راهنمايي و مشاوره براي خريد انواع مودم و روتر ADSL

• Thread starter Thread starter sdr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقايون به نظر من TP-LINK 8811 بخريد من خودم دو تا دارم صبح تا شب روشن هست اخه نگفته قيمت مناسبي هم داره خراب هم نميشه قيمتش الان فكر كنم 20 تومن باشه

دوستان من مودم ایرانسل از این کله قندیا دارم....بعد میخواستم که با آیپادم هم بتونم به اینترنت وصل بشم اما فقط قابلیت Lan داره این مودمه.......میشه یه سیم Lan وصل کرد به Router یا Access Point (نمدونم فرقش چیه) که بتونم با آیپادم هم به نت وصل بشم ؟ یه مدل معرفی کنید که معمولی باشه چون بردش کم هم باشه مهم نیست اما فقط یجوری نباشه که بخوام روش پارچه سفید بکشم:d.......ارزون دیگه.....

سلام دوستان
اگر نظر من که چند سالی هست تو کار شبکه هستم می خواید بهترین برند برای شبکه مخصوصا مودم روتر سوئیچ حتی کابل دیتاشین هستش (datasheen) هر کسی خواست به من پ.خ بده با نازلترین قیمت

سلام
برادر نظرت درباره این مدل چیه ؟ دربارش توضیح بدی ممنونت میشماصلا تو بازار گیر میاد ؟ http://www.dlink.com/products/?pid=643

من تا حالا تو بازار اینو ندیدم اگه گیر بیاد قیمت الکی میدن ولی قیمت جهانی هم 89$ دلار زده

حالا چرا شما اینو انتخاب کردید این واسه سری گیم و برد 5ghz هست قیمتش اینجا 200 تومن کمتر نیست اگه باشه

با توجه به بودجه تون یکی از مدلی tp link یا linksys انتخاب کنید

مودم linksys ساخت cisco هست کیفیت ساخت بالایی داره قیمتشم بالاست ولی تو برد وایرلس فرقی با tplink نداره (بردش کمتر هم هست)

در کل اگه برد بالا واستون مهمه یه مودم 5ghz بخرید هزینشم زیاد میشه ولی اگه مهم نیست یکی از همین مدل های tp link بگیرید(8901 خوبه)

سلام دوستان، من از مخابرات سرویس می گیرم، چجوری user و pass رو به مودم دادم ولی اوتوماتیک کانکت نمیشه حتما باید با کانکشن تو کامپیوتر برم مودم هم tp link هست

sسلام دوستان من تا الان با نفتی کار میکردم ولی میخوام adsl بگیرم رفتم نمایندگی یه مودم گفت براخودمونه (اسمش یادم نیست ) 35 تومان یکی همبرا شرکته 45 تومن d-link یا اینکه خودتون مودم بگیرید
من اومدم از شما بپرسم چی بگیرم که وایرلس هم داشته باشه (ببینم خودم نمیتونم نصبش کنم اخه برا نصب 20 تومان میگیرند) قیمتم اگه خودم نصب کنم 70 تومان باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید.....

• Like
Reactions: 4th
sسلام دوستان من تا الان با نفتی کار میکردم ولی میخوام adsl بگیرم رفتم نمایندگی یه مودم گفت براخودمونه (اسمش یادم نیست ) 35 تومان یکی همبرا شرکته 45 تومن d-link یا اینکه خودتون مودم بگیرید
من اومدم از شما بپرسم چی بگیرم که وایرلس هم داشته باشه (ببینم خودم نمیتونم نصبش کنم اخه برا نصب 20 تومان میگیرند) قیمتم اگه خودم نصب کنم 70 تومان باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید.....
زیاد فرقی نمیکنه همشون یه پخ هستن:dمن خودم tp-link وایرلس دارم 58 تومن خریدم راضیم وایرلس هم داره.نصب کردنش کاری نداره ولی اگه اولین بارته بهتره بدی خودشون تنظیم کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or