رئیس Activision استدیو Infinity Ward هنوز نمرده است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

treyaRCH.jpg

درود .

پس از روزهای سخت و جنگ بین Activision و Infinity Ward در ماهای پیش و رفتن انسانهایی از این استدیو همگان به فکر اینکه ایا Infinity Ward میتواند به راه خود ادامه دهد به شک و شبه افتادن 25 نفر از اعضای استدیو . این شرکت را ترک نمودن که از این اشخاص اقایان
Jason West و Vince Zampella جز این دسته بودند که استدیو خود را پس از جدایی احداث نمودند.

اقای Bobby Kotick رئیس Activision در طی صحبتی اذعان داشت که استدیو Infinity Ward
هنوز دارای افرادی قادر میباشد که بتواند بازیهای خوب بسازد وی اضافه کرد در صنعت بازی اگر ما نتوانیم 25 نفر را جایگزین کاریمان کنیم این برای شرکت ما جای بسی نامیدی است
در حال حاظر در استدیو IW چیزی حدود 60 الی 70 نفر انسان فوق العاده با استعداد و با توانایی شگفت انگیز وجود دارد که نباید به خاطر اشتباه چند نفر این افراد قربانی انها شوند
انها دارای فرهنگ بزرگ و از طرز فکر مستقل خوبی برخوردار هستند لیک انها میتوانند از
Treyarch یا Demonware یا از هر جای دیگر به مانند قبل کمک بگیرند .
وی همچنین از اینکه استدیو Treyarch هیچ وقت به مانند تیم B پشت سر Infinity Ward نبوده اشاره کرد Kotick همچنین در مورد این سوال که چرا جای خالی استدیو IW را با کارکنان Treyarch یا Sledgehammer پر نکردید گفت که این کار باعث ضرر تیمها میشد . این برای استدیو Treyarch منصفانه نیست انها در ورای تکنولوژی مولتی بازی MW2 حق بسزایی داشتند و این توجه کسی را جلب نکرد
VG247 & CVG

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Trunks and Neo
اخه همچین میگه 25 نفر که انگار 25 تا سیب زمینی رفتن می خواد بجاش چند تا دیگه بکاره !

این نفرات اعضای اصلی و هسته اصلی بودن که رفتن . مثل این میمونه که شما یه ماشین داشته باشی به بهترین امکانات که موتور نداشته باشه !!!

خیلی خیلی سخته که IW به روزهای قبلی برگرده . باید منتظر کار Re Spawn بود !

من هم با نظرت موافقم حتی یه کارگردان یا طراح ارشد میتونه یه بازی رو بترکونه..
این که حالا یه تیم اصلی جدا شدن.

دو هزار نفر-گفتن ما از mw2 بدمون میاد.بنده هم اصلا برام اهمیتی نداره که کسی از این بازی بدش میاد یا خوشش میاد.من با جملات غیرمنطقی مشکل دارم.شما میگی cod داشت تکراری میشد و باید تغییر پیدا میکرد.بنده هم بهت گفتم که چه تغییری مثلا باید بکنه.به جز اینکه هر شماره داستان بهتری داشته باشه و یه دستی به گرافیک بکشن و چهارتا چیز جدید اضافه کنن.شما یه حرفی زدی که باید بیای ثابتش کنی.شما میگی داشت تکراری میشد.بنده هم میگم-خوب چیکار باید بکنن که تکراری نشه.امیدوارم جواب منطقی ایی بدی.
در ضمن یکم ادب چاشنی کارت کن.

حالا درست شد . دوم من چیز بدی نگفتم که بخوام بی ادبی کرده باشم .

برای مثال وقتی در MW1 بخش SNIPER رو اضافه کردن یه ایده عالی بود منظور این جور ایده هستش هستش نوآوری هم منظورم همین هستش بازی فقط این نیست که یه اصلحه به دست شما بدن 2 نفر رو بکشی تمام باید بعضی وقت ها چیز های جدید مدل های جدید نظریه های جدید در بازی بکار بره .

