راهنمايي و مشاوره براي خريد انواع مودم و روتر ADSL

• Thread starter Thread starter sdr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

sdr

کاربر سایت
اگر دوستان سوالي در مورد خريد انواع مودم دارند اينجا مطرح كنند تا توسط بقيه راهنمايي بشن

من اين تاپيك تو بخش اينترنت پيدا نكردم فكر كنم جاش خالي بود

اقا خسته نباشید واقعا تاپیک خوب و به جایی زدید بچه ها همش باید در مورد مودم توی قسمت های دیگه سوال میکردند
اقا یه چند تا سوال دارم خداییش خوب راهنمایی کنید ایول:
من مودم معمولی BROADKAM دارم و تصمیم دارم یه مودم جدید بخرم با مشخصات زیر:
1_یه مودمی میخوام بیسیم
2_قیمتش هم نهایت 110 بالاتر نشه
3_مارک خوبی باشه و امتحانش رو پس داده باشه
4_کیفیت خوبی داشته باشه
5_قضیه ی این چیه میگن مودم بیسیم رو طوری قرار بدید که امواجش به لبه های تیز اینا نخوره وگرنه بسته های ارسالی مشکل پیدا میکنه.یه توضیح بدید
در اخر هم خواهش میکنم خدایی خوب راهنمایی کنید خیلی برام مهم هست و اگر هم میشه یه عکسی چیزی بزارید ممنون
در مورد مودم هم یه توضیح خوب بدید ممنون

اقا خسته نباشید واقعا تاپیک خوب و به جایی زدید بچه ها همش باید در مورد مودم توی قسمت های دیگه سوال میکردند
اقا یه چند تا سوال دارم خداییش خوب راهنمایی کنید ایول:
من مودم معمولی BROADKAM دارم و تصمیم دارم یه مودم جدید بخرم با مشخصات زیر:
1_یه مودمی میخوام بیسیم
2_قیمتش هم نهایت 110 بالاتر نشه
3_مارک خوبی باشه و امتحانش رو پس داده باشه
4_کیفیت خوبی داشته باشه
5_قضیه ی این چیه میگن مودم بیسیم رو طوری قرار بدید که امواجش به لبه های تیز اینا نخوره وگرنه بسته های ارسالی مشکل پیدا میکنه.یه توضیح بدید
در اخر هم خواهش میکنم خدایی خوب راهنمایی کنید خیلی برام مهم هست و اگر هم میشه یه عکسی چیزی بزارید ممنون
در مورد مودم هم یه توضیح خوب بدید ممنون

در اينكه linksys بهترين مارك بازار شك نكن به نظر من مدل 120N حرف نداره
چهار تا پورت lan داره وايرلس هم هست
بردشم 70 متر البته من شنيدم شايد بيشتر باشه
قيمتشم با 75-80 تومن ميتوني بگيري اگه بيشتر از 110 تومنم ميتوني هزينه كني ميتوني صبر كني مدل 320N بياد اينو بگيري شايدم الان اومده باشه ولي همين 120N به نظر من واسه كاربر خانگي حرف نداره

linksysrouterwireless-WAG120N-product.jpg

wireless-linksys-wrt120n-home-router.jpg

اقا میشه یه عکس و مشخصات در مورد این 320 N بدی و بعدش اینکه میهش بگی این قضیه اینکه میگن مودم وایرلس رو طوری قرار بدید که در سر راهش لبه های دیوار و اهنی تیز و اینا نباشه چون بسته های ارسالی خراب میشه درست هست؟

اقا میشه یه عکس و مشخصات در مورد این 320 N بدی و بعدش اینکه میهش بگی این قضیه اینکه میگن مودم وایرلس رو طوری قرار بدید که در سر راهش لبه های دیوار و اهنی تیز و اینا نباشه چون بسته های ارسالی خراب میشه درست هست؟

