رئیس ناتی‌داگ از طرح احتمالی بازی The Last of Us Part 3 خبر داد

Fardad Maboudi

کاربر سایت
در بخش پایانی مستند Grounded 2: Making The Last of Us Part 2 که به پروسه ساخت عنوان مذکور می‌پردازد و ساعاتی پیش از چنل رسمی یوتیوب استودیو ناتی‌داگ پخش شد، نیل دراکمن به صورت سورپرایزکننده‌ای خبر از احتمال ساخت نسخه سوم این مجموعه داد.
نیل دراکمن مدیر استودیو ناتی‌داگ در بخش‌های پایانی مستند ساخت نسخه دوم The Last of Us ابتدا به این موضوع اشاره کرد که پیش از این در یک مصاحبه به این موضوع اشاره کرده بود که داستان کوتاهی با تمرکز روی تامی نوشته شده بود که پس از اتفاقات The Last of Us part 2 دنبال می‌شد. همین موضوع سبب شد بسیاری از خبرگزاری‌ها از آن به عنوان نسخه سوم یاد کنند که چنین موضوعی صحت ندارد. به منظور رسیدگی به اولویت‌های دیگر نظیر ایجاد تعادل بین زندگی شخصی و کاری اعضای استودیو و کاهش حداکثری کرانچ که به یکی از معضلات اصلی استودیو تبدیل شده، این داستان کنار گذاشته شد. با این حال احتمال دارد روزی به آن پرداخته شود. اما پس از آن دراکمن به خط فکری مشخصی که بین نسخه اول و دوم این مجموعه وجود دارد اشاره کرد و صحبت‌های خود را با این نکته به اتمام رساند که به تازگی طرحی برای نسخه سوم یافته و بنابراین احتمال دارد شاهد یک بخش دیگر برای این مجموعه باشیم.​
بازی اول در مورد عشق بی قید و بندی بود که والدین برای فرزند خود احساس می‌کنند. بازی دوم وقتی ایده آن نهایی شد در مورد اجرای عدالتی بود که باید به هر قیمت ممکن صورت بگیرد. عدالتی که باید در حق کسانی که عزیزان‌تان هستند انجام دهید. در این زمان احساس کردیم که این کانسپت واضح در بازی وجود دارد که راه خود را از نسخه اول به درون نسخه دوم پیدا کرده است و آن عشق بود. اگر قرار باشد هرگز نسخه دیگری ساخته نشود می‌توان گفت این داستان در نسخه دوم در نقطه مناسبی به پایان رسیده است.​
بهترین موضوع در مورد کار کردن در ناتی‌داگ این است که ما مجبور به انجام کاری نیستیم. همیشه چنین افکاری داریم که "از ساخت و داشتن یک نسخه دیگر از The Last of Us" استقبال می‌کنیم. اما اگر افراد استودیو مشتاق ایده و ساخت اثر دیگری باشند، ما از آن پشتیبانی می‌کنیم.
این جایگاه بسیار ممتاز و ویژه‌ای است که در آن قرار دارم و همیشه قدر آن را می‌دانم. چنین افکاری همواره با من همراه بوده که "آیا طرحی برای نسخه دیگری از این مجموعه وجود دارد؟" و برای سال‌ها جواب این سوال منفی بود و نمی‌توانستم چنین طرحی را پیدا نمایم. اما اخیرا این موضوع تغییر پیدا کرده است. در حال حاضر داستان کاملی در اختیار ندارم اما طرحی برای آن در ذهن دارم که به اندازه نسخه اول و نسخه دوم هیجان‌برانگیز است. طرحی که روی پای خود می‌ایستد و در عین حال خط فکری مشخصی را برای هر سه بخش دنبال می‌کند. بنابراین می‌توان چنین احساس کرد که احتمالا یک بخش دیگری برای این داستان در کار خواهد بود.​

منبع

آخرین ویرایش:
با این منطق زیبا هیچ فیلمی رو کره زمین توان رقابت با اونجرز نداره و مثلا گادفادر و همشری کین باید برن سماق بمکن !

با این منطق زیبا هیچ فیلمی رو کره زمین توان رقابت با اونجرز نداره و مثلا گادفادر و همشری کین باید برن سماق بمکن !