من هیچ وقت نگفتم بازی MW2 بد هستش یا اصلا خوشم نمیاد اگه خوشم نمیومد بازی نمیکردم این هم که تکراری بشه منظور سیستم کلی بازی هستش .در MW2 از بخش های عالی که مورد توجه طرفدار ها بود در MW1 استفاده شد یعنی اون بخش ها رو پر رنگ ترش کردن اما به نظرم یادشون رفت که ایده های جدیدشون رو در بازی بیارن .

بعضی ها فکر میکنن همیشه تکراری بود بد هستش اما تکراری بودن همیشه بد نیست .

مثل شخصت انسان میمونه وقتی از چیزی بدش بیاد بدش میاد امکان نداره نظرش عوض بشه حالا این بد هستش یا خوب ؟

فکر کنم منظورم رو متوجه شدی .

من که تو سری COD فقط با بازیهایی که IW ساخت حال کردم
Black ops را هم اورجینال گرفتم به جز Wager mode از بازی خوشم نیومد.
من نمیدونم چرا بعضی MAP های مولتی پلیر بازی منو یاد COD5 میندازه

حالا درست شد . دوم من چیز بدی نگفتم که بخوام بی ادبی کرده باشم .

برای مثال وقتی در MW1 بخش SNIPER رو اضافه کردن یه ایده عالی بود منظور این جور ایده هستش هستش نوآوری هم منظورم همین هستش بازی فقط این نیست که یه اصلحه به دست شما بدن 2 نفر رو بکشی تمام باید بعضی وقت ها چیز های جدید مدل های جدید نظریه های جدید در بازی بکار بره .

من هیچ وقت نگفتم بازی MW2 بد هستش یا اصلا خوشم نمیاد اگه خوشم نمیومد بازی نمیکردم این هم که تکراری بشه منظور سیستم کلی بازی هستش .در MW2 از بخش های عالی که مورد توجه طرفدار ها بود در MW1 استفاده شد یعنی اون بخش ها رو پر رنگ ترش کردن اما به نظرم یادشون رفت که ایده های جدیدشون رو در بازی بیارن .

بعضی ها فکر میکنن همیشه تکراری بود بد هستش اما تکراری بودن همیشه بد نیست .

مثل شخصت انسان میمونه وقتی از چیزی بدش بیاد بدش میاد امکان نداره نظرش عوض بشه حالا این بد هستش یا خوب ؟

فکر کنم منظورم رو متوجه شدی .
وقتی میگم ایراد الکی میگیری و حرف بی منطق میزنی همینه.تو mw2 بخش فوق العاده جذاب spec ops به بازی اضافه شد که ساعتها گیمر رو درگیر میکرد.

آخرین ویرایش:
عجب حرفی زدی شما.یه جور میگی انگار اینا 10 تا عنوان شبیه به هم ساختن. خداییش این افراد یکی از با استعدادترین کسایی هستن که تو دنیای گیم پیدا میشه. اون از moh و بعدش شماره اول COD و بعد هم شماره دوم که یه تحول تو سبک FPS پدید اوردن به خصوص تو بخش گیم پلی، بعد اون هم که نوبت رسید به MW1 که یه تحول اساسی تو دنیای گیم محسوب میشه و به نظر من یه سبک جدید محسوب میشه و در نهایت شماره دوم MW که بازیهای سینمایی رو به کمال رسوند.واقعا یه همچین حرفی مخصوصا درباره این استودیو یه چیزی ورای عجیب بودنه.:|

اون MOH ها بحثش جداست
تو Frontline یه چیزی ساختن که خودشون هم دیگه نتونستن مثلش رو در بیارن :d (هیجان ، گیم پلی ، Level Design ، محیط و ....)

وقتی میگم ایراد الکی میگیری و حرف بی منطق میزنی همینه.تو mw2 بخش فوق العاده جذاب spec ops به بازی اضافه شد که ساعتها گیمر رو درگیر میکرد.

شما اول کلمه منطقی رو برای خودت معنی کن بعد این حرف رو بزن واقعا ادم خندش میگیره شما درک نمیکنی دلیل نمیشه منطقی نباشه .

