رئیس Xbox انتظار کاهش قیمت PS4 در غرب را دارد

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
رئیس Xbox، آقای فیل اسپنسر، درباره کاهش قیمت PS4 در ژاپن صحبت کرده است و انتظار دارد این اتفاق در مورد غرب نیز عملی شود.

50mo0u8hf4gk0yjbx9xd.jpg

اسپنسر در این مورد گفت:
تقریبا مطمئن هستم که آن ها (Playstation) قیمت PS4 را کاهش خواهند داد. با توجه به راهکاری که آن ها در گذشته نیز استفاده کردن می توان این را انتظار داشت، ما نیز احساس خوبی نسبت به برنامه خود برای تعطیلات آخر سال داریم.

آقای اسپنسر همچنین اشاره کرد که احتمالا این اتفاق در طول کنفرانس سونی در Paris Games Week خواهد افتاد. او کاهش قیمت احتمالی را یک تهدید نمی داند و حتی آن را یک مورد مثبت برای گیمر ها می داند:
زمانی که رقابت بر سر قیمت ها به وجود می آید این گیمر ها هستند که از آن سود می برند. ما این اتفاق را در تعطیلات سال گذشته دیدیم، و شاهد شمار فروش بسیار بالای کنسول ها در آن زمان بودیم

نظر شما چیست ؟

منبع

آخرین ویرایش:
اين توهم توطئه چيه بعضى از دوستان دارن ؟!
فيل اسپنسر اومده گفته پيش بينى ميكنم سونى اين حركت رو انجام ميده به زودى و اين اتفاق رو به نفع گيمرها ميدونه !
يعنى قشنگ از اين اتفاقات فقط تو بازيسنتر ميوفته !
چه ربطی داره؟
جفت شرکتا دنبال پولن هیچ شرکتی محض رضای خدا کاری نمیکنه.
اینم قضیه داره
از قبل مشخص بود پرایس کات میخوره ولی زدن این حرف و دادن یه تاریخ احتمالی توسط رییس اکس باکس قبول کن که یکمی عجیبه!
این اتفاقا فقطم تو بازیسنتر نمیفته
مثلا کامنتای گیم پور با دووال شاکرز رو برای مثال داشته باش
So, "holiday season" is here and, as he has said before, this is the only time of the year that matters to Phil. Microsoft is about to drop all of their exclusives, but is it enough? How else could they improve their position in their home territory?How about saying that you're certain the competition will be dropping the price of their console and that an announcement will be made at the Paris Games Week, which isn't until the end of October. Hopefully, those people about to purchase a PS4 will hang fire whilst waiting for this announcement, which may actually never come. That may just be enough for Microsoft to claim the NPD "crown" and give them something to dance about.
Just a thought... :)
Yeah, I'm usually on board with what Phil says, but this is something he should've kept quiet about. Now it seems like he's trying too hard to be friendly.

رقابت بین مایکرو و سونی فقط و فقط به نفع مصرف کننده خواهد بود. از هر تصمیم که باعث افزایش رقابت بین این دو بشه استقبال میشه.

نمی دونم نفع مصرف کننده رو از چه جهتی در دید میگیرید، ولی به ایده من این رقابت سر قیمت خیلی هم بده.....من مسرور میبودم اگر سونی این نسل هم بدون توجه به قیمت رقیب یه کنسول 600 دلاری قوی تر درست میکرد.....ولی بخاطر این رقابت مسخره سر قیمت.....مجبوریم با یه محصولی که میتونست قوی تر هم باسه روبرو ایم....این به نفع گیمر نیست از دید من.

اين توهم توطئه چيه بعضى از دوستان دارن ؟!
فيل اسپنسر اومده گفته پيش بينى ميكنم سونى اين حركت رو انجام ميده به زودى و اين اتفاق رو به نفع گيمرها ميدونه !
يعنى قشنگ از اين اتفاقات فقط تو بازيسنتر ميوفته !

توطئه نیست، استراتژیه بازاره. فکر میکنی یک نفر مثل رییس ایکس باکس همینجوری الکی و بدون هدف میاد حرف میزنه؟! حتی اگه قصدی هم از حرفش نداشته باشه (که بعید میدونم)، به هر حال این حرفش روی بازار فروش هر دو کنسول تاثیر خواهد داشت.

