samanwqv کاربر سایت Feb 22, 2007 #1 سلام من يه جا گير كردم. الان رفتم توي يه اسكله نميدونم بايد چي كار كنم. فكر كنم بايد يه چيزي رو از ته آب بيرون بكشم ولي نميدونم چه جوري؟ كمك كنيد لطفا
سلام من يه جا گير كردم. الان رفتم توي يه اسكله نميدونم بايد چي كار كنم. فكر كنم بايد يه چيزي رو از ته آب بيرون بكشم ولي نميدونم چه جوري؟ كمك كنيد لطفا
F fahimeh کاربر سایت Jun 22, 2009 #2 با سلام متا سفانه نمی تونم بهت کمک کنم چون من توی مرحله ی دوم گیر کردم همون جایی که اولش یه سر شیر هست که روشنه و بعد باید خاموشش کنیم .من تقریبا تا اخر مرحله رو میرم ولی نمیدونم چطوری میره مرحله ی بعد لطفا به من کمک کن با تشکر.
با سلام متا سفانه نمی تونم بهت کمک کنم چون من توی مرحله ی دوم گیر کردم همون جایی که اولش یه سر شیر هست که روشنه و بعد باید خاموشش کنیم .من تقریبا تا اخر مرحله رو میرم ولی نمیدونم چطوری میره مرحله ی بعد لطفا به من کمک کن با تشکر.
پژمان کاربر سایت Jul 23, 2009 #3 کسی راهنمای انگلیسی thief3 deadly shadows رو داره بزاره بخصوص مرحله pagans tunnel
test84 کاربر سایت Jul 24, 2009 #4 نوشته شده توسط پژمان: کسی راهنمای انگلیسی thief3 deadly shadows رو داره بزاره بخصوص مرحله pagans tunnel بیشتر... تو GameFaqs رفتی؟
نوشته شده توسط پژمان: کسی راهنمای انگلیسی thief3 deadly shadows رو داره بزاره بخصوص مرحله pagans tunnel بیشتر... تو GameFaqs رفتی؟