باز نشد این =(با هیلتر شکن باید ببینی
شما میدونید اون قسمت که چهار تا اهرم هست عکس آدمای مصری روشونه رو چجوری باید چفت کنم با هم؟
باز نشد این =(با هیلتر شکن باید ببینی
من خودم یادم نیست ولی ویدیو که گذاشتم با ف ی ل ت ر ش ک ن باید بازش کنی کامل نشون میده اونجاروباز نشد این =(
شما میدونید اون قسمت که چهار تا اهرم هست عکس آدمای مصری روشونه رو چجوری باید چفت کنم با هم؟
میتونید بپرسید برام؟من خودم یادم نیست ولی ویدیو که گذاشتم با ف ی ل ت ر ش ک ن باید بازش کنی کامل نشون میده اونجارو
وقتی سر جاشون بزاری یه در بشت ابشار باز میشهمن توی مرحله ای که 3 تا چرخ دنده رو بایید جایگزین کنیم گیر کردم.اون 3 تا سر جاشون گذاشتم.اون سد هم اومد پایین و اون تونل که زیر اب بود هم درش رو باز کردم و اون استوانه طلایی رو هم برداشتم.دیگه کاری نمونده که نکرده باشم.ولی نمیدونم چرا مرحله تموم نمیشه؟! از کجا باید خارج بشم؟! راهش چیه؟!
مشکل بر اجرای بازی بر روی سیستم عامل هستمن یه مشکل دارم اونم اینه که هر وقت میخوام کیف جون بردارم از بازی میاد بیرون!
راهی هست؟ (fatal error میده)
منم همینجا موندم هیچ کس هم در موردش حرفی نمیزنهسلام . يه نفر نيست كمك كنه ؟؟
من در مرحله مصر اونجا كه بايد ستونها رو بچرخونم گير كردم . چهار ستون هست كه يه در روي زمين قرار است كه باز بشه .
كمك
والا منم همینجاش موندم گفتن به منم یاد بده .میتونید بپرسید برام؟
اینجا کسی جواب نمیده..
سلام من همین الان تونستم راه حلش رو پیدا کنم . در جوابتان باید بگم در تصاویر ملاک فقط و فقط تصویر ادم های سمت راست تابلو هست . یعنی اگر در هر تابلو تصویر دو زن یا مرد رو میبینید فقط سعی کنید تصویر سمت راستی رو با ستون ها match کنید . اینکار رو که کنید اون دریچه وسط که در واقع یک سکو هست بالا میره .باز نشد این =(
سلام من همین الان تونستم راه حلش رو پیدا کنم . در جوابتان باید بگم در تصاویر ملاک فقط و فقط تصویر ادم های سمت راست تابلو هست . یعنی اگر در هر تابلو تصویر دو زن یا مرد رو میبینید فقط سعی کنید تصویر سمت راستی رو با ستون ها match کنید . اینکار رو که کنید اون دریچه وسط که در واقع یک سکو هست بالا میره .اونجایی که چهارتا ستون با تصویرای آدمای مصری هست که باید ستونو بچرخونی چطوریه یکی کمک کنه
سلام منم همسن جا گیر کردم ولی انگاری کسی نیست کمکی بکنهآقا سلام به همگی
من یه جای خنده دار گیر کردم فکر کنم اشکال از بازیه
24% بازی هستم اونجا که کلیدهای سیز و آبی و قرمز و بنفش هست
برای به دست آوردن کلید قرمز مشکل دارم چون درب مورد نظرشو نمیتونم رد بشم
سنگ رو از بالای در میندازم میذارم لای در ولی نمیتونم سوراخ بالارو بگیرم
حتی سنگ رو از طول بلندتر میذارم اما بازم نمیگیره
ممنون میشم راهنمایی کنین مرسی
سلامسلاااامدوستان
میشه بگید توی قسمت croft manor قلاب رو از کجا پیدا کنم همه ی کاراش مونده
سلامكسي هست كه قسمت PLAY CROFT MANOR تم رايدر را رفته باشد؟:rolleyes: