راز های نهفته در تریلر GTA V

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
بالاخره این بازی توسط rockstar تایید شد و همه خوشحال شدند و حالا سایت nowgamer این تریلر رو مورد بررسی قرار داده
و راز هایی که در این تریلر نهفته بود منتشر کرده است
301556.jpg

این بازی در San Andreas اتفاق خواهد افتاد
از مکان هایی که در این تریلر به نمایش در امد مثل Vinewood می توان نتیجه گرفت این بازی در شهر San Andreas اتفاق
خواهد افتاد
301540.jpg

این بازی در زمان حال اتفاق می افتد
به راحتی میشه از خودرو هایی که در این تریلر به نمایش در امد فهمید که این بازی در زمان حال اتفاق خواهد افتاد
301549.jpg

این بازی بر روی رکود اقتصادی تمرکز دارد
در این تریلر فقیران و مردمی به نمایش در امدند که در کنار خیابان ها خوابیده بودن پس با این چیز ها می توان فهمید
که این بازی تمرکز خاصی بر روی رکود اقتصادی دارد البته از لوگوی خود بازی که شباهت زیادی به لوگوی 5 دلاری دارد
این موضوع را می توان فهمید
301551.jpg

شخصیت اصلی در حال فرار است
راوی در این تریلر می گوید یه شخصیت اصلی برای فرار از زندگی خود به San Andreas نقل مکان کرده است
و به سرعت تصویر بر روی کسانی که دارند از بانک دزدی می کنند تغییر میکند
البته گمان میره که شخصیت اصلی بسیار ثروتمنده و می خواد زندگی با شکوهی در San Andreas داشته باشد
301545.jpg

این یک داستان خانوادگی است
شخصیت اصلی درباره فرزند خودش صحبت میکنه و احتمال شخصیت اصلی از خانواده ی به نام De Silva باشه
و سه برادر با نام های Simon, Albert و Kevin باشند
301536.jpg

چند شخصیت قابل بازی ؟
چند وقت پیش شایعه شده بود این بازی فقط یک شخصیت اصلی داره و در تریلر های قبلی که از سری gta عرضه شده بود
تریلر بر روی یک نفر تمرکز داشت اما در این تریلر بر روی چند شخصیت تمرکز شده بود
301535.jpg

یکی از شخصیت ها بیشتر به چشم امد
در این تریلر یک مرد میانسالی در این تریلر بسیار به چشم امد و انتظار میره او یکی از شخصیت های اصلی بازی باشه
301537.jpg

ماشین های مخصوص گلف در این بازی وجود دارد
در این تریلر صحنه هایی از گلف به نمایش در امد و انتظار میره در این بازی دوباره شاهد ماشین های مخصوص گلف باشیم
301539.jpg

کوه های Chilead بر خواهند گشت
این کوه که در GTA: San Andreas نیز وجود داشت به این بازی بر خواهد گشت و چند نفر نشان داده شدند که در حال کوه پیمایی
بودند
301544.jpg

می توانید در روستا ها کاوش کنید
در این تریلر چند کشاورز را دیدیم که در حال کار بر روی مزارع بودند
301554.jpg

جت و هلیکوپتر در بازی وجود دارند
در این تریلر بار ها مشاهده شد که هواپیما ها وهلیکوپتر ها در حال پرواز هستند البته شما در San Andreas هم می توانستید
پرواز کنید
301538.jpg

جت اسکی در بازی وجود دارد
در این تریلر دیدیم که شخصی در حال راندن جت اسکی بود

باشگاه ها در این بازی وجود دارند
اگه یادتون باشد در بازی San Andreas نیز می توانستید به باشگاه بدن سازی بروید در این بازی نیز احتمال میره این باشگاه ها
وجود داشته باشند
301543.jpg

در این بازی هم می توانید شخصیت تان شخصی سازی کنید
در San Andreas شما می توانستید مو های شخصیت اصلی را تغییر دهید یا لباس های او را تغییر دهید
به احتمال زیاد در این بازی نیز این قابلیت وجود دارد
301534.jpg

نام های تجاری در این بازی وجود خواهند داشت
در این بازی نام های تجاری وجود خواهند داشت که شما می توانید بعضی از انها را در پایین ببینید:
Pleasure Pier (شهر بازی)

Pump & Run Gymnasium ( باشگاه)

SpeedoPhile ( جت اسکی)

Piercers (مرکز خالکوبی)

Pump Buddy magazine ( مجله تناسب اندام)

ATM + Cash & Check ( بانک)

STD Contractors ( ساختمان ساز)

Mile High Club ( اسمان خراش ساز!)

