رئیس Ubisoft: بازی Assassin’s Creed بعدی بزرگترین عنوان تا به کنون می‌باشد..

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Assassins-Creed-Movie-Characters.jpg

‌می‌توان به جرات گفت بازی Assassin’s Creed یکی از بهترین عناوینی می‌باشد که در این چند سال اخیر ظهور کرد و توانست طرفداران بی‌شماری را برای خود جلب نماید. در همین راستا با اینکه هیچ خبری در مورد ساخت سری جدید بازی از سوی سازندگان بازی عنوان نشده است ولی امروز اقای Yves Guillemot رئیس شرکت Ubisoft در مصاحبه ای که با MCV داشت سر بسته سری بعد بازی Assassin’s Creed را تایید نمود و حتی در سخنان خود اذعان کرد:

"سری بعدی بازی Assassin’s Creed یکی بزرگترین‌ها تا به کنون خواهد بود."

وی در ادامه افزود.

"بازی Assassin Creed یک عنوان بسیار فوق‌العاده می‌باشد و توقعات بسیاری از این بازی برای هر چه بهتر شدن وجود دارد، از اینکه این موفقیت توانسته تا کنون وجود داشته باشد بسیار خرسند هستیم نمونه این موفقیت را در آمریکا می‌توانید پیدا کنید، بازی Assassin’s Creed: Revelations در این کشور در کل سال از لیست 10 فروش برتر حذف نشد و همین امر نشان‌گر محبوبیت و تقاضای بالای مردم است."

وی در اخر افزود. اعتقاد داریم منتشر کردن یک برند برای دیگر پلتفرم‌ها سبب افزایش طرفدار و در عین حال باعث افزایش تقاضا می‌شود، پس به خاطر همین امر قسمت بعدی بازی Assassin’s Creed یکی از بزرگترین عناوین ما تا به کنون خواهد بود.

خیلی دوست دارم مثل نسخه ی 1 بازی ای بسازن که استاندارد های جدیدی رو به این سبک وارد کنه. شخصا بعد از نسخه ی 2 دیگه روند بازی واسم دچار تکرار شده. bh که اصلا در حد ac نبود واسم re رو هم خریدم انداختمش یه گوشه اصلا رغبتش رو ندارم بازیش کنم. تا وقتی elder scroll skyrim روی سیستم نصب باشه طرف هیچ بازی ای نمیشه رفت:d. ولی جدا این ubi خدا کنه شکوه ac رو دوباره بهش برگردونه. یکی از بازی های دوست داشتنی من بودن نسخه های 1 و 2 .

منظورش بهترینAC بود یا کلا یکی‌ از بهترین ها؟

اگه منظورش دومی‌ بود که غلط کرده:d،سازنده‌ها خودکشی‌ کنن می‌شه یه پیشرفت مثل پیشرفت شماره دوم نسبت به اول درآورد ولی‌ اینکه بگه یکی‌ از بهترین‌ها می‌شه هایپ الکی‌ هست

البته همینکه هر سال میدن و گند نمی‌زنن توش خیلی‌ هست.