بله جذاب هستش اما چه چیز جدیدی برای شما داشته جز آدم کشتن ؟ مهم در بازی فقط کشتن نیست بدلیل همینه افردای مثل شما از بازی ها درک بالای ندارن و بیشتر به فکر این هستین که چند نفر رو بیشتر بکشین تا بیشتر حال کنین .

من هم دارم راجب بخش تک نفره بازی صحبت میکنم نه بخش آنلاین بخش انلاین در همه بازی ها ی این جوری به یه صورت هستش یا FREE FOR ALLL هستش یا 1000 تا مد دیگه .

من برای این که خودم عاشق بازی سازی هستم همیشه دوست دارم چیز های جدید رو در بازی ها ببینم و خلاقیت های افراد رو در طراحی مراحل یا ساختار بازی ببینم و فقط مثل شما به کشتن 4 نفر نگاه نمیکنم .

برای مثال میشه به بازی COD یه مرحله شکنجه اضافه کرد یا یه مرحله جاسوسی جنگی نه به حالت SPLINTER CELL بلکه به حالت های دیگه یا میشه به بازی یه مرحله برای این که واقعیت های جنگ رو اضافه کنی نه سرباز های که همیشه میکشن بدون این که براشون فرق داشته باشه 1000 نفر رو بکشن اصلا براشون فرقی نداشته باشه .

به این ها میگن ایده و نوآوری که میشه در هر نسخه به نسخه به بازی افزوده بشه تا این که شما فقط یه مود اضافه کنی که 2 نفر رو بیشتر بکشی .

پس شما با این که ... بازی هستی حال کن من هم اون چیز های که به نظرم در بازی اگر میبود یا این که میشود بعضی جا های بازی رو بهتر کرد فکر میکنم .

حالا یکی بیاد بگه صحبت های من منطقی نیست.

.

بله جذاب هستش اما چه چیز جدیدی برای شما داشته جز آدم کشتن ؟ مهم در بازی فقط کشتن نیست بدلیل همینه افردای مثل شما از بازی ها درک بالای ندارن و بیشتر به فکر این هستین که چند نفر رو بیشتر بکشین تا بیشتر حال کنین .

برای مثال میشه به بازی COD یه مرحله شکنجه اضافه کرد یا یه مرحله جاسوسی جنگی نه به حالت SPLINTER CELL بلکه به حالت های دیگه یا میشه به بازی یه مرحله برای این که واقعیت های جنگ رو اضافه کنی نه سرباز های که همیشه میکشن بدون این که براشون فرق داشته باشه 1000 نفر رو بکشن اصلا براشون فرقی نداشته باشه .

به این ها میگن ایده و نوآوری که میشه در هر نسخه به نسخه به بازی افزوده بشه تا این که شما فقط یه مود اضافه کنی که 2 نفر رو بیشتر بکشی .

پس شما با این که ... بازی هستی حال کن من هم اون چیز های که به نظرم در بازی اگر میبود یا این که میشود بعضی جا های بازی رو بهتر کرد فکر میکنم .

صبحت هائی که میکنی فوق العاده خنده دار هست.بعدشم شما فکر کن من فقط بازیهای بکش بکش دوست دارم.خدا رو شکر فکر کنم اکثر بچه ها بدونن من فوق العاده سختگیر هستم و هر بازی ایی منو راضی نمیکنه.بازیهایی مثل heavy rain - alan wake که خیلیا ازش بد گفتن رو بنده حداقل 3-4 بار تموم کردم.خدا رو شکر شما علم غیب هم داری.
در مورد قسمت دوم حرفتون-مگه من حرفی از آنلاین زدم که شما اینو میگی.

