رئیس شرکت سونی : هکرها نابغه هستند !

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
yoshida.jpg

درود .

شرکت سونی بعد از هک شدن PlayStation Network ضررهای بسیاری را متحمل شد،و بلاخره در طی خبری که دیروز اعلام شد 90درصد کاربران این شبکه دوباره به PS Network بازگشتند . با این حال که این همه خسارتها و مشکلاتی که هکرها برای این شرکت بزرگ به وجود اوردند رییس استودیوهای جهانی (SCEWS ) اقای Shuhei Yoshida باز هم از تواناییهای این افراد تمجید نمود و انها را افرادی فوق العاده باهوش و نابقه خواند .

وی در طی اظهار نظری جالب بیان کرد :

بعد از تمام این فعالیتها ، چیزی که میتوانم بگویم این است که انها باهوش هستند ، خیلی خیلی باهوش هستند، و یک جور نابغه به شمار می ایند . و واقعا نمیدانیم انها کِی و چگونه حمله میکنند ، بنابراین ما باید همیشه اماده باشیم ولی با این حال به تیم نتورک شرکت اطمینان کامل دارم .

اقای Yoshidaهمچنین در ادامه افزود که نرم افزار و سخت افزارهای جدیدی به PlayStation Network اضافه نموده است ؛ و همچنین کارکنان بیشتر را برای مراقبت از این شبکه به خدمت گرفته است و همچنین وی به صراحت این انتقاد را که PSN بعد از بسته شدن سری اول ناکارامد بود را قبول نمود .
حال این سخنان از سیاستهای متفکرانه اقای یوشیدا میباشد یا اینکه واقعا به هوش هکرها ایمان دارد بحثی جدا دارد .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: "[MTV]"
معلوم نیست چرا این هکرها فریموار 3.60رو هک نمی کنند
چون نتونستن هنوز,ساده است.بعدشم حرفهای ایشون درک عمیق و روشنفکریشون رو میرسونه.

نمیدونم تازگیها چرا تو بازی سنتر انقدر ترول زیاد شده.تا یه خبر مربوط به پلی3 میاد همه فن های 360 میریزن اینجا شروع میکنن ترول....
فکر میکنم این چند سال فشار زیاد اومده به بعضیا با این ترولا میخوان بگن خبری نیست,همه چی خوبه....:d

• Like
Reactions: Victarion
نمیدونم تازگیها چرا تو بازی سنتر انقدر ترول زیاد شده.تا یه خبر مربوط به پلی3 میاد همه فن های 360 میریزن اینجا شروع میکنن ترول....
فکر میکنم این چند سال فشار زیاد اومده به بعضیا با این ترولا میخوان بگن خبری نیست,همه چی خوبه....

داداش بحث رو عوض نکن! :|
کدوم فشار‌؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or