راهنمايي در خريد مودم ADSL

Silenthill_ir

کاربر سایت
بچه ها كسي ميدونه خروجي Consol تو اين مودم براي چي استفاده ميشه ؟

adslcpe_clip_02.gif
مدل مودم : Corecess 3121
GOOD LUCK

سلام،

ورودی کنسول روی خیلی از دستگاههای شبکه هست، در اصل برای دسترسی به تنظیمات داخلی دستگاه و اعمال تغییرات ساخته شده و ربطی به کنسول بازی نداره.

خيلي ممنونم
مثلا ميشه يك Lan رو به PC ضد اين Consol رو هم به PS3 زد ؟
Consol با Lan فرق داره ؟ با ميشه همون كار Lan رو ازش گرفت ؟
GOOD LUCK

سلام میکنم خدمت همه دوستان خوب در بازی سنتر.

خوب همون طور که از اسمه تاپیک مشخصه من می خوام یه مودم برای ADSL بگیرم. می خواستم نظر دوستان رو در مورده انواع مودم هایی که کار کردند و امکاناتی که هر مدل داشته و اینکه در اخر که قیمتش هست بالا نزنه. من سقفم 50 هست. اگر با مبلغ کمتر میشه خرید که ایراد نداره. اگر هم یکم بزارم رو پولم که ارزش خرید داشته باشه هنوز هم ایراد نداره.

سلام میکنم خدمت همه دوستان خوب در بازی سنتر.

خوب همون طور که از اسمه تاپیک مشخصه من می خوام یه مودم برای ADSL بگیرم. می خواستم نظر دوستان رو در مورده انواع مودم هایی که کار کردند و امکاناتی که هر مدل داشته و اینکه در اخر که قیمتش هست بالا نزنه. من سقفم 50 هست. اگر با مبلغ کمتر میشه خرید که ایراد نداره. اگر هم یکم بزارم رو پولم که ارزش خرید داشته باشه هنوز هم ایراد نداره.
سلام رامتین جون
خوبی؟!
والا منم 2 ماه پیش میخواستم بگیرم بچه ها TP-LINK 8811 رو پیشنهاد کردن که والا ازش راضی هم هستم شما هم یه تحقیق در مورد این مودم بکن تو گوگل سرچ کن خیلی چیزها گیر میاری در موردش!

سلام رامتین جون
خوبی؟!
والا منم 2 ماه پیش میخواستم بگیرم بچه ها TP-LINK 8811 رو پیشنهاد کردن که والا ازش راضی هم هستم شما هم یه تحقیق در مورد این مودم بکن تو گوگل سرچ کن خیلی چیزها گیر میاری در موردش!
سلام امین جان. ممنون خوبم دوسته عزیز.

در مورده پاسخت هم ممنون. خب با این تفاسیری که خودت گفنی و جستجو هایی که من در موردش انجام دادم. مودمی بوده که ازش راضی بودن . قیمتش هم که خوبه. با این تفاسیر کلی جلو افتادم. کمترین قیمتش هم 30 تومن است.

امین جان بازم ممنون.

سلام امین جان. ممنون خوبم دوسته عزیز.

در مورده پاسخت هم ممنون. خب با این تفاسیری که خودت گفنی و جستجو هایی که من در موردش انجام دادم. مودمی بوده که ازش راضی بودن . قیمتش هم که خوبه. با این تفاسیر کلی جلو افتادم. کمترین قیمتش هم 30 تومن است.

امین جان بازم ممنون.
سلام
خواهش میکنم...
فقط در مورد قیمت فکر نمیکنم 3 جایی گیر بیاری دور ور همون 50 تومن هست تا جایی که من میدونم حالا ممکنه یکم بالا پایین هم بشه...
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or