رئیس شرکت سونی : ما تا 4 سال آینده از کنسول پلی‌استیشن 4 پشتیبانی خواهیم کرد

EAST2WEST

کاربر سایت
رئیس شرکت سونی ، جیم ‌رایان طی مصاحبه‌ی با واحد‌ خبری واشینگتن پست به نکات مهمی چون پشتیبانی از کنسول پلی‌استیشن 4 و عرضه‌ی بازی‌های انحصاری برای رایانه‌های شخصی اشاره کرد، راین ادعا کرد که تعداد کنسول‌های تولیدی پلی‌استیشن 5 از پلی‌استیشن 4 در سال 2013 بیشتر است و سه بازی (Spider Man: Miles Morales, Horizon Forbidden Dawn و Sackboy: A Big Adventure )که به عنوان بازی‌های بین نسلی معرفی شدند. هنوز در درجه‌ی اول برای کنسول نسل بعد ساخته شده‌اند. رئیس شرکت سونی در این باره گفت:

هیچ‌کس نباید از این موضوع نارحت باشد، نسخه‌‌‌های پلی استیشن  5  از اساس برای بهره بردن از خصوصیات این کنسول ساخته شده‌اند و ما یک مسیر بروزرسانی برای کاربران پلی‌استیشن داریم تا بطور رایگان به نسخه‌های پلی‌استیشن 5 دسترسی داشته باشند. این تماماً در مورد داشتن حق انتخاب است. من در مورد این وضعیت خرسندی کامل دارم.

جیم راین به واشینگتن پست گفت که پشتیبانی از کنسول پلی‌استیشن 4 تا چهار سال آینده ادامه خواهد داشت و مدعی شد که 99 درصد عناوین پلی‌استیشن 4  از طریق سازگاری...

Continue reading...

مگه اونا که هی تحریم میکنن و قطعنامه صادر میکنن وجدان دارن؟
همونطور که اقا گفتند که مشکلات ما هیچ ربطی به تحریم ها ندارند در زندگی ما مشکلی هم باشه مربوط به تحریم نیست .
در نتیجه با این قیاس نمیتونیم بگیم اونا تحریم می کنند ما از طریق اکانت ها انتقام جویی کنیم. چه انتقام سختی هم هست:D
در ضمن چه تحریم کنند چه نکنند ما زندگی کاملا بی عیب و نقص سرشار از ثروت بی کران داریم

• Smile
Reactions: IMANOKA
خدا پدر اون هکر عزیزی رو بیامرزه
:x
واقعا هم همینطور خدا عزیز و مهربون همیشه حافظ و نگهدارشون باشه از هر نوع بلا به دام افتادن در دام قضایی سونی و مایکروسافت در امان خداوند باشند
...
این عزیزان دل با ps3کاری کردند بودند که هیچ وقت به ذهن سونی نمیرسید چنین قابلیت هایی برای کنسول بزار
یه قابلیت براش گذاشت بودن که میتونستی از بازی ها با خود کنسول اسکرین شات بگیری:x نمیدونم چرا این هکر ها اینقدر به فکر ما گیمرها هستند در حالی که سونی اصلا چنین قابلیتی برای ما نذاشت بود..
دومین مورد نصب بازیهای psp ps1ps2 sega سایر کنسول هایی دیگه بر روی دستگاه بود:x:xکه هیچوقت از داشتن چنین کنسول خریدار خسته نمیشه .
دعای من همیشه پشت سرشون بودند امیدوارم جامعه گیمر هایی ایران و سایر کشورها که از هک بهره می بردند روزی بزاریم برای دعا برای هکرها

من سال 94 گلد یکساله خریدم 378 تومان...!!!!!!!!

اشتباه یادت نمونده احیانا؟ :-? آخه من اوایل آذر سال 96 کد گلد یکساله رو خریدم 190-185 تومن ، تازه اونم از یه سایت وگرنه همینم تو کانال های تلگرامی کمتر بود قیمتش که خب من اون موقع آشنایی نداشتم باهاشون.

اشتباه یادت نمونده احیانا؟ :-? آخه من اوایل آذر سال 96 کد گلد یکساله رو خریدم 190-185 تومن ، تازه اونم از یه سایت وگرنه همینم تو کانال های تلگرامی کمتر بود قیمتش که خب من اون موقع آشنایی نداشتم باهاشون.
شاید یادم نیست ممکنه چیزه دیگه ی هم خریده بودم با این کل مبلغ شد 378 تومن.تازه اینطور که باشه بدتره که:Dکلی خرید کردم تازه شده اینقدر:Dبابا بنازم مملکتوووو:D

