلان رو نگه دارید جلو مانیتور ولی من میرم جلو مانیتور هیچی نمیاد
تمام دکمه هارم تست کردم!
مثه مشکل ایشونه!
Call of Duty: Advanced Warfare | PC
تمامی نرم افزار های مربوط به اجرای بازی هارو نصب کن مثل visual c++ یا directxسلام من یه مشکل در اجرای بازی دارم لطفا کمکم کنید
بازی age of mythology tale of dragon
ارور فایل api-ms-win-crt-runtime-|1-1-0.dll. لطفا راه حل رو سریعا بگید ممنونم میشم
پس ی سربازه ب اسم کارتر من پیداش کنم بعدش ی چی کنارشه ب نام درون اونو تکون بدم؟دقیقا درون چیه و چجور تکونش بدممن خود بازیو الان ندارم که دقیق بگم ولی مثل اینکه باگه برای رد کردن این مرحله نوشته سربازی هست به اسم carter کنار drone میگه برای اینکه وارد reactor building بشی این طرف باید به در برسه که برای رفع مشکل باید drone و تکون بدی که طرف خارج بشه
Drone همیناس که میندازن رو هوا دو تا موتور داره گغتم خودم بازیو ندارم اگه هنوز ردش نکردی اسمه مرحلشو بفرس با ماموریتی که باید انجام بدی اونطور راحت میتونم راهنمایی کنمپس ی سربازه ب اسم کارتر من پیداش کنم بعدش ی چی کنارشه ب نام درون اونو تکون بدم؟دقیقا درون چیه و چجور تکونش بدم
کسی اونجا گیر نیس اخه منم روبرو مانیتورم
اینم عکس
http://8pic.ir/images/wb8mjifaz40rc8rvgfzj.png
http://8pic.ir/images/7hp7g4jbvgn45lf9ufr6.png
Drone همیناس که میندازن رو هوا دو تا موتور داره گغتم خودم بازیو ندارم اگه هنوز ردش نکردی اسمه مرحلشو بفرس با ماموریتی که باید انجام بدی اونطور راحت میتونم راهنمایی کنم
اها خب من همینو سرچ زدم این باگ بوده به نظر من یبار level و از اول بروداداش من ویدئوشو دیدم بقیه این کارو نمیکنن رتحت میرن کنار مانیتور ی چیزیو میزنن خلاص
اسم ماموزیت رو ک نوشتم Shut Down The Reactor
درضمن رفتم داخل بازی ولی کارتری ک گفتی دقیقا توی اسانسور داخل میشه و منتظر منه کاری بکنم //!
اره ب اون بنده خدام پ دادم نوشته یا مرحله رو ۱۰۰ بررو ک اینشو نفمیدماها خب من همینو سرچ زدم این باگ بوده به نظر من یبار level و از اول برو
سلام
لطفا اگه امکان داره برای مافیا 3 راهنمایی کنید.
اون جایی که باید قایق ها رو بدزدی و محموله رو به کساندرا تحویل بدی من یه قایق رو منفجر کردم ، بقیه محموله ها (قایق ها ) تحویل کساندرا شد و پیغام همه محموله ها تحویل داده شد هم نمایش داده شد.
اما هنوز علامت اون قایق روی نقشه هست و هیچ ماموریتی هم ظاهر نمیشه.
حالا باید من چکار کنم؟