Revelations این وسط گوشت قربونی شد.با یه DLC هم میشد حلش کرد، مخارج رو میشد کمتر کرد و سرمایه ی بیشتری برای AC III رو گذاشت. ، از سال 2007 سناریو بازی تا اینجا به خوبی نوشته شد بود. منتها تیم جدید و گند زدن به بعضی بخش های داستان بازی کار AC III رو بیهوده سخت تر کرد.
ACIII یه عنوان بسیار بسیار حساس هست، یعنی با شکست این شماره AC برا همیشه مرده.
یوبی سافت هم باید دقیقا اینجا فکر خودش رو نشون بده، مدرن شدن جریان بازی و به تبع اون عوض شدن گیمپلی، خیلی حساس و حیاتی هست..مخصوصا توی این سبک( و رقیب سرسختی که امسال داره HITMAN )
وی در اخر افزود. اعتقاد داریم منتشر کردن یک برند برای دیگر پلتفرم‌ها سبب افزایش طرفدار و در عین حال باعث افزایش تقاضا می‌شود، پس به خاطر همین امر قسمت بعدی بازی Assassin’s Creed یکی از بزرگترین عناوین ما تا به کنون خواهد بود.
به نظر من هر چه قدر هم که زیبا و بی نقص ساخته بشه، هرگز نمیتونه جای AC 1 رو بگیره(با وجود تمام ایرادات و مشکلات و مزخرفات نسخه ی اول نمیتونه جای اونو برام بگیره،شاید چون اولین بار همچین بازی رو انجام میدادم اینقدر برام خاطره انگیز و فراموش نشدنی باشه، نمیدونم.)

ایشالا همین امشب خبر ترکیدن سر بابی کوتیک رو بدن.خودم شخصا حاضرم هزینه مراسم تدیفینشو تامین کنم:| یه کالاو ساخت یه نسل گند زد به گیمینگ...
AC revelation هیچ چی نبود جز یه تکرار خسته کننده با یه داستان بی مزه.

و همین طور ثابت کرده که میتونه در کمترین وقت ممکن یه چیز با کیفیت رو به یه چیز بی کیفیت تبدیل کنه:d
والله ما نمیدونیم کدوم عنوانش بی کیفیت بوده ! که اینقدر براتون سخت شده ! همشون بلا استثنا عالی بودن !

شما مشکلی با بازی ندارین مشکل شما با DRM و تاخیر هست ! که این یه چیز طبیعیه !

اگه واقعا کیفیت بازیهاش خوب نیست کسی مجبورتون نکرده که برید بازیهاشو بازی کنید !

ممکنه بگید با Pcلجه اما اینطور نیست الان توی فیس بوک بودم دیدم بازی Rayman Origins رو برای Pc در تاریخ 29 مارچ عرضه میکنه ! این از یوبی بعد بگید بد !

ممکنه بگید با Pcلجه اما اینطور نیست الان توی فیس بوک بودم دیدم بازی Rayman Origins رو برای Pc در تاریخ 29 مارچ عرضه میکنه ! این از یوبی بعد بگید بد !​

بازی با تاخیر چند ماهه برا PC عرضه میشه اونم فقط برا فروش افتضاحش رو کنسوله.الان باید به جونه یوبی دعا کنیم؟؟؟

والله ما نمیدونیم کدوم عنوانش بی کیفیت بوده ! که اینقدر براتون سخت شده ! همشون بلا استثنا عالی بودن !
شما مشکلی با بازی ندارین مشکل شما با DRM و تاخیر هست ! که این یه چیز طبیعیه !
آخرین باری که با PC به صورت درستو حسابی بازی کردم برمیگرده به حدود 3 سال پیش:dدر نتیجه DRM و تاخیر علت این حرف من نبوده....... .

علت حرفم کیفیت نامتوازن بازیهای یوبی هست......برای مثال همین نسخه اخر اساسین با اینکه بازی خوبی بود ولی نتونست اون روند موفق اساسین های قبلی رو ادامه بده و میشه گفت این شمارش نسبت به شماره های قبلیش کیفیت کمتری داشته...... .
در مورد بازیهای دیگه هم بالا پایین داشته یوبی که بحثش به این تاپیک ربطی نداره.........

بازی با تاخیر چند ماهه برا PC عرضه میشه اونم فقط برا فروش افتضاحش رو کنسوله.الان باید به جونه یوبی دعا کنیم؟؟؟
باهات موافقم....هر بازی که برای PC منتشر میکنه باتاخیر هست و تنها دلیلی هم که برای PC میزنه به خاطر پوله و گرنه یوبی عاشق چشم و ابرو ما نیست !

