رئیس Ubisoft: بازی Assassin’s Creed بعدی بزرگترین عنوان تا به کنون می‌باشد..

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Assassins-Creed-Movie-Characters.jpg

‌می‌توان به جرات گفت بازی Assassin’s Creed یکی از بهترین عناوینی می‌باشد که در این چند سال اخیر ظهور کرد و توانست طرفداران بی‌شماری را برای خود جلب نماید. در همین راستا با اینکه هیچ خبری در مورد ساخت سری جدید بازی از سوی سازندگان بازی عنوان نشده است ولی امروز اقای Yves Guillemot رئیس شرکت Ubisoft در مصاحبه ای که با MCV داشت سر بسته سری بعد بازی Assassin’s Creed را تایید نمود و حتی در سخنان خود اذعان کرد:

"سری بعدی بازی Assassin’s Creed یکی بزرگترین‌ها تا به کنون خواهد بود."

وی در ادامه افزود.

"بازی Assassin Creed یک عنوان بسیار فوق‌العاده می‌باشد و توقعات بسیاری از این بازی برای هر چه بهتر شدن وجود دارد، از اینکه این موفقیت توانسته تا کنون وجود داشته باشد بسیار خرسند هستیم نمونه این موفقیت را در آمریکا می‌توانید پیدا کنید، بازی Assassin’s Creed: Revelations در این کشور در کل سال از لیست 10 فروش برتر حذف نشد و همین امر نشان‌گر محبوبیت و تقاضای بالای مردم است."

وی در اخر افزود. اعتقاد داریم منتشر کردن یک برند برای دیگر پلتفرم‌ها سبب افزایش طرفدار و در عین حال باعث افزایش تقاضا می‌شود، پس به خاطر همین امر قسمت بعدی بازی Assassin’s Creed یکی از بزرگترین عناوین ما تا به کنون خواهد بود.

انصافا حیف نیست یکی از بهترین عناوین رو که این همه طرفدار داره به خاطر پول یا هر چیز دیگه ای اینطور وحشتناک خرابش کرد!!! من به عنوان فن این بازی AC R رو نیم ساعت بیشتر نتونستم بازی کنم این دیگه از یه DLC هم کمتر روش کار شده بود. تنها چیز جدید تو R بمب بود. واقعا مسخرس. من موندم بعضی از بچه ها چطور میان میگن AC R بهترین این سریه!!!!! AC R فوق العاده تکراری بود امیدوارم نسخه بعدی اینطور نباشه و واقعا AC 3 باشه.

انصافا حیف نیست یکی از بهترین عناوین رو که این همه طرفدار داره به خاطر پول یا هر چیز دیگه ای اینطور وحشتناک خرابش کرد!!! من به عنوان فن این بازی AC R رو نیم ساعت بیشتر نتونستم بازی کنم این دیگه از یه DLC هم کمتر روش کار شده بود. تنها چیز جدید تو R بمب بود. واقعا مسخرس. من موندم بعضی از بچه ها چطور میان میگن AC R بهترین این سریه!!!!! AC R فوق العاده تکراری بود امیدوارم نسخه بعدی اینطور نباشه و واقعا AC 3 باشه.
بر خلاف نظر شما این بازی نه تنها خراب نشد بلکه بسیار عالی کار شده بود از همه نظر فروش بالاش هم نشانگر همین قضیه بود
برای اولین بار گرافیکش یه جهش خوبی داشت انیمیشن عالی
تنها ضعفش از نظر من عوض کردن ریز بعضی چهره ها و صداگذاری الطایر
گیم پلی هم خیلی خوب بود حرکات خوبی اضافه کرده بودن نمیگم شاهکار بود مثل شماره 1 تو زمان خودش
ولی بازی خوبی بود

AC عنوان بزرگی هست اما دیگه واقعا تکراری شده بود. واسه نسخه ی بعد یه تکون حسابی باید به گیم پلی بدن، وگرنه بازی سقوط میکنه.

