رئیس DICE : مرگ پلتفرم PC چرند است .

Bayonetta

کاربر سایت
درود ...

url

جناب آقای Karl Magnus Troedsson ، مدیر عمومی DICE اعلام داشت هر حرف و حدیثی راجع به مرگ پلتفرم PC "چرند" است .
بنا بر گفته ایشون Lead Platform عنوان PC ، BF3 است و صاحبان این پلتفرم میتونن از دارندگان کنسولها بیشتر خوشحال باشند .
وی به ShackNews میگوید :
"ما اینبار در واقع مقدار بیشتری به PC بها دادیم ، قبلا واقعا ازین قضیه که نمیتونستیم یک نسخه از BF : Bad Company برای PC داشته باشیم ناراحت بودیم ؛ دلیلش میتونسته کنارگذاشتن کارمندان یا حتی کمبود اون بوده باشه . ما احساس کردیم نمیتونیم Frostbite engine رو هم برای PC و هم بر روی کنسول در بیاریم ، بنابراین اون رو- نسخه PC - کنار گذاشتیم ."
"ما واقعا ازین موضوع حسرت میخوریم ، اما این یک حقیقت است و ما باید با آن روبرو میشدیم .این مساله را با عرضه BF : BC2 بر روی PC برطرف کردیم ، حال نوبت BF3 هست و ما فکر میکنیم این بار نوبت آن است که یک حال اساسی به PC Gamer جماعت بدهیم . ما شدیدا به پلتفرم PC اعتقاد داریم ؛ دوسال قبل ، یا شایدم یک سال پیش همه در مورد "ضعف" PC Gaming حرف میزدند ، یا حتی راجع به "مرگ" این پلتفرم .
اگر بخواهیم صادقانه به قضیه نگاه کنیم ، این جور حرفا اساسا چرندیاتی بیش نیستند .
PC Gamer در حال حاضر hardcoreـترین دسته از گیمرها هستند ، همانطور که در Online بازی کردن پلتفرمهای Xbox 360 و PS3 در جایگاه بالاتری قرار دارند . در آنجا نیز - Online کنسولی - گیمرهای هاردکور زیادی وجود دارند ، اما هدف ما چیست ؟ Hardcore PC Gamer
" ...

BF3 پائیز امسال برای هر سه پلتفرم PS3 ، X360 و PC عرضه میگردد .

@ VahiD_ST :
وحید میبینم غیب هم میگی !
تو حرفهات کاملا مشخصه که داری میگی نسخه PC بازی BC2 چی بوده که پلتفرم اصلی BF3 هم PC باشه.
من کی همچین حرفی زدم ؟:-/
تو چطور از حرفای من اینجور برداشت کردی ؟! جلّ الخالق ...
عزیز من حتما BC2 براشون سود داشته که پلتفرم اصلی BF3 رو PC کردن.
من نمیدونم هزینه ساخت BC 2 چقدر بوده که اظهار فضل کنم واسشون سود داشته یا نداشته ، ضمن اینکه من نمیدونم سیاست EA چی بوده که انقدر فروش براش راضی کننده بوده یا نه ، یعنی راستش کسی دقیق نمیتونه بگه این موضوع رو ...
اما حدس میزنم ، یعنی احتمال بسیار زیاد میدم همون فروش ناچیز روی PC هم هزینه بازی رو ، روی این اَبَر پلتفرم برگردونده ؛ اما میخوای قبول کن ، نمیخوای نکن ، دلیلی که باعث میشه DICE (که من بخاطر ساخت ME خیلی دوسشون دارم) بیاد و همچین حرفی بزنه ، فقط جیب خودشون بوده وحید ، دلشون به حال تو نسوخته ...
فروش روی کنسول تظمین شدست ، برای "نزدیک شدن" فروش PC به نسخه هاس کنثولی (حالشو ببر) ، یه سری امکانات ویژه براتون قائل میشن ...
که باز هم به شخصه تاثیر این مورد رو شدید نمیدونم !!!
هیچ وقت هم به این آمار سایت ها توجهی نکن، آمار اصلی پیش خود DICE هست.
آمار من ، منبع فروش من ، همونیه که گذاشتم ، اصلا هم تعصبی روش ندارم ؛ معصوم هم نیستن که بگم هرچی گفته آیه منزل هست ، معمولا آمارهاشون با مقداری انحراف ، از میزان واقعی درسته ...
شما اگه آمار درست تری داری ، بده من هم ببینم ، والا همین جا میام میگم اشتباه کردم ، دوستانی مثل محمد و کیوان که ازین مقوله بیشتر سر در بیارن میتونن کمک کنن .

• Like
Reactions: leonk13
وا؟
تو وقتی از فروش بازی رو PC و کنسول ها حرف زدی مشخص هست که داری میگی وقتی بازی رو PC براشون سودی نداشته چرا دست به این کار زدن؟
یکی از حرفهات:
نظر به شدّت شخصی :
اتفاقا رئیس ، تمام حرفهای تو چرندیاتی بیش نیستند . تو تو خلاف جهت آب شنا کن ببینم به کجا میرسی ...
این یعنی چی؟
یعنی PC مرده، پس چرا می خواین رو PC مانور بدین.
به عبارتی این حرفت یعنی: آقای محترم وقتی نسخه های کنسولی خوب فروش میره، چرا رو PC مانور بدی، بیا رو 360 و PS3 بیشتر تمرکز تا فروشش بیشتربشه.