خوب به هر حال عرضه شد ! درضمن یوبی اکثرا تمام بازیهاش رو روی Pc عرضه کرده ! من جات بودم دعا میکردم چون جدیدا کسی دیگه نمیاد با همون تاخیر هم برای PC عرضه کنه !

آخرین باری که با PC به صورت درستو حسابی بازی کردم برمیگرده به حدود 3 سال پیش:dدر نتیجه DRM و تاخیر علت این حرف من نبوده....... .

علت حرفم کیفیت نامتوازن بازیهای یوبی هست......برای مثال همین نسخه اخر اساسین با اینکه بازی خوبی بود ولی نتونست اون روند موفق اساسین های قبلی رو ادامه بده و میشه گفت این شمارش نسبت به شماره های قبلیش کیفیت کمتری داشته...... .
در مورد بازیهای دیگه هم بالا پایین داشته یوبی که بحثش به این تاپیک ربطی نداره.........

کیفیت چی ! من دقیق نمیدونم کیفیت رو توی چی میبینی ! بازی Assassins Creed یه بازی بود که کیفیتش به داستانه ! و داستانشم که خیلی خوبه ! یوبی هم اعلام کرده کلا سری Assassins Creed فروش خوبی رو داشته و فراتر از انتظار ما بوده !
درضمن این نسخه ی آخری Assassins Creed یک نسخه ی کامل نبود در واقع spin off ـی برای نسخهی 2 و کامل کننده ی Brother Hood بود !
بازیهای دیگشم خیلی خوب بوده نمونشم همین Splinter cell که همه میگن بد بوده که قابل توجه همین افراد بازی Hitman هم از این بازی الهام گرفته !

باهات موافقم....هر بازی که برای PC منتشر میکنه باتاخیر هست و تنها دلیلی هم که برای PC میزنه به خاطر پوله و گرنه یوبی عاشق چشم و ابرو ما نیست !

دقیقا یوبی که عاشق چشم ابروی ما نیست ! کلا همه جا اینطوره ! در هر بازار کاری اینطور بوده و خواهد بود ! بازم میگم برید دعا کنید به جون یوبی که داره بازی هارو برای PC میزنه ! چه بسا که شرکتهای دیگه همینم نمیدن !

کیفیت چی ! من دقیق نمیدونم کیفیت رو توی چی میبینی ! بازی Assassins Creed یه بازی بود که کیفیتش به داستانه ! و داستانشم که خیلی خوبه ! یوبی هم اعلام کرده کلا سری Assassins Creed فروش خوبی رو داشته و فراتر از انتظار ما بوده !
درضمن این نسخه ی آخری Assassins Creed یک نسخه ی کامل نبود در واقع spin off ـی برای نسخهی 2 و کامل کننده ی Brother Hood بود !
بازیهای دیگشم خیلی خوب بوده نمونشم همین Splinter cell که همه میگن بد بوده که قابل توجه همین افراد بازی Hitman هم از این بازی الهام گرفته !
کیفیت اساسین فقط داستان?:d......همه چیز در کیفیت دخیل از گیم پلی بگیر تا بقیه موارد......به نظر بنده و منتقدا کیفیت این نسخه پایینتر از قبلی ها بود.........
در مورد فروش هم چه ربطی به کیفیت داره؟؟؟مگه هر چی بیشتر بفروشه کیفیتش بالاتره؟؟تازه فروش این نسخه اخری اساسین در مقایسه با قبلی در چه حدی بوده؟؟(حالا باز فروش این نسخه اخری چند برابر قبلی بود یه چیزی)
+
در مورد آخرین شماره اسپلینتر سل هم نظر دوستان و منتقدا کافیه(افت کیفیت داشته) و اگه کسی بگه این شماره از قبلی ها بهتر بالطلع فقط نظر شخصیشو گفته و برا خودش محترمه..... .