یکی نیست به این نامردها بگه چرا Prince of Persia رو نمیسازن.:|

شياد باورتون نشه اما من يكي از فن هاي سرسخت بازي هستم و هر نسخه 1 و 2 و B رو يكي دوبار بازي كردم اما دقيقا همين اتفاقي كه براي رفيقمون افتاد براي منم افتاد و حتي نتونستم 30 دقيقه از بازي رو هم برم !!!!! .
واقعا حالم بد شد و احساس ميكردم دارم دوباره اون نسخه ها رو با گرافيكي بهتر بازي ميكنم كه فقط داستان كشش و تاب داده شده !!!‌همين !!

AC عنوان بزرگی هست اما دیگه واقعا تکراری شده بود. واسه نسخه ی بعد یه تکون حسابی باید به گیم پلی بدن، وگرنه بازی سقوط میکنه.

یکی نیست به این نامردها بگه چرا Prince of Persia رو نمیسازن.:|
چیرو بسازن :دی،اگه بفهمن اون یکمی پول‌ساز هست فاتحه pop خونده می‌شه،همین دو تا معمّا رو هم برمیدارن خوشنتشو می‌برن بالا کاملا اکشن می‌کنن فروشش بیشتر شه :دی

چیرو بسازن :دی،اگه بفهمن اون یکمی پول‌ساز هست فاتحه pop خونده می‌شه،همین دو تا معمّا رو هم برمیدارن خوشنتشو می‌برن بالا کاملا اکشن می‌کنن فروشش بیشتر شه :دی

خب دیگه، چون AC پول ساز هست تکراری شده، هر روز اکشنش بیشتر میشه. فکر کنم تو هر نسخه AC میانگین امتیازهاش ماید پایین تر.
نسخه ی بعدی فکر کنم حول و حوش 75-76 بشه. :دی

خب دیگه، چون AC پول ساز هست تکراری شده، هر روز اکشنش بیشتر میشه. فکر کنم تو هر نسخه AC میانگین امتیازهاش ماید پایین تر.
نسخه ی بعدی فکر کنم حول و حوش 75-76 بشه. :دی

شما فکر نکن زیاد به مغزت فشار میاد

AC :R بازی بدی نبود یعنی اوایلش خیلی خسته کنندست ولی بعد باز اوج میگیره هر چند به نظم به پای AC 2 , AC : Brotherhood نمیرسه ولی کل سری AC از اون بازیهایی هست که جاودانه میشه نسل های بعدی مطمئنا همون نظریو به AC دارن که ما به max payne 1 , 2 , GTA : Vice city , Jack داریم
امیدوارم AC 3 از BH هم بهتر باشه و جز 3 بازی برتر سال باشه

من به شخصه تمام نسخه های این سری رو دوست داشتم حالا با اینکه میگید تکراری شده. من هر کدوم رو یه سه باری تموم کردم.
ولی می دونم همون طور که نسخه 2 با 1 خیلی فرق داشت، نسخه 3 هم با 2،B،R هم خیلی فرق داره و باید منتظر یه بازی متفاوت باشیم

خیلی در حق Revelations بی انصافی میشه !
شماره ی اول خوب بود , تو شماره ی 2 بهتر شد , توی Brotherhood چیزای جدیدی اضافه شد , توی Revelations هم گرافیک پیشرفت کرد و چند تا چیز هم به گیم پلی اضافه شد ...
این بازی داره تکامل پیدا میکنه و هر نسخه کاملتر میشه و مطمئنا هرچی میگذره این تکامل کمتر به چشم میاد ! Brotherhood اینقدر کامل بود که Revelations حتی اگه هیچ تغییری هم نداشت بازم خوب بود ! 100% Revelations بهترین و کامل ترین بازی تو سری هست اما طبیعیه وقتی یه بازی کامله , نسخه های بعدی هم شبیه به اون هستن و فقط از نظر خط داستانی و گرافیک پیشرفت میکنن و توی گیم پلی خیلی تغییر ایجاد نمیشه ...
چی کار توی Revelations میتونستن بکنن که نکردن ؟! :-/