آخرین ویرایش:
معمولا آمارهاشون با مقداری انحراف ، از میزان واقعی درسته ...
وقتی آمار فروش سیستم هایی مثل استیم حساب نمیشه چطوری فقط با مقداری انحراف از میزان واقعی درسته؟

الان نسخه پی سی از نسخه کنسولی خیلی بیشتر سرور داره. همیشه هم این سرور ها پرن (دیوونه که نیستن بیان سرور اضافی برای بازی بزارن)

همین به اندازه کافی نشون میده که پی سی چقدر براشون سود اور هستش...

این diceواقعا این روزا جالب شده!یک روز میاد از پی سی دفاع میکنه تا طرفدارن پلتفرم پی سی راضی نگه داره!یک بارم میاد میگه که نسخه کنسولی بتلفیلد3 هم نسبت پی سی ضعیف نیست و...
ولی اینبار خیلی روی فروش هر سه پلتفرم حساب باز کردن!

@ VahiD_ST :
وحید میبینم غیب هم میگی !
من نمیدونم هزینه ساخت BC 2 چقدر بوده که اظهار فضل کنم واسشون سود داشته یا نداشته ، ضمن اینکه من نمیدونم سیاست EA چی بوده که انقدر فروش براش راضی کننده بوده یا نه ، یعنی راستش کسی دقیق نمیتونه بگه این موضوع رو ...
اما حدس میزنم ، یعنی احتمال بسیار زیاد میدم همون فروش ناچیز روی PC هم هزینه بازی رو ، روی این اَبَر پلتفرم برگردونده ؛ اما میخوای قبول کن ، نمیخوای نکن ، دلیلی که باعث میشه DICE (که من بخاطر ساخت ME خیلی دوسشون دارم) بیاد و همچین حرفی بزنه ، فقط جیب خودشون بوده وحید ، دلشون به حال تو نسوخته ...
فروش روی کنسول تظمین شدست ، برای "نزدیک شدن" فروش PC به نسخه هاس کنثولی (حالشو ببر) ، یه سری امکانات ویژه براتون قائل میشن ...
که باز هم به شخصه تاثیر این مورد رو شدید نمیدونم !!!
آمار من ، منبع فروش من ، همونیه که گذاشتم ، اصلا هم تعصبی روش ندارم ؛ معصوم هم نیستن که بگم هرچی گفته آیه منزل هست ، معمولا آمارهاشون با مقداری انحراف ، از میزان واقعی درسته ...
شما اگه آمار درست تری داری ، بده من هم ببینم ، والا همین جا میام میگم اشتباه کردم ، دوستانی مثل محمد و کیوان که ازین مقوله بیشتر سر در بیارن میتونن کمک کنن .
بازم اومدی که!
خودت تشت میزنی،خودتم میپری وسط میرخسی؟!این که نشد که؟! اولا که من بهت گفتم امار رو از منبع معتبر بده که رفتی از یه منبع معلوم الحال یه نیمچه امار اوردی دادی بعد که دوستان یه امار از خود سایت bc2 اینجا گذاشتن خودتو زدی به کوچه علی چپ که ای ملت من خوندن بلد نیستم پس حرف شما کشکه! حالا هم که دوباره داری بیخود معرکه میگیری که به قول خودت pc رو خراب کنی..... که چی؟! من هنوز در عجبم.
لازم شد حتما یه دست تکن با هم بازی کنیم!:d

کیوان تو گفتی تعصبی نداری رو منبع پس اشکال نداره یه اشکال بگیرم ؟!
آمار فروشت مگه از VG Chartz نبود ؟ خب اونو که تو تاپیک آمار فروش همین فروم هم حساب نمی کنن . آمارش دقیق نیست . آمار های دقیق دست خود ناشر ها و سازنده هاست . تازه همونطور که ساسان گفت فروش Steam رو حساب نمی کنن .

اون دو مورد هم شوخی گفتم دیدی یکیش تو اسپویلر بود . یکیش هم که خودت به یکی گفتی ترول منم به تو گفتم میخواستی نگی . تحملش سخته ؟!

لازم شد حتما یه دست تکن با هم بازی کنیم!:d
تکن خوشحاله مازی ، DOA میزنیم :دی ، حله ؟
دوستان یه امار از خود سایت bc2 اینجا گذاشتن خودتو زدی به کوچه علی چپ که ای ملت من خوندن بلد نیستم پس حرف شما کشکه!
من برخلاف اکثر شماها هرگز از رو نمیرم و کم نمیارم ، همیشه هم جوری حرف میزنم که جا داشته باشه :|
اونقدر هم اعصاب دارم که بحث کنم ، پس نگو :
بازم اومدی که!
ببین برادر ، من الآن هم میگم ... اون عکس یعنی چی ؟
به خدا نمیدونم :( تفسیرش کن برام ، بخونش ... به فارسی . :) دمت گرم .
کیوان تو گفتی تعصبی نداری رو منبع پس اشکال نداره یه اشکال بگیرم ؟!
نه ، چه اشکالی داره ؟
آمار دقیق بدین ، استقبال میکنیم :)
باشه ، VGCHARTZ مزخرف ، معتبرشو بیار .
منتظرم فرهود .

اینم یک عکس از صفحه اول سایت bfbcs.comکه یکی از معتبر ترین سایت های ارائه STATSوامار و ارقام بازیکنان می باشد!(این عکس رو دوباره گذاشتم که نگید خودت ساختیش! :d)
یک نگاه به تعداد بازیکنان PCبندازید!
07455534841202892706.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or