___________________________________________________________________________________
بماند خود جی تی ای با این منطق جلو خیلی از بازیا موبایلی شکست میخوره !
من هنوزم ماجرا رو درست نفهميدم. لست ۳ تازه اگر این نسل برسه سال آخر این نسل میاد که تازه بعید میدونم ولی چه ربطی به GTA 6 داره که ۲۰۲۵ میاد؟
ایشون گفت لست ۳ رقیبی برای GTA 6 و تمام احتمالآ منظورش توی محبوبیت فرانچایز هست.
شما رفتی امار جایزه GTA V و TLOU را گذاشتی من اصلا نمیدونم اونا چه ربطی به اين دوتا دارن؟؟؟
ببین اگر بخوام از نظر متا بگم از نظر توجه به جزئیات و کيفيت فنی بگم، از نظر محبوبیت بین هادکور گیمرها دیگه همه چی مشخصه ديگه این بحث چیه؟
سری لست بازی محبوب خودمه
شونصد بار هردو نسخه شو بازی کردم و لذت بردم.
اما اخه بیام لست رو بکوبم که GTA را بیارم بالا؟ اینا تو توی دو لیگ متفاوتن.
میگی نگاه منتقدین مگه غیر از اینه همون منتقدها متای ۹۷_۹۸ دادن به GTA های قبلی؟
از نظر‌ فروش: مثلا همین ۲۰۰ میلیون نسخه فروش GTA V شما چجوری اینو مقایسه میکنی با کلش او کلنز.. واقعا؟ چجوری تونستی بازی موبایلی با GTA مقایسه کنی؟
بازی ۶۰ دلاری که مخاطب بزرگسال و هاردکور داره چه جوری میشه مقایسه بشه با بازی موبایل؟
لست و GTA
یکی بازی اپن ورلد اکشن ادونچر
یکی هم بازی خطی هارر سوروایور
حتی سبک بازی ها هم شبیه هم نیست.
بنظرم این بحث مقایسه اینا خیلی مسخره اس
راستی: مقایسه GTA V و RDR2 هم که کردی بازم اشتباه بود این دو بازی توی دوتا ستینگ زمانی متفاوت هستن و یکی نسل هفتمی و یکی نسل هشتمی هست. من خودم عاشق سری رددد هستم ولی قبول دارم فقط فرانچایزی مثل GTA میتونه اینترنت رو بریک کنه که دیدیم برای معرفي و تریلر GTA 6 چه اتفاقی افتاد

آخرین ویرایش:
من هنوزم ماجرا رو درست نفهميدم. لست ۳ تازه اگر این نسل برسه سال آخر این نسل میاد که تازه بعید میدونم ولی چه ربطی به GTA 6 داره که ۲۰۲۵ میاد؟
ایشون گفت لست ۳ رقیبی برای GTA 6 و تمام
شما رفتی امار جایزه GTA V و TLOU را گذاشتی من اصلا نمیدونم اونا چه ربطی به اين دوتا دارن؟؟؟
ببین اگر بخوام از نظر متا بگم از نظر توجه به جزئیات و کيفيت فنی بگم دیگه همه چی مشخصه. لست بازی محبوب خودمه اما اخه بیام لست رو بکوبم که GTA بالا بیارم؟ اینا تو توی دو لیگ متفاوتن
میگی نگاه منتقدین مگه غیر از اینه همون منتقدها متای ۹۷_۹۸ دادن به GTA های قبلی؟
از نظر‌ فروش: مثلا همین ۲۰۰ میلیون نسخه فروش GTA V شما چجوری اینو مقایسه میکنی با کلش او کلنز.. واقعا؟
بازی ۶۰ دلاری چجوری میشه مقایسه کنی با بازی موبایلی؟
بازی اپن ورلد اکشن ادونچر
بازی خطی هارر سوروایور
حتی سبک بازی ها هم شبیه هم نیست.
بنظرم این بحث مقایسه اینا خیلی مسخره اس
من کی جی تی ای کوبیدم آخه ؟ داستان سادس یه نفر گفته جی تی ای رقیب داشته باشه لست که فکته یه نفر زیرش شکلک خنده گذاشته که هویت مشخصی هم داره که انگار مثلا طرف راجب استارفیلد صحبت کرده منم جوابش دادم که بدونه لست چیه وگرنه هم رد دد هم جی تی ای جز بهترین بازیا عمر منن
با کلش هم مقایسه کردم در زمینه شهرت چون کاملا واضحه یه عده منظور نگرفتن و سعی دارن بگن بازی معروف تر بی رقیبه !
این منطق به شدت ضعیف نمونش

spi ma.JPG
معروف ترین و پرفروش ترین بازی سونی
آیا این بازی بی رقیب محسوب میشه بین بازیا ps ؟ اصلا اگر الان بری بگی این بازی بهترین انحصاری ps نود نه درصد ملت بهت میخندن !(درحالی که براساس شهرت و فروش تمام بازیا PS با خاک یکی میکنه !) هیچ کس اینجا راجب فروش صحبت نمیکنه راجب رقابت صحبت میکنه و جی تی ای نه فقط لست که کلی رقیب دیگه هم داره در جوایز آخر سال مثل 2004 2008 و ... پس این که یه نفر میاد میگه جی تی ای رقیب داره یه جمله کاملا نرمال و عادی جی تی ای قطعا ابر شاهکار و افسانه ای رویایی ماورایی و ... ولی رقیب داره خوبم داره !

