رئیس DICE : مرگ پلتفرم PC چرند است .

Bayonetta

کاربر سایت
درود ...

url

جناب آقای Karl Magnus Troedsson ، مدیر عمومی DICE اعلام داشت هر حرف و حدیثی راجع به مرگ پلتفرم PC "چرند" است .
بنا بر گفته ایشون Lead Platform عنوان PC ، BF3 است و صاحبان این پلتفرم میتونن از دارندگان کنسولها بیشتر خوشحال باشند .
وی به ShackNews میگوید :
"ما اینبار در واقع مقدار بیشتری به PC بها دادیم ، قبلا واقعا ازین قضیه که نمیتونستیم یک نسخه از BF : Bad Company برای PC داشته باشیم ناراحت بودیم ؛ دلیلش میتونسته کنارگذاشتن کارمندان یا حتی کمبود اون بوده باشه . ما احساس کردیم نمیتونیم Frostbite engine رو هم برای PC و هم بر روی کنسول در بیاریم ، بنابراین اون رو- نسخه PC - کنار گذاشتیم ."
"ما واقعا ازین موضوع حسرت میخوریم ، اما این یک حقیقت است و ما باید با آن روبرو میشدیم .این مساله را با عرضه BF : BC2 بر روی PC برطرف کردیم ، حال نوبت BF3 هست و ما فکر میکنیم این بار نوبت آن است که یک حال اساسی به PC Gamer جماعت بدهیم . ما شدیدا به پلتفرم PC اعتقاد داریم ؛ دوسال قبل ، یا شایدم یک سال پیش همه در مورد "ضعف" PC Gaming حرف میزدند ، یا حتی راجع به "مرگ" این پلتفرم .
اگر بخواهیم صادقانه به قضیه نگاه کنیم ، این جور حرفا اساسا چرندیاتی بیش نیستند .
PC Gamer در حال حاضر hardcoreـترین دسته از گیمرها هستند ، همانطور که در Online بازی کردن پلتفرمهای Xbox 360 و PS3 در جایگاه بالاتری قرار دارند . در آنجا نیز - Online کنسولی - گیمرهای هاردکور زیادی وجود دارند ، اما هدف ما چیست ؟ Hardcore PC Gamer
" ...

BF3 پائیز امسال برای هر سه پلتفرم PS3 ، X360 و PC عرضه میگردد .

DICE خداییش به جز عدم انتشار BFBC هیچ خیانت دیگه ای به ما نکرده :d حتی Mirrors Edge نسخه ی PC ش واقعا فوق العاده بود و کاربرد Nvidia Phisyx توش عالی بود !

BF2 که از نظر من با فاصله ی زیاد هنوز بهترین Military Multyplayer هست و امیدوارم BF3 هم راهشو ادامه بده !

پ.ن : باید برم تو فکر یه Flight Stick جدید !:d

این استقبال یعنی چی ؟
اگر منظورت فروشه که نسخه PC نیم میلیون هم نفروخت (نزدیک 300.000 نسخه!!!) و کنسولها هرکدوم بالای 2 میلیون نسخه فروش کردن ! (در مجموع بالای 5 میلیون نسخه)!

300.000 تا؟؟؟ شما نظر خوشحال نده!! آخرين آماري كه دادن 1.5 ميليون كاربر PC روزانه BC2 بازي مي كنن! آمار غلط ندين لطفا اگه چيزي نمي دونين!

300.000 تا؟؟؟ شما نظر خوشحال نده!! آخرين آماري كه دادن 1.5 ميليون كاربر PC روزانه BC2 بازي مي كنن! آمار غلط ندين لطفا اگه چيزي نمي دونين!
همین که شما میدونی واسه ما بسه ! شما نظر خوشحال بده !
منبع
خودتون رو به کوچه علی چپ نزنین لطفا .

همین که شما میدونی واسه ما بسه ! شما نظر خوشحال بده !
منبع
خودتون رو به کوچه علی چپ نزنین لطفا .

یک نگاه به این بنداز!
43844879457533624918.jpg

ضمنا این امار معروف ترین سایت STATSبی سی2 هستش!
امارشم واقعی هست چون امار همه بازیکنان را دارن!اسم سرباز هر کی رو بزنی توش ثبت شده!
اون منبعی هم که گذاشتی معلوم نیست اخرین به روز رسانیش برای کی هستش! :)

• Like
Reactions: shefer and Isildur
یک نگاه به این بنداز!
43844879457533624918.jpg

ضمنا این امار معروف ترین سایت STATSبی سی2 هستش!
امارشم واقعی هست چون امار همه بازیکنان را دارن!اسم سرباز هر کی رو بزنی توش ثبت شده!
اون منبعی هم که گذاشتی معلوم نیست اخرین به روز رسانیش برای کی هستش! :)
ای عکس چیه ؟:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
از کجا آوردیش ؟ (یه همونقدر هم ایجا ازون شکلکه فرض کن:) )

ای عکس چیه ؟:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
از کجا آوردیش ؟ (یه همونقدر هم ایجا ازون شکلکه فرض کن:) )

چرا میزنی؟ :d
بیا اینم منبع!
صفحه اول می بینیش!