خیلی در حق Revelations بی انصافی میشه !
شماره ی اول خوب بود , تو شماره ی 2 بهتر شد , توی Brotherhood چیزای جدیدی اضافه شد , توی Revelations هم گرافیک پیشرفت کرد و چند تا چیز هم به گیم پلی اضافه شد ...
این بازی داره تکامل پیدا میکنه و هر نسخه کاملتر میشه و مطمئنا هرچی میگذره این تکامل کمتر به چشم میاد ! Brotherhood اینقدر کامل بود که Revelations حتی اگه هیچ تغییری هم نداشت بازم خوب بود ! 100% Revelations بهترین و کامل ترین بازی تو سری هست اما طبیعیه وقتی یه بازی کامله , نسخه های بعدی هم شبیه به اون هستن و فقط از نظر خط داستانی و گرافیک پیشرفت میکنن و توی گیم پلی خیلی تغییر ایجاد نمیشه ...
چی کار توی Revelations میتونستن بکنن که نکردن ؟! :-/
گیم پلی تو AC طوری بود که بعد از یه مدت تکراری میشد، یکنواخت و بی روح میشد. من از AC2 خیلی لذت بردم، اما Brotherhood اصلا بهم نچسبید و بعد از 1-2 ساعت بیخیالش شدم. Revelations هم اصلا نرفتم طرفش.
هر چند حضور بخش مولتی پلیر باعث شد بازی متنوع تر بشه، اما اینجا منطورم بخش تکنفره هست نه چند نفره.

اقای کلنگ میشه یا خبر نذارین یا اگه میذارین لینک منبعشم بذارین؟
البته نمیخواین که باور کنیم این حاصل دسترنج خودتونه که مصاحبه رو انجام دادین؟ درسته؟
بعدشم ممنون میشم انقد افکار و نوشته ها و نظرات خودتونو با ترجمه متن اصلی مخلوط نفرمایید و نذارین اینجا.
این موارد اخه دفه اولتون نیست و گویا عادت کردین.
اخه یه کم واقع بینی هم خوبه واللا!

اقای کلنگ میشه یا خبر نذارین یا اگه میذارین لینک منبعشم بذارین؟
البته نمیخواین که باور کنیم این حاصل دسترنج خودتونه که مصاحبه رو انجام دادین؟ درسته؟
بعدشم ممنون میشم انقد افکار و نوشته ها و نظرات خودتونو با ترجمه متن اصلی مخلوط نفرمایید و نذارین اینجا.
این موارد اخه دفه اولتون نیست و گویا عادت کردین.
اخه یه کم واقع بینی هم خوبه واللا!
Ubisoft: Next Assassin’s Creed to be “biggest to date” | VG247

AC:R درسته تکراری شده بود.

ولی این دوستانی که میگن بعد از 30 دقیقه بیخیال شدن...چه سرعت عملی داشتن.

تموم کردن مرحله اول بازی و رسیدن به شهر و مشخص شدن المانهای گیم پلی (همون تکرار مکررات) یکی دو ساعتی وقت میگیره.

:|

به نظر من AC 2 و AC:BH بهترین نسخه ها بودند.توی R بخاطر این زیاد خوشم نیومد که یکی از دلایلش اینه که دوستو دشمن معلوم نبودند.معلوم نبود باید با اون نارنجیا میجنگیدی یا قرمزا ؟با قرمزا میجنگیدی نارنجیا حمله میکردند و یا تو کوچه راه میرفتی یارو مرتیکه یهو از پشت میگرفتت و سریع باید Counter Attack رو میزدی تا خنجرو تو کمرت فرو نکنه.بعد اگه ما با اون سلطانه دوست بودیم و جونشو نجات داده بودیم پس چرا هر وقت که وارد محوطش که میخواستیم بشیم اون نارنجیا که خیلی هم خر بودند میافتادن دنبالمون؟اصلا بازی خیلی سخت شده بود و تا میخواستی تکون بخوری 50 نفر از افراد مسلح میریختند سرت و گلوله بارونت میکردند.بدتر از همه اون قسمتش بود که مثل بازیهای استراتژیک باید بالا پشت بوم وا میستادیم و دفاع میکردیم.یا اینقدر آیتم و مخصوصا بمب اضافه کرده بودند که من همش فکر میکردم دارم یه RPG بازی میکنم تا یک Action Adventure ناب!به نظر من این بازی داره از سبک خودش خارج میشه امیدوارم تو ACIII دوباره به سبک خودش برگرده و مثل AC 2 و AC:BH دوباره قشنگ بشه.(در ضمن اینا نظر شخصیم بود اینو گفتم داخل پرانتز که بعضیا بهشون بر نخوره و سریع موضع نگیرند علیه من)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or