اقا خسته نباشید واقعا تاپیک خوب و به جایی زدید بچه ها همش باید در مورد مودم توی قسمت های دیگه سوال میکردند
اقا یه چند تا سوال دارم خداییش خوب راهنمایی کنید ایول:
من مودم معمولی BROADKAM دارم و تصمیم دارم یه مودم جدید بخرم با مشخصات زیر:
1_یه مودمی میخوام بیسیم
2_قیمتش هم نهایت 110 بالاتر نشه
3_مارک خوبی باشه و امتحانش رو پس داده باشه
4_کیفیت خوبی داشته باشه
5_قضیه ی این چیه میگن مودم بیسیم رو طوری قرار بدید که امواجش به لبه های تیز اینا نخوره وگرنه بسته های ارسالی مشکل پیدا میکنه.یه توضیح بدید
در اخر هم خواهش میکنم خدایی خوب راهنمایی کنید خیلی برام مهم هست و اگر هم میشه یه عکسی چیزی بزارید ممنون
در مورد مودم هم یه توضیح خوب بدید ممنون
اقا میشه یه عکس و مشخصات در مورد این 320 N بدی و بعدش اینکه میهش بگی این قضیه اینکه میگن مودم وایرلس رو طوری قرار بدید که در سر راهش لبه های دیوار و اهنی تیز و اینا نباشه چون بسته های ارسالی خراب میشه درست هست؟
اقا ممنون میشم قیمتش رو بگی ایول ممنون و اینکه جایی هست این مدل رو داشته باشه و اصل باشه؟؟؟
آقا میشه یه نفر راجع به مودم Wireless توصیح بده و بگه بعد از خرید و نصب مودم چیکار باید بکنم و نحوه ی کارش چطوره؟؟ بعد اینکه من اگه بخوام رو لپتاپم وایرلس نصب کنم باید مودم dial up ش رو در بیارم؟
الان من رو کاملا بی سواد فرض کنید! یه کمی توصیح بدبد افاقه میکنه.
سلام.من يه سؤالي داشتم ميخواستم بدونم براي اينك بخوام به XBox Live وصل بشم بايد چه مودمي داشته باشم(آخه يه مودم دو پورته دارم كه يه كابل Lan و يك USB بهش وصل ميشه)لطفا راهنمايي كنيد.
سلام نه خوب توضیح دادید.دستت درد نکنه.
من لپتاپم wireless داره. اشتباه کردم. منتها الان اگه بخوام اینترنت بی سیم پرسرعت داشته باشم چیکار کنم؟ چون یه سری سیگنال ضعیف هرازگاهی دریافت میکنم که سرعتش خیلی کمه. ببخشید دیگه یکم شوتم.
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
سوالی داشتم درباره دریافت wireless . مشکل من دقیقاً مثل دوستمون که در بالا فرمودن هست...
اطراف ما امواج wireless زیاد هست اما وقتی با لب تاپ میخوام دریافت کنم سیگنال فوق العاده ضعیف هست..
میخواستم مودم وایرلس بخرم ، اما بین دو مدل USB و اکسترنال معمولی نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم که گیراییش بالا باشه..
یه مودم Dlink - USB تو بازار دیدم که آنتن هم داشت ، طرف گفت آنتنش رو هم میتونی در بیاری از این آنتن های رو میزی 7db بهش وصل کنی..
حالا این usb رو بگیرم بهتره یا اون معمولی ها ، قدرت کدومشون بیشتره تو دریافت سیگنال؟
سلام نمیدونم مال کیه ولی پسورد نمیخواد! البته سرعتش خیلی کمه. گفتم یه وقت خلاف شرع نباشه برم تو سیگنال وایرلس مردم!شما توضيح كامل ندادي اين سيگنالي كه پيدا ميكنيد مال مودم خودتونه يا كس ديگه اي اگه مال خودتونه كه هيچي ديگه اگه مال كس ديگه اي كه پسورد داره نميتونيد استفاده كنيد اگرم پسورد نداره كه ميتونيد مجاني حالشو ببريد