من هم دارم راجب بخش تک نفره بازی صحبت میکنم نه بخش آنلاین بخش
مگه spec ops مختص آنلاین بود؟ظاهرا الکی دارم خودم رو خسته میکنم و با کسی که نمیدونه دارم راجع به چی دارم صحبت میکنم-وقتم رو تلف میکنم.
من برای این که خودم عاشق بازی سازی هستم همیشه دوست دارم چیز های جدید رو در بازی ها ببینم و خلاقیت های افراد رو در طراحی مراحل یا ساختار بازی ببینم و فقط مثل شما به کشتن 4 نفر نگاه نمیکنم .
ببین عزیزم.can you speak persian؟به جون خودم دارم فارسی حرف میزنم.صفحه قبل هم اینو گفتی.جوابت رو دادم ولی بازم داری همون حرفای قبلی رو میزنی.بازی آنچارتد 2 که بالاترین میانگین رو در این نسل بین 2 کسنول ps3 - 360 داشته-چه تغییری نسبت به شماره اولش داشته؟یه حرفی داری میزنی که فقط مایه خندس.هر بازی ایی تو سبک خودش نیاز به تغییر داره.میخوای مثلا تو cod-uncharted برات صحنه های فلسفی بسازن!!!!!همین که مثلا تو mw2 صحنه سوزاندن roach - ghost رو گذاشتن یا سکانس آخر بازی-کاملا کافی هست و تاثیر خوبی رو گیمر میزاره.بعدشم همونطور که گفتم هر بازی سبک خودش رو داره.بازی ایی مثل سری cod روی گیم پلی سریع-بنا شده و داستان و اینجور چیزا یه بهانه برای شروع اون هیجان و گیم پلی خاصش هست.از اون ور بازی ایی مثل arma میاد زشتی های جنگ رو به تصویر میکشه.شما ظاهرا نمیدونی سبک چیه!!وقت خودم رو دارم اساسی تلف میکنم.

شما اول کلمه منطقی رو برای خودت معنی کن بعد این حرف رو بزن واقعا ادم خندش میگیره شما درک نمیکنی دلیل نمیشه منطقی نباشه .

من هم دارم راجب بخش تک نفره بازی صحبت میکنم نه بخش آنلاین بخش انلاین در همه بازی ها ی این جوری به یه صورت هستش یا FREE FOR ALLL هستش یا 1000 تا مد دیگه .

من تا حدودی با حرفای شما موافقم mw2 نواوری داشت ولی نه زیاد مثلا نشان دادن مک تاویش خودش یک نواوری بود یا بخش اسنو بورد بازی تو مرحله برفی همین ایده اوردن مک تاویش و پرایس رو تری ارک توی bo استفاده کرد در مورد ایده شکنجه و ..... هم با شما موافقم کاری که امسال تری ارک تو bo کرد بنظر من bo نواورانه ترین cod بود که خیلی چیزهارو تو سری cod اورد البته بعضی از ایده هاش از mw2 بود ولی خیلی بیشتر ازmw2 نواوری داشت ولی خوب بعضی از دوستان که فقط کشتن رو دوست دارن با ایتن بازی حال نکردن که مهم نیست از فروش بازی معلومه که نواوری هاش باعث موفقیتش شد در کل iw همیشه نواوری داشته و حتم داشته باشید با رفتن 20 نفر نابود نمیشه تری ارک که اصلا به iw ربطی نداره و کاملا جدا هستن از ایده اونها بخوبی استفاده میکنه پس یعنی اینها که خودشون خالق mw1,2 بودن نمیتونن یک بازی خوب بسازن یعنی تمام ایدهای این دو بازی رو west و zampela دادن یا این 20 نفر مگه میشه یعنی ان 70 نفر هیچ اون 20 نفر هگی سازنده در کل lol این iw همیشه زنده هست و mw3 بهترین بازی سال میشه زمانی که بیاد.

از فروش بازی معلومه که نواوری هاش باعث موفقیتش شد.
در مورد بقیه پستت کاری ندارم.من اصلا هم کاری به bo ندارم.اما اگر فروش bo نشان از نوآوری بازی داره.پس mw2 با اون فروش سرسام آورش هم حتما نوآوری های خیلی خوبی داشته دیگه.
پس بنابراین حرف این جناب vivanred کلا یعنی بی منطقی و بی اساس.