اين 320n با مدلاي قبلي از نظر ظاهر فرقي نداره يكي از برتري هاش سرعت پورت ethernet كه سرعتشون تو اين مدل 1000gb/s وتو مدلاي قبلي 100gb/s
اين 3 تا انتن داخلي داره اونا 2تا و ديگه اين تمام استاندارد هاي wifi يعني استاندارد هاي قبل از 802.11g پشتيباني ميكنه
بعد مثلا ميتوني باهاش يه شبكه راه بندازي به هر پورت يه ip جداگانه بدي كه همه اينا واسه كاربر خانگي كاربردي نداره
به نظر من همون 120n واسه كربر خانگي عاليه بازم تصميم با شماست

Linksys_WRT320N-EW.jpg

WRT320N-back.png

اقا ممنون میشم قیمتش رو بگی ایول ممنون و اینکه جایی هست این مدل رو داشته باشه و اصل باشه؟؟؟

من 5شنبه از نمايندگي tp-link تو پاساژ رضا يه 120n گرفتم به نظر من اينا تقلبي نداره
طرف رفت يه كارتن اورد 40 تا مودم 120 توش بود بعدم همه پلمب هست گارانتيش هم ساخت سيستم باشه اينم قيمتاش بود

120N - 75000
160N - 95000
320N گفت 150تومن ولي نداشت

آقا میشه یه نفر راجع به مودم Wireless توصیح بده و بگه بعد از خرید و نصب مودم چیکار باید بکنم و نحوه ی کارش چطوره؟؟ بعد اینکه من اگه بخوام رو لپتاپم وایرلس نصب کنم باید مودم dial up ش رو در بیارم؟
الان من رو کاملا بی سواد فرض کنید! یه کمی توصیح بدبد افاقه میکنه.

آقا میشه یه نفر راجع به مودم Wireless توصیح بده و بگه بعد از خرید و نصب مودم چیکار باید بکنم و نحوه ی کارش چطوره؟؟ بعد اینکه من اگه بخوام رو لپتاپم وایرلس نصب کنم باید مودم dial up ش رو در بیارم؟
الان من رو کاملا بی سواد فرض کنید! یه کمی توصیح بدبد افاقه میکنه.

شما براي اينكه از مودم وايرلس استفاده كني از همون سرويس adsl استفاده ميكني

بعداز اينكه مودم خريدي توسط يه كابل RJ11 يا همون سيم تلفن مودم به خط تلفن وصل ميكني , و مودم با اداپتوري كه توي جعبه مودم هست روشن ميكني

معمولا مودم هايي كه وايرلس دارن 4 تا پورت Lan دارند پس pc و هر چيز ديگه اي ميتوني بهش وصل كني بعد از اينكه مودم به كامپيوتر وصل كردي حالا مودم با كامپيوتر كانفيگ ميكني(كار سختي نيست)

حالا ديگه مودم تو حاضره ميتوني با پورت lan يا وايرلس از اينترنت استفاده كني حتي موقعي كه كامپيوتر خاموشه يعني الان ديگه شما يك access point براي share كردن اينترنت داري كه pc هم يكي از يوزر هاي اونه

شما اگه بخايد با لپتاپ به مودم وصل بشيد اگر لپتاپ وايرلس داخلي داشت كه هيچي ولي اگه نداشت بايد يه اداپتور وايرلس USB بخريد كه قيمتش 27-31 تومن هست اگه خيلي ابتدايي توضيح دادم چون گفتيد كاملا بي سواد

WUA-2340.jpg

آخرین ویرایش:
سلام نه خوب توضیح دادید.دستت درد نکنه.
من لپتاپم wireless داره. اشتباه کردم. منتها الان اگه بخوام اینترنت بی سیم پرسرعت داشته باشم چیکار کنم؟ چون یه سری سیگنال ضعیف هرازگاهی دریافت میکنم که سرعتش خیلی کمه. ببخشید دیگه یکم شوتم.

با سلام خدمت دوستان عزیز ...

