ramin92194 کاربر سایت Apr 16, 2007 #1 سلام میخواستم بپرسم راحتترین و سخترین بازی که تو ps2 انجام دادید کدوم بازیها بوده ؟
duke_nukem کاربر سایت Apr 17, 2007 #3 سخت ترین: راحت ترین:metal slug سخت ترین:vietcong که آشغال ترینشون هم بوده
test84 کاربر سایت Apr 17, 2007 #4 BLACK واسه من سخته با Burnout 3 که همین الان دارم بازی میکنم. تنها بازییایی هستن که باعث میشن هنوز دستام عرق کنه.
BLACK واسه من سخته با Burnout 3 که همین الان دارم بازی میکنم. تنها بازییایی هستن که باعث میشن هنوز دستام عرق کنه.
test84 کاربر سایت Apr 21, 2007 #6 نوشته شده توسط test84: BLACK واسه من سخته با Burnout 3 که همین الان دارم بازی میکنم. تنها بازییایی هستن که باعث میشن هنوز دستام عرق کنه. بیشتر... Black رو امروز تموم کردم! :biggrin1:
نوشته شده توسط test84: BLACK واسه من سخته با Burnout 3 که همین الان دارم بازی میکنم. تنها بازییایی هستن که باعث میشن هنوز دستام عرق کنه. بیشتر... Black رو امروز تموم کردم! :biggrin1:
YOSHIMITSU کاربر سایت May 1, 2007 #7 سلام سخت ترین بازی که من تموم کردم Dragon Quest8 بود که level up کردن توش کار حضرت فیل بود. راحت و کوتاه هم batman begins .
سلام سخت ترین بازی که من تموم کردم Dragon Quest8 بود که level up کردن توش کار حضرت فیل بود. راحت و کوتاه هم batman begins .
silent_ninja کاربر سایت May 5, 2007 #8 برای من سخت ترین Shadow of the Colossus بوده آسون ترین هم Fifa street بوده
iwes کاربر سایت May 5, 2007 #10 سخت ترین:resident evil code veronica japonish هیچی حالی نمیشدم اسون:mgs3
021 کاربر سایت May 7, 2007 #11 Shadow of Colossus یکم اذیتم کرد زدن اون همه غول که هر کدوم زدنشون یه راه خاصی داشت آسون ترینم gost rider خیلی هم مزخرف بود
Shadow of Colossus یکم اذیتم کرد زدن اون همه غول که هر کدوم زدنشون یه راه خاصی داشت آسون ترینم gost rider خیلی هم مزخرف بود
T Elite x کاربر سایت May 10, 2007 #12 asuntarina;resident evil4 dmc3 onimusha4 sakhttarin;max pyne2 nfs mastwanted