بنده یه اشتباهی کردم و با کسانی که هنوز genre نمیدونن چی هست-و سواد کافی ندارن-و از همه مهمتر مجهر به سیستم غیب گوئی هستن بحث کردم.
خوش باشید.
لیست سیاه رو برای این روزا گذاشتن.

U.S.A جان دادا شما اصلا نمیفهمی من چی دادم میگم آقا برو خوش باش این که بقیه از یه بازی ایراد بگیرن و شما خوشت بیاد و 100 بار بری به این بر نمیگرده که شما خیلی ریز بین هستی یا ... بلکه به سلیقه شما بر میگرده نه این که از بازی چه انتظاری داری .

راجب بخش SO هم بگم بله به مد هستش که افلان داره هم آنلاین اما چه چیز به شما میده جز این که 1000 نفر رو بکشی و به فلان منطقه برسی .اگه این رو درک کردی من اسمم رو عوض میکنم .

راجب یه بخش دیگه صحبتت فقط بگم اگه بازی مثل COD دست من بود بخش فلسفی هم بهش اضافه میکردم که افرادی مثل شما فلسفه جنگ رو هم بفهمن .

همین که شما معنی سبک رو میدونی برای من کافی هستش نیاز نیست توضیح بدی مثل همون منطقی گفتنت هستش .

این هم آخرین پست من هستش نرود میخ آهنی در سنگ .

من تا حدودی با حرفای شما موافقم mw2 نواوری داشت ولی نه زیاد مثلا نشان دادن مک تاویش خودش یک نواوری بود یا بخش اسنو بورد بازی تو مرحله برفی همین ایده اوردن مک تاویش و پرایس رو تری ارک توی bo استفاده کرد در مورد ایده شکنجه و ..... هم با شما موافقم کاری که امسال تری ارک تو bo کرد بنظر من bo نواورانه ترین cod بود که خیلی چیزهارو تو سری cod اورد البته بعضی از ایده هاش از mw2 بود ولی خیلی بیشتر ازmw2 نواوری داشت ولی خوب بعضی از دوستان که فقط کشتن رو دوست دارن با ایتن بازی حال نکردن که مهم نیست از فروش بازی معلومه که نواوری هاش باعث موفقیتش شد در کل iw همیشه نواوری داشته و حتم داشته باشید با رفتن 20 نفر نابود نمیشه تری ارک که اصلا به iw ربطی نداره و کاملا جدا هستن از ایده اونها بخوبی استفاده میکنه پس یعنی اینها که خودشون خالق mw1,2 بودن نمیتونن یک بازی خوب بسازن یعنی تمام ایدهای این دو بازی رو west و zampela دادن یا این 20 نفر مگه میشه یعنی ان 70 نفر هیچ اون 20 نفر هگی سازنده در کل lol این iw همیشه زنده هست و mw3 بهترین بازی سال میشه زمانی که بیاد.

من خودم هنوز BO رو بازی نکردم برای این که دادم یکی برام اورجینالش رو بیاره هنوز به دستم نرسیده .

اما این جوری که گفتی باید خیلی زیبا شده باشه .

من به نو آوری های IW هیچ وقت شک ندارم اما همیشه میشه بازی های بهتری ساخت بازی MW2 هم به نظرم میشود بهتر از این باشه .

در مورد بقیه پستت کاری ندارم.من اصلا هم کاری به bo ندارم.اما اگر فروش bo نشان از نوآوری بازی داره.پس mw2 با اون فروش سرسام آورش هم حتما نوآوری های خیلی خوبی داشته دیگه.
پس بنابراین حرف این جناب vivanred کلا یعنی بی منطقی و بی اساس.