نمی دونم نفع مصرف کننده رو از چه جهتی در دید میگیرید، ولی به ایده من این رقابت سر قیمت خیلی هم بده.....من مسرور میبودم اگر سونی این نسل هم بدون توجه به قیمت رقیب یه کنسول 600 دلاری قوی تر درست میکرد.....ولی بخاطر این رقابت مسخره سر قیمت.....مجبوریم با یه محصولی که میتونست قوی تر هم باسه روبرو ایم....این به نفع گیمر نیست از دید من.

یک قانونی در اقتصاد هست به اسم "تعادل نش"، شرکت های رقیب موقع قیمت گذاری اجناسشون سعی میکنن این قانون رو رعایت کنن تا همه بتونن از بازار سود ببرن، مثلا اگه سونی بیاد کنسولش رو خیلی ارزون کنه، مایکروسافت هم مجبورمیشه همین کار رو بکنه و در نتیجه جفتشون ضرر میکنن، پس سعی میکنن قیمت کنسولها رو توی یک بازه منطقی حفظ کنن، این برای بقای هر دو شرکت ضروریه.

تعریف تعادل نش البته بسیار ساده است: فرض کنید هرکدام از شرکتها یک استراتژی مشخص را انتخاب کرده باشند. تعادل نش به مجموعه‌ای از انتخاب استراتژی‌ها گفته می‌شود که در آن هیچ شرکتی با تغییر استراتژی خود سود نکند. یک مثال، این مفهوم را شفاف می‌کند. در بازی معروف معمای زندانی، دو زندانی ۱ و ۲ دستگیر شده‌اند و مدارک کافی برای یک سال زندانی کردن هرکدام وجود دارد، اما مدارک کافی برای نگه‌ داشتن آنها در زندان بیش از یک سال موجود نیست. پلیس در تلاش برای اعتراف‌گیری از این دو زندانی است و در این راه به دو زندانی که هر کدام در یک اتاق مجزا تحت بازجویی هستند، می‌گوید بین دو استراتژی «اعتراف» یا «عدم اعتراف» به جرم سنگین یکی را انتخاب کنند. به زندانی‌ها گفته می‌شود اگر هر دو اعتراف نکنند، هر دو به یک سال زندان محکوم می‌شوند و اگر هر دو اعتراف بکنند، هر دو به سه سال زندان محکوم خواهند شد. اما نکته کلیدی اینجاست که اگر یک زندانی اعتراف بکند و زندانی دیگر اعتراف نکند، زندانی‌ای که اعتراف کرده آزاد خواهد شد (به عنوان جایزه همکاری با پلیس) و زندانی دیگر به پنج سال زندان محکوم خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
سونی داره زور میزنه black friday و فروش تعطیلات مثل پارسال به مایکروسافت نبازه ولی امسال اختلاف بیشتر هم میشه لاین اپ one حرف نداره قیمت و باندل هم که ردیفه

سونی داره زور میزنه black friday و فروش تعطیلات مثل پارسال به مایکروسافت نبازه ولی امسال اختلاف بیشتر هم میشه لاین اپ one حرف نداره قیمت و باندل هم که ردیفه

خیلی خووبه که معیار شما بلک فرایدی و فروش تعطیلات هستش و اصن کاری به فروش کلی نداری :دی

زور؟/:) آمار فروش 2.5 به 1 چجوری میتونه باعث شه اون محصولی که در تاپ به سر میبره زور بزنه؟ :d X360 یک سال زودتر از PS3 عرضه شده بود ولی حتی همون ماه های اول فروشش 2.5 برابر Ps3 نبود.....تازه آماری که از فروش ایکس باکس وان داریم کاملا فرضی هستش چون اونا اطلاعات راجع به کنسول های فروخته شده انتشار ندادن و فقط کنسول های شیپ شده به پخش کننده هارو آمارش رو اعلام کردن.

اگه به امار ماه های اخیر نگاه کنید اختلاف 10k-80k بوده که نشون میده فروش هر دو در هر ماه نزدیک هم شده بلک فرایدی چیزی حدود 800 هزار فروش میره یعنی به اندازه جمع چند ماه خیلی مهمه که چه آفر هایی ارائه میدن
این حرف اسپنسر هم من اینطور برداشت میکنم که به سونی پیام داده که ما میدونم پلنتون چیه :d ما هم چیزی داریم واسه رو کردن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or