:x
واقعا هم همینطور خدا عزیز و مهربون همیشه حافظ و نگهدارشون باشه از هر نوع بلا به دام افتادن در دام قضایی سونی و مایکروسافت در امان خداوند باشند
...
این عزیزان دل با ps3کاری کردند بودند که هیچ وقت به ذهن سونی نمیرسید چنین قابلیت هایی برای کنسول بزار
یه قابلیت براش گذاشت بودن که میتونستی از بازی ها با خود کنسول اسکرین شات بگیری:x نمیدونم چرا این هکر ها اینقدر به فکر ما گیمرها هستند در حالی که سونی اصلا چنین قابلیتی برای ما نذاشت بود..
دومین مورد نصب بازیهای psp ps1ps2 sega سایر کنسول هایی دیگه بر روی دستگاه بود:x:xکه هیچوقت از داشتن چنین کنسول خریدار خسته نمیشه .
دعای من همیشه پشت سرشون بودند امیدوارم جامعه گیمر هایی ایران و سایر کشورها که از هک بهره می بردند روزی بزاریم برای دعا برای هکرها
حالا یه سوال اگه خودت سازنده بازی بودی یا سهامدار شرکت سونی همین حرفو میزدی :|

7 میلیارد ادم رو زمین داره زندگی میکنه انقدر کشورهایی هستن که اصلا تا حالا اسمشون به گوشتون نخورده چه برسه بدونید کجای نقشه جغرافیا واقع شدن بعد از اینهمه ادم و کشور همه قانونی خریداری میکنن از سونی!؟!میدونید چقدر بازار این اکانتهای کپی /کرکی/هکی/یا هرچیزی اسمش میخواید بزارید/ تو چه کشورهایی داغ هست؟ چقدر دارن استفاده میکنن؟ انگار تمام دنیا ارجینال بخرن فقط ایرانیا دزدن ...بی خیال /
=======
چه جوی میگیرید خدایی بگید ما هم بدونیم....همین که بتونی پول خرید کنسول نسل بعد جور کنی بعد 3-4 سال کلاهتو بنداز بالا بعد صحبت ارجینال میکنید؟ چند درصد ملت ایران توان پرداخت این پولا رو دارن؟! توهم نزنید خواهشا....

هرکی هرجور بخواد از دستگاه اش استفاده میکنه به کسی هم ربطی نداره...کسی هم تو قبر کسی دیگه نمیخوابونن.....تمام/

• Like
Reactions: VENOMEM
7 میلیارد ادم رو زمین داره زندگی میکنه انقدر کشورهایی هستن که اصلا تا حالا اسمشون به گوشتون نخورده چه برسه بدونید کجای نقشه جغرافیا واقع شدن بعد از اینهمه ادم و کشور همه قانونی خریداری میکنن از سونی!؟!میدونید چقدر بازار این اکانتهای کپی /کرکی/هکی/یا هرچیزی اسمش میخواید بزارید/ تو چه کشورهایی داغ هست؟ چقدر دارن استفاده میکنن؟ انگار تمام دنیا ارجینال بخرن فقط ایرانیا دزدن ...بی خیال /
=======
چه جوی میگیرید خدایی بگید ما هم بدونیم....همین که بتونی پول خرید کنسول نسل بعد جور کنی بعد 3-4 سال کلاهتو بنداز بالا بعد صحبت ارجینال میکنید؟ چند درصد ملت ایران توان پرداخت این پولا رو دارن؟! توهم نزنید خواهشا....

هرکی هرجور بخواد از دستگاه اش استفاده میکنه به کسی هم ربطی نداره...کسی هم تو قبر کسی دیگه نمیخوابونن.....تمام/
کلا برای تمام کارامون بهانه داریم اینم روش شما برای اشتباهت دلیل مدرک نیار کسیم برای کار اشتباهت قانع نکن هر کاری دوست داری انجام بده نیا تبلیغش کن :-q
اینجا هم کسی نگفت ای ملت همه برید اورجینال بخرید ک ن لق هک
ولی چاقو هم نزاشتن زیر گلوت که حتما بازی کنی به هر قیمتی
والا من پولم از پارو بالا نمیره هنوز که هنوزه نتونستم لست ۲ پلی کنم ولی نمردم

آخرین ویرایش:
کلا برای تمام کارامون بهانه داریم اینم روش شما برای اشتباهت دلیل مدرک نیار کسیم برای کار اشتباهت قانع نکن هر کاری دوست داری انجام بده نیا تبلیغش کن :-q
اینجا هم کسی نگفت ای ملت همه برید اورجینال بخرید ک ن لق هک
ولی چاقو هم نزاشتن زیر گلوت که حتما بازی کنی به هر قیمتی
والا من پولم از پارو بالا نمیره هنوز که هنوزه نتونستم لست ۲ پلی کنم ولی نمردم
دستگاه خودمه دوست دارم هرجور بخوام بازی کنم باهاش....شما هم لست 2 بازی نکن / بکن/ هرکار میخوای بکن به ما چه ربطی داره./ یه زمانی میرسه که میبینی برای همین عشق ارجینال بودنت چه بهایی دادی و چه دورانی از دست دادی./
برای بقیه نسخه نپیچید خواهشا.