من کی جی تی ای کوبیدم آخه ؟ داستان سادس یه نفر گفته جی تی ای رقیب داشته باشه لست که فکته یه نفر زیرش شکلک خنده گذاشته که هویت مشخصی هم داره که انگار مثلا طرف راجب استارفیلد صحبت کرده منم جوابش دادم که بدونه لست چیه وگرنه هم رد دد هم جی تی ای جز بهترین بازیا عمر منن
با کلش هم مقایسه کردم در زمینه شهرت چون کاملا واضحه یه عده منظور نگرفتن و سعی دارن بگن بازی معروف تر بی رقیبه !
این منطق به شدت ضعیف نمونش

View attachment 326955
معروف ترین و پرفروش ترین بازی سونی
آیا این بازی بی رقیب محسوب میشه بین بازیا ps ؟ اصلا اگر الان بری بگی این بازی بهترین انحصاری ps نود نه درصد ملت بهت میخندن !(درحالی که براساس شهرت و فروش تمام بازیا PS با خاک یکی میکنه !) هیچ کس اینجا راجب فروش صحبت نمیکنه راجب رقابت صحبت میکنه و جی تی ای نه فقط لست که کلی رقیب دیگه هم داره در جوایز آخر سال مثل 2004 2008 و ... پس این که یه نفر میاد میگه جی تی ای رقیب داره یه جمله کاملا نرمال و عادی جی تی ای قطعا ابر شاهکار و افسانه ای رویایی ماورایی و ... ولی رقیب داره خوبم داره !
داستان اینه ما از GTA 6 فقط یک تریلر و چندتا فوتیج لیک شده دیدیم و از لست ۳ هنوز هیچی ندیدیم
تا اینجا درسته؟
چیزی که فکته و فکر کنم با من هم نظری هم راکستار و هم ناتی داگ تو کیفیت فنی و توجه به جزییات در بالاترین سطح ممکن هستند.
تو داستان سرایی هم همینطور بهرحال فکر کنم حداقل در مورد رددد۲ اینو موافقی
می مونه در بحث گوتی و جوایز که اینا قرار نیست تو یکسال منتشر بشن که حداقل‌ از اون نظر مقایسه بشن کما اینکه اگر تو یکسال هم منتشر میشدن هیچ کدوم قرار نبود ارزش اون یکی رو پایین بیاره
بازم میگم اینها تو دو لیگ متفاوت هستند و یک گیمر باید خوشحال باشه که بتونه چنین بازیهای با کیفیتی رو تجربه کنه
قصد من از ریپلای پست شما این بود که فروش و محبوبيت خودش معلول خوب بودن خود اون بازیه و نه علت. مقايسه محبوبیت gta با محبوبیت کلش او کلنز درست نیست

داستان اینه ما از GTA 6 فقط یک تریلر و چندتا فوتیج لیک شده دیدیم و از لست ۳ هنوز هیچی ندیدیم
تا اینجا درسته؟
چیزی که فکته و فکر کنم با من هم نظری هم راکستار و هم ناتی داگ تو کیفیت فنی و توجه به جزییات در بالاترین سطح ممکن هستند.
تو داستان سرایی هم همینطور بهرحال فکر کنم حداقل در مورد رددد۲ اینو موافقی
می مونه در بحث گوتی و جوایز که اینا قرار نیست تو یکسال منتشر بشن که حداقل‌ از اون نظر مقایسه بشن کما اینکه اگر تو یکسال هم منتشر میشدن هیچ کدوم قرار نبود ارزش اون یکی رو پایین بیاره
بازم میگم اینها تو دو لیگ متفاوت هستند و یک گیمر باید خوشحال باشه که بتونه چنین بازیهای با کیفیتی رو تجربه کنه
قصد من از ریپلای پست شما این بود که فروش و محبوبيت خودش معلول خوب بودن خود اون بازیه و نه علت. مقايسه محبوبیت gta با محبوبیت کلش او کلنز درست نیست
شاید علائم سادیسم باشه :D ولی یکی از تفریحات من در بازیها توجه به این جزییاته:

View attachment VID_20240203_230914_997.mp4

ازطرفی چندصد ساعت تجربه رددد۲ هم منجر میشه به کشف چنین جزییاتی :
گیر کردن شاخ دو گوزن نر بعد از مبارزه بر سر ماده

View attachment VID_20240203_231437_708.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or