کیفیت اساسین فقط داستان?:d......همه چیز در کیفیت دخیل از گیم پلی بگیر تا بقیه موارد......به نظر بنده و منتقدا کیفیت این نسخه پایینتر از قبلی ها بود.........
در مورد فروش هم چه ربطی به کیفیت داره؟؟؟مگه هر چی بیشتر بفروشه کیفیتش بالاتره؟؟تازه فروش این نسخه اخری اساسین در مقایسه با قبلی در چه حدی بوده؟؟(حالا باز فروش این نسخه اخری چند برابر قبلی بود یه چیزی)
+
در مورد آخرین شماره اسپلینتر سل هم نظر دوستان و منتقدا کافیه(افت کیفیت داشته) و اگه کسی بگه این شماره از قبلی ها بهتر بالطلع فقط نظر شخصیشو گفته و برا خودش محترمه..... .

نمیگم کلش فقط داستان بود من میگم عنصر اصلی بازی روایت فوقلاده ی داستان بازی هست ! این که همه چی در کیفیت نقش داره شکی درش نیست ! در باب این حرفت هم به قول خود نظر هرکی برای خودش محترمه !
این حرف رو جایی نزن اگه کیفیت نداشت که فروش نمیکرد ! کیفیت 100 البته در فروش ربط داره چه به طور غیر مستقیم و مستقیم ! فروشش در حد نسخه ی و 2 نبوده !ولی خوب بوده و خود یوبی هم گفته ما راضی هستیم !
+
من قبول ندارم بازی افت کیفیت داشته بلعکس بازی رشد کیفیت داشته ! دوستان نظرشون محترم اما منتقدا شکر خوردن ! :d و دارن از این حرفها میزنن ! اونها هم مثل منو تو بازی میکنن و نظرشون رو میگن ! در اصل نظر خود گیمرها که بازی میره زیر دستشون اصله نه اونا !

این حرف رو جایی نزن اگه کیفیت نداشت که فروش نمیکرد ! کیفیت 100 البته در فروش ربط داره چه به طور غیر مستقیم و مستقیم ! فروشش در حد نسخه ی و 2 نبوده !ولی خوب بوده و خود یوبی هم گفته ما راضی هستیم !
+
من قبول ندارم بازی افت کیفیت داشته بلعکس بازی رشد کیفیت داشته ! دوستان نظرشون محترم اما منتقدا شکر خوردن ! :d و دارن از این حرفها میزنن ! اونها هم مثل منو تو بازی میکنن و نظرشون رو میگن ! در اصل نظر خود گیمرها که بازی میره زیر دستشون اصله نه اونا !

کیفیت در ابتدا واسه یه برند یا ip فروش میاره ولی در ادامه علیرغم افت کیفیت میشه با نام اون(اگه خیلی معروف بشه) تا مدتی فروش رو تضمین کرد(نمونش هم یه بازیه معروف که هر ساله میاد از شماره های قبلیش پایینتره ولی فروشش سال به سال بیشتر میشه) یا خیلی محصولای سرگرمی یا صنعتی دیگه
البته گفتم هنوزم مشخص نیس فروش این نسخه از قبلی بهتر بوده یا بدتر(اونم چقدر) که بگیم فروشش بهتر شده(و گرنه به عنوان یه بازی خوب همیشه فروش خواهد کرد)

+
در نهایت قبلا هم گفتم و حالا هم میگم به نظر بنده و خیلی از دوستا(نظر سنجی بهترین اساسین یا صحبتای بچه ها تو همین تاپیکو نگاه کن) و منتقدا(من با اجازه بهشوت اعتقاد دارم:d) این دو بازی که شما گفتی از شماره های قبلیشون پایینتر بودن و این نشون میده یوبی همیشه رو به جلو و موفق نیس و در حرکت به سمت شیب منفی هم قویه:d

حالا اگه شما به این مورد اعتقاد نداری نظرت محترم.....و البته نظر بنده هم باید محترم فرض بشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or