بنده یه اشتباهی کردم و با کسانی که هنوز genre نمیدونن چی هست-و سواد کافی ندارن-و از همه مهمتر مجهر به سیستم غیب گوئی هستن بحث کردم.
خوش باشید.
لیست سیاه رو برای این روزا گذاشتن.
دوست عزیز دقت کردید من گفتم mw2 نواوری داشت اما نه به اندازه زیاد فروشش هم یکی از دلایلش نواوریش بود ولی bo بیشتر نواوری داره و فروش بالاش هم بیشتر بخاطر نواوریش هست در کل من اون پست رو دادم تا بگم با رفتن 20 نفر infinty ward نابود نیمشه و هنوز هم میشه روش حساب باز کرد منم اینو فهمیدم که توای فروم نمیشه یکجا درست حسابی بحث کرد اگه دوستارید منظورم متوجه بشید یک سری به تاپیک cod:space ops بزنید وببینید که کهمن به چه کسی جواب دادم واون ............. اصلا فقط پست طرف رو بخونید یک خورده بخندید من اینو فهمیدم اینجا جای بحث نیست جای اسپم هست و اگر بحث کنید و یا سوال کنید اخراج میشید(منظورم شخص خاصی نیست کلی گفتم)
موفق باشید

.فکر کردی خیلی زرنگی.نه؟
اول از همه اومدی اینو گفتی.
بازی MW1 با MW2 شون فرق داشت تا حدودی اما کلیاتش یکی بود یعنی شما چیز جدید اون چنانی نمیدیدین
بنده هم بهت این جواب رو دادم.
عجـــــــــــــــــب.خوب میشه بفرمائید uncharted 1 با 2 در ضمینه گیم پلی چه فرقی داشت؟یا مثلا گرز 2 با یک؟یا gow3 با gow2؟وقتی سیستم گیم پلی کاملا موفق هست-مگر مرض دارن-که الکی دست کاریش کنن؟تمام این بازیها که نام بردم بازیهای بزرگ و موفقی هستن.و در شماره های بعدی فقط در حد چندتا حرکت جدید یا سلاح جدید بهشون اضافه شد.که همین هم کافی بود.

در ادامه گفتی.خیلی به خدا رندی.
رای مثال وقتی در MW1 بخش SNIPER رو اضافه کردن یه ایده عالی بود منظور این جور ایده هستش هستش نوآوری هم منظورم همین هستش
منم بهت گفتم.
چه تغییری مثلا باید بکنه.به جز اینکه هر شماره داستان بهتری داشته باشه و یه دستی به گرافیک بکشن و چهارتا چیز جدید اضافه کنن

خیلی جالبه.اولش اومدی گفتی بخش sniper اضافه شد.و منظورت از نوآوری همین هست.اما وقتی که من اومدم گفتم.
تو mw2 بخش فوق العاده جذاب spec ops به بازی اضافه شد که ساعتها گیمر رو درگیر میکرد.

شروع کردی به مسخره کردن که تو درک نداری و فقط به فکر کشتن هستی.
اگه بازی مثل COD دست من بود بخش فلسفی هم بهش اضافه میکردم که افرادی مثل شما فلسفه جنگ رو هم بفهمن
در مورد این قسمت هم قبلا جوابت رو دادم و بهت گفتم هر استدیو ایی در بازیش یه سری اهداف رو پیاده میکنه.سری cod اون محرک نیرومندش گیم پلی تکش هست.اما بازی ایی مثل arma هم میاد زشتی های حنگ رو به نمایش میزاره.متوجه میشی؟!!من دارم بهت میگم هر بازی ایی سبک خاص خودش رو داره.هیچ کدوم از شماره های cod تا بحال دارای یک داستان بکر و درجه یک نبودن و داستان بهانه ایی برای شروع یک اکشن بوده.اینو هروقت متوجه شدی که هر بازی سبک خاص خودش رو داره و یه سری اهداف رو میخواد در بازیش پیاده کنه-من باهات حرف دارم.هنوز اینو متوجه نیستی که سبک شوتر اول شخص-اونم نظامی-تنها هدفش ساخت یک گیم پلی بی نقص هست-نه اینکه بیاد مسائل فلسفی رو پیاده کنه.شخصی هم مثل دیوید کیج میاد heavy rain رو میسازه که در باره مسائل احساسی و عاطفی و پیچیدگیهای انسان صحت میکنه که به طور کلی گیم پلی کاملا در خدمت داستان هست.اما در سری بازیهایی مثل cod این داستان هست که در خدمت گیم پلی هست.هر چند که دارم خودم رو خسته میکنم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or