رئیس EA: محصولات XBOX توانایی‌ مقابله با PS را ندارند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

S.T Infamous

کاربر سایت
screenshot_243338_thumb300.jpg

مایکروسافت در این چند سال اخیر، توانسته به رقیب مستحکم و قوی در جنگ کنسولی تبدیل بشود اما محصولات XBOX قدرت و توان حمل سنگینی‌ PS 1 را ندارند. این بگفته از رئیس EA آقای John Riccitiello می‌باشد.
" من فکر می‌کنم مایکروسافت کارهای عالی‌‌ای و در چند سال گذشته انجام داده و همچنین حرکات بسیار زیرکانه و باهوشی انجام داده؛ کم آوردن قیمت‌ها در زمان نیاز، ترکیب قیمت و هارد درایو کم برای قیمت چشمگیر و مناسب، و همچنین امکانات لایو نیز بسیار عالی‌ است"
"اما در همین حال، محصولات مایکروسافت به اندازه محصولات پلی‌استیشن معروفیت و موفقیت در خارج از ایالت متحده کسب نکرده، و من فکر می‌کنم که حقیقت اینست که بازرگاه بین‌المللی آنقدر مهم و مزیت بزرگی‌ است که هرچقدر مایکروسافت در بیزینس خود رشد و ترقی‌ کند، سونی آغازی داشت که تقریبا غیر ممکن است که به توان بر آن چیره شد"
Riccitiello, که اظهار کرده بود EA در هر دو کنسول "سهم مساوی" دارد، اظهار کرد که فکر نمیکند که بازم تمام برگ‌های برنده دست سونی می‌باشد.
" اشکالی‌ بزرگی‌ که سونی دارد، گران بودن PS3 به دلیله Blue-ray player است که امکان کم کردن قیمت PS3 به اندازه X360 را نمیدهد" او‌ همچنین اضافه کرد که "مایکروسافت از سیستم آنلاین خود به خوبی‌ استفاده کرده"

منبع

• Like
Reactions: LEERY
نه بابا
از ممد زیاد نترس
need to fight
هیکلش فقط شبیه اونی تو عکسه هستش
ما مخلص همه هیکل گلدونی های عزیز هم هستیم :d. ولی ابول فرضی:d بازی های انحصاری ps3 هم زیاد تر هستن و هم بهتر اگه دروغ میگم با قوطی نوشابه بزن تو سرم امیر خان:d
شما الان داری با قهرمان کیک بوکسینگ کشور صحبت میکنی
از در اخر صندلی جلو:d

الان دیگه همه میدونن کدوم کنسول بازی های بهتری داره
بیاید باشگاه ما براتون پلاور هالتر نشسته از جلو بزنم بفهمید هیکل چیه

آخرین ویرایش:
ما مخلص همه هیکل گلدونی های عزیز هم هستیم :d. ولی ابول فرضی:d بازی های انحصاری ps3 هم زیاد تر هستن و هم بهتر اگه دروغ میگم با قوطی نوشابه بزن تو سرم امیر خان:d
شما الان داری با قهرمان کیک بوکسینگ کشور صحبت میکنی
از در اخر صندلی جلو:d

چرا
من تو پستام گفتم که عناوین انحصاری بیشتره
ولی اینکه ایکس باکس تو خواب نمیبینه گرافیک این عناوینو کنسول پی اس نامحدوده و پی اس ان از لایو بهتره و کیکت از پی اس ایز نشات گرفته کلا نمیتونم ببینم

آخرین ویرایش:
الان دیگه همه میدونن کدوم کنسول بازی های بهتری داره
PS3 for ever every body know it :d

بیاید باشگاه ما براتون پلاور هالتر نشسته از جلو بزنم بفهمید هیکل چیه
جان من فهمیدی چی گفتی ؟! اصلاً میدونی پلاور به چه حرکتی میگن تو بدنسازی ؟! :d

دوستان خواهشا رعایت کنند این 3 صفحه اخر فقط شده فن بوی بازی و اسپم !

در هر صورت چند وقتی هست که EA کلا زده تو خط PS و داره ازش تعریف میکنه دفعه قبلم سر فروش بود که گفته بودند بازی های ما خیلی بهتر روی PS3 فروش میره اینم الان

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or