Up N Atom Burger ( فست فود)

Tommy Vercettiبه احتمال زیاد شخصیت اصلی می باشد

به خدا قسم میخورم نصف دوستانی که هی تامی تامی میکنن اصلا نمیدونن تامی کیه*
بنظر من که vice city رو تمام کردم تامی اصلا شخصیت خوب با حالی هم نبود انچنان و در یه سطح معمولی بود حالا نمی دونم چه اصراریه همه گیر دادن میگن این تامیه

cj هم با این که عاشقشم اما دیگه داستانی نداره که بخواد ادامش بده و به نظر من داستانش تمام شدس

در نتیجه یه شخصیت جدید و خوب و کف بر مثل جان مارستون معرفی کنن شرف داره به شخصیت های قدیمی*

به خدا قسم میخورم نصف دوستانی که هی تامی تامی میکنن اصلا نمیدونن تامی کیه*
بنظر من که vice city رو تمام کردم تامی اصلا شخصیت خوب با حالی هم نبود انچنان و در یه سطح معمولی بود حالا نمی دونم چه اصراریه همه گیر دادن میگن این تامیه

cj هم با این که عاشقشم اما دیگه داستانی نداره که بخواد ادامش بده و به نظر من داستانش تمام شدس

در نتیجه یه شخصیت جدید و خوب و کف بر مثل جان مارستون معرفی کنن شرف داره به شخصیت های قدیمی*

من هم واسم جایه سوال هست،کلا تو سری ـه GTA ،جدا از پرداخت خوب به شخصیت های بازی ،نیکو بلیک خیلی خوب و بهتر از بقیه شخصیت پردازی شده بود.و یادمه یکی از
علت هایی که نمیشد هیکل و قیافه ظاهریه نیکو رو عوض کرد همین مطلب بــود.نه کارل جانسون و نه تامی به اندازه نیکو شخصیت هاشون عمق نداشت و بهشون پرداخت نشده
بود.

از فامیلی نیمش که Vercetti باشه معلومه که همون تامیه خودمونه ولی چشمم آب نمیخوره که شخصیت اصلی باشه.ممکنه تو بازی حضور داشته باشه ولی به قول بچه ها شخصیتی نیست که بتونیم از همه امکانات بازی باهاش بهره ببریم.
باید دید راک استار دیگه چه سوپرایزی داره واسمون.

• Like
Reactions: voyage
من هم واسم جایه سوال هست،کلا تو سری ـه GTA ،جدا از پرداخت خوب به شخصیت های بازی ،نیکو بلیک خیلی خوب و بهتر از بقیه شخصیت پردازی شده بود.و یادمه یکی از
علت هایی که نمیشد هیکل و قیافه ظاهریه نیکو رو عوض کرد همین مطلب بــود.نه کارل جانسون و نه تامی به اندازه نیکو شخصیت هاشون عمق نداشت و بهشون پرداخت نشده
بود.
از نظر شخصیت پردازی که راکستار تو این کار خبرست اما عزیز نیکو هم مثل cj داستانی نداره که بخوان ادامش بدن تامس رو هم اگه یزارن شخصیت اصلی این بازی خیلی خیلی بازی لوس میشه همون بهتر این شخصیت تو خاطرات یه اسم خوب ازش بمونه

دیگه داره حالم از gta و اسرارش بهم میخوره
تو صفحه اول بخش اخبار، 8 تا تاپیک فعال واسه این بازی داریم
لاقل اینو خود بچه ها هایپ میکنن نه مثل ea راکستار هی داد و بیداد کنه بازی ما اله و بله

آخرین ویرایش:
بعيد نيست تامي باشه ، چون آخر Vice City هم ميگه كه ميخواد با اين پولها بره يه جذيره ديگه ، ولي اينم ميشه كه چند تا شخصيت داشته باشه ، مثل همين يارو يا اون سياه پوسته كه تو تريلر داره ميپيچه به بازي.......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or