ببخشید این هکرا که شما قربون صدقشون میرید کجای تشریف دارن همه از جهان اول هستن همشونم قانون دارن حمایتم میکنن
این هکرها در هر کجا باشند این نحوه و روش هک بیشتر در کشورهایی که در این زمینه قوانینی نیست انجام میشه
چه ربطی داره هکر ها کجا باشند

چند وقتی میشه که منم در اکثر موارد مجبور شدم قانونی و اصلی بازی کنم ولی یه دوره ای بود ( اویل دوران آشناییم با دنیای بازیهای دیجیتالی ) که مثلا برای بازیهای سگا باید فقط قانونی بازی میکردی چون مثل الان هک و این چیزا فراگیر نبود و خب برای تهیه بازیها هم عملا به خاطر نبود اینترنت و مجلات بازی و این چیزا مجبور بودم گاهی حتی بدون شناخت کافی از یک بازی ، بخرمش و کلی بابتش هزینه کنم ! ولی با این همه دوران خیلی خوبی بود ، دوران خوبی بود چون واقعا بیشتر از الان حال میداد ، انگاری ارزش عنوانی که داشتی بازی میکردی و میفهمیدی نه مثل وقتی که اصلا متوجه نیستی داری چه عنوان با ارزشی و تجربه میکنی !

اما بعدش یه دورانی اومد که بازیای کپی اوج گرفتن ، بازیها معمولا کپی بودن و کم بازیای قانونی پیدا میشد و اگر هم پیدا میشد خیلی گران ، قیمت گذاری میشدن ! توی همین دوران تجربه بعضی از بازیها بسیار لذت بخش بود ولی چون بازیها به نسبت قبل ارزان تر شده بودن باعث میشد وقت زیادی برای تجربه همه عنواینی که در اختیار هست صرف بشه که خوشبختانه به خاطر دوران نوجوانی وقت کافی بود ولی با گذشت زمان و کمتر شدن مدت زمانی که میشد برای بازیها صرف کرد یک سوال خیلی ذهنم و درگیر کرد که آیا واقعا بازیای کپی باعث کمتر شدن لذت بازیها میشه یا برعکس ؟!

خب دوران جدید که حدودا همین چند سال اخیر منظورمه باعث شد به جواب سوالم نزدیک بشم : انجام بازیای غیر قانونی عملا یعنی بازار غیر اخلاقی یعنی از بین رفتن حق ناشر یعنی نامشخص موندن عنوان خوب از بد یعنی شکست سازنده و به دام انداختنش که در نهایت راه فرارش و پیدا کرد و راه فرارشم دیگه استفاده از قفل های سنگین امنیتی نبود بلکه پایین آوردن کیفیت محصولش بود !

این شرایط فعلی اقتصادی ما که ظلم کامله و به یقین یکی از قسمتای جامعه که در این اقتصاد عجیب متحمل ضربات شدیدی شد که متاسفانه هنوزم این ضربه ها ادامه داره ، جامعه دوستاران بازیای دیجیتالی و مخصوصا دوستاران و حامیان بازیهای قانونی بود ! اما با اینکه نمیخوام به کسی بگم چکار کنه و چکار نکنه و درست و غلط چیه اما به نظرم تعداد بازی کم ولی با کیفیت بهتر از تعداد بازی زیاد ولی بی کیفیت هست پس بهتره سعی کنیم با خرید بهترین ها و پرداختن هزینه واقعیش به خودمون و دیگران کمک کنیم .

• Like
Reactions: blak
دستگاه خودمه دوست دارم هرجور بخوام بازی کنم باهاش....شما هم لست 2 بازی نکن / بکن/ هرکار میخوای بکن به ما چه ربطی داره./ یه زمانی میرسه که میبینی برای همین عشق ارجینال بودنت چه بهایی دادی و چه دورانی از دست دادی./
برای بقیه نسخه نپیچید خواهشا.
د نشد خودت میای فکت صادر میکنی که تو کل جهان همه دارن هکی و... میزنن ما چرا نزنیم و...
این خودش ته نسخس
بعد یه بار متن منو بخون نسخه نپیچیدم برات گفتم اشتباه خودتو به خورد ملت نده
دستگاه خودته قبول پس این حرفارو چرا اینجا میگی تو دفتر مشقت بنویس

=======

ابتدا اینکه 7 میلیارد رو زمین زندگی نمی کنن. درصد قابل توجهیشون صرفن زنده هستن. باید دید تعریف شما از زندگی چیه...
به هرحال این مساله ای که شما مطرح کردی یک معادله بسیار سادس که به این شکله: تا یک محصول خریدار نداشته باشه، تولیدش ادامه پیدا نمیکنه.
ارتباطی هم با میزان درآمد نداره. همونطور که وقتی پول نداریم گوشی جدید بخریم نمیریم بدزدیم، به همون دلیل هم وقتی پول نداریم نباید بازی پایرت کنیم.
این یک فرهنگه که باید از کودکی در خانواده ها و سیستم آموزشی یاد بدن و به وسیله دستگاه قضایی کنترلش کنن. که متاسفانه در خیلی از کشورها این اتفاق نیوفتاده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or