با نظراتی که تو پست های قبلت دادی اینقدر حرص ادمو در میاری که منبع ادم فراموش می کنه بگذاره! :d (چه ربطی داشت؟ :d )

PC Gamer در حال حاضر hardcoreـترین دسته از گیمرها هستند ، همانطور که در Online بازی کردن پلتفرمهای Xbox 360 و PS3 در جایگاه بالاتری قرار دارند
مصاحبه ایشون خیلی بلنده و منم حوصله خوندن ندارم
این قسمت حرف ایشون رو میشه نقل قول کنی چون من که نفهمیدم اصلا این جمله تو چی شد
بعدشم در مورد خبر باید بگم که اول بد کمپانی رو بیرون دادن( و با دیدن پایرسی گفتن گور پدر PC) و بعد از دیدن اعتراض PC باز ها شماره دوم رو روی PC هم عرضه کردن. حالا اومدن قدرت نسخه جدید موتورشون رو نشون بدن که دیدن نسخه کنسولی اینقدر نمی شه روش مانور داد( در اصل کنسول ها دیگه بهر زوری هست داره تاریخ مصرفشون رد میشه و دیگه نمی شه لید پلتفرم رو یه کنسول قرار داد.در اینده بازی های بیشتری معرفی می شه که لیدشون PC هست) و بعد گفتن که حالا وقتشه و نوبتی هم باشه نوبت PC هست.
همه چیز واضح و مشخصه( اینها همه نظر شخصی من هست!)

طبق خبری که اقای Ted Pollak داد PC نسبت به سال پیش 22 میلیارد جهش مالی داشته و دلیل این هم برنامه نویسی راحت و قدرت نامحدود نسبت به کنسولها هستش که یکی از اینها هم بودن DirectX 11 و Windows 7' برای این پلتفرم هستش .

در ضمن MS در حال ساخت DirectX 12 هستش ;)

• Like
Reactions: hosein me
unfortunately unsuccessful Trolling

A Console troller's troll is always successful .

خب دوباره میرسیم به بحث زیبای Console Vs PC و باز هم حضور دوستان اشهد گویی که جان خود را بر کف دست گذاشته و با دل و جان در خط مقدم می جنگند :دی چه بسا کیوان نیز یکی از آن بهشتیان است . :دی

ایشون تُف هم نیستن ، چه برسه به Tsunami !
البته معلومه ایشون تف نیستن چون همون سونامی هستن .

نظرات خوشحال و زیبا ندین خواهشا !
خوشم میاد هر جا میری همینو میگی بعد ضایع میشی بابا بیخیال :دی نظر خودت که خوشحال که هیچی فرای خوشحاله :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Isildur
A successful Console troller said that . Keep it in mind shefer
Another time :

87916531491729130763.png

خوشم میاد هر جا میری همینو میگی بعد ضایع میشی بابا بیخیال :biggrin1: نظر خودت که خوشحال که هیچی فرای خوشحاله :biggrin1:
چه بسا کیوان نیز یکی از آن بهشتیان است . :biggrin1:
ببین عمو جون ، برادر کوچکتر ، دوست عزیز ، هم وطن ، همشهری فامیلامون ، ...
اینجا پروفایل نیست که بحث های پروفایلی رو میکشی وسط .
تو 2 مورد از ضایع شدن های من رو بگو مژتــَفیژ ژیم !
الآن هم من نمیدونم چه اتفاقی افتاده همچین چیزی رو داری بلغور میکنی ! اون عکسی که اون بنده خدا گذاشت اصلا چیه ؟
من انگلیسیم صفره ، از نمودار و هیستوگرام و جدول و ... هم چیزی سر در نمیارم :)
یکی بیاد واسم ترنسلیتش کنه به یه زبون low level ممنون میشم :)
با تشکر ...

Bayonetta (کیوون) جان من تو کل پستهات دارم میبینم همش داری میزنی تو سر PC و تو حرفهات کاملا مشخصه که داری میگی نسخه PC بازی BC2 چی بوده که پلتفرم اصلی BF3 هم PC باشه.

بابا همش داری نظر خوشحال میدی.:d
عزیز من حتما BC2 براشون سود داشته که پلتفرم اصلی BF3 رو PC کردن.
هیچ وقت هم به این آمار سایت ها توجهی نکن، آمار اصلی پیش خود DICE هست. پس حتما می دونن اوضاع از چه قراره که گفتن PC نمرده و ما رو PC تمرکز میکنیم.
به قول خودت، خواهشا تز الکی ندین.:|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or