سوالی داشتم درباره دریافت wireless . مشکل من دقیقاً مثل دوستمون که در بالا فرمودن هست...
اطراف ما امواج wireless زیاد هست اما وقتی با لب تاپ میخوام دریافت کنم سیگنال فوق العاده ضعیف هست..
میخواستم مودم وایرلس بخرم ، اما بین دو مدل USB و اکسترنال معمولی نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم که گیراییش بالا باشه..

یه مودم Dlink - USB تو بازار دیدم که آنتن هم داشت ، طرف گفت آنتنش رو هم میتونی در بیاری از این آنتن های رو میزی 7db بهش وصل کنی..

حالا این usb رو بگیرم بهتره یا اون معمولی ها ، قدرت کدومشون بیشتره تو دریافت سیگنال؟

سلام.من يه سؤالي داشتم ميخواستم بدونم براي اينك بخوام به XBox Live وصل بشم بايد چه مودمي داشته باشم(آخه يه مودم دو پورته دارم كه يه كابل Lan و يك USB بهش وصل ميشه)لطفا راهنمايي كنيد.

سلام.من يه سؤالي داشتم ميخواستم بدونم براي اينك بخوام به XBox Live وصل بشم بايد چه مودمي داشته باشم(آخه يه مودم دو پورته دارم كه يه كابل Lan و يك USB بهش وصل ميشه)لطفا راهنمايي كنيد.

همین مودمت کافیه

• Like
Reactions: .:Soheil:.
سلام نه خوب توضیح دادید.دستت درد نکنه.
من لپتاپم wireless داره. اشتباه کردم. منتها الان اگه بخوام اینترنت بی سیم پرسرعت داشته باشم چیکار کنم؟ چون یه سری سیگنال ضعیف هرازگاهی دریافت میکنم که سرعتش خیلی کمه. ببخشید دیگه یکم شوتم.

شما توضيح كامل ندادي اين سيگنالي كه پيدا ميكنيد مال مودم خودتونه يا كس ديگه اي اگه مال خودتونه كه هيچي ديگه اگه مال كس ديگه اي كه پسورد داره نميتونيد استفاده كنيد اگرم پسورد نداره كه ميتونيد مجاني حالشو ببريد

با سلام خدمت دوستان عزیز ...

سوالی داشتم درباره دریافت wireless . مشکل من دقیقاً مثل دوستمون که در بالا فرمودن هست...
اطراف ما امواج wireless زیاد هست اما وقتی با لب تاپ میخوام دریافت کنم سیگنال فوق العاده ضعیف هست..
میخواستم مودم وایرلس بخرم ، اما بین دو مدل USB و اکسترنال معمولی نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم که گیراییش بالا باشه..

یه مودم Dlink - USB تو بازار دیدم که آنتن هم داشت ، طرف گفت آنتنش رو هم میتونی در بیاری از این آنتن های رو میزی 7db بهش وصل کنی..

حالا این usb رو بگیرم بهتره یا اون معمولی ها ، قدرت کدومشون بیشتره تو دریافت سیگنال؟

سوال اولتون همون پاسخ بالايي

اون چيزي كه شما ديدي مودم نبوده اداپتور pci وايرلس بوده كه مدل usb هم داره شما همونطوري كه گفتي لپتاپت وايرلس داره حالا اگه بخوايد مودم adsl عوض نكني ميتوني اينو بخري ولي اگه بخاي مودم عوض كني ميتوني يه مودم وايرلس بگيري كه با لپتاپم وصل بشي
سوالتون ناقصه اگه اصلا خودتون adsl نداريد بگيد بيشتر راهنمايي كنم اگه داريد مدل مودم بگيد

شما توضيح كامل ندادي اين سيگنالي كه پيدا ميكنيد مال مودم خودتونه يا كس ديگه اي اگه مال خودتونه كه هيچي ديگه اگه مال كس ديگه اي كه پسورد داره نميتونيد استفاده كنيد اگرم پسورد نداره كه ميتونيد مجاني حالشو ببريد
سلام نمیدونم مال کیه ولی پسورد نمیخواد! البته سرعتش خیلی کمه. گفتم یه وقت خلاف شرع نباشه برم تو سیگنال وایرلس مردم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or