رئیس شرکت سونی : ما تا 4 سال آینده از کنسول پلی‌استیشن 4 پشتیبانی خواهیم کرد

EAST2WEST

کاربر سایت
رئیس شرکت سونی ، جیم ‌رایان طی مصاحبه‌ی با واحد‌ خبری واشینگتن پست به نکات مهمی چون پشتیبانی از کنسول پلی‌استیشن 4 و عرضه‌ی بازی‌های انحصاری برای رایانه‌های شخصی اشاره کرد، راین ادعا کرد که تعداد کنسول‌های تولیدی پلی‌استیشن 5 از پلی‌استیشن 4 در سال 2013 بیشتر است و سه بازی (Spider Man: Miles Morales, Horizon Forbidden Dawn و Sackboy: A Big Adventure )که به عنوان بازی‌های بین نسلی معرفی شدند. هنوز در درجه‌ی اول برای کنسول نسل بعد ساخته شده‌اند. رئیس شرکت سونی در این باره گفت:

هیچ‌کس نباید از این موضوع نارحت باشد، نسخه‌‌‌های پلی استیشن  5  از اساس برای بهره بردن از خصوصیات این کنسول ساخته شده‌اند و ما یک مسیر بروزرسانی برای کاربران پلی‌استیشن داریم تا بطور رایگان به نسخه‌های پلی‌استیشن 5 دسترسی داشته باشند. این تماماً در مورد داشتن حق انتخاب است. من در مورد این وضعیت خرسندی کامل دارم.

جیم راین به واشینگتن پست گفت که پشتیبانی از کنسول پلی‌استیشن 4 تا چهار سال آینده ادامه خواهد داشت و مدعی شد که 99 درصد عناوین پلی‌استیشن 4  از طریق سازگاری...

Continue reading...

یه سری افراد رو میبینم که ناراحت هستند که به طور مثال Horizon یا spider man برای PS4 هم میان.بنظرم این اصلا نکته منفی نیست.سونی همیشه تا آخر نسل کنسول هاش رو با بازی های خوب پشتیبانی می‌کرده. مثل PS2 با god of war 2 که آخرای نسل اومد . و همچنین PS3 آخرای نسل با کلی بازی های انحصاری .می‌دونم دوست دارید نسل بعدی بازی های جدید کلا متحول بشن و احساس نسل بعدی بودن رو حس کنید،منم دوست دارم و نا امیدم از خیلی از نمایش ها ولی سونی همیشه نسل بعدی هم رو دست پر نگه داشته.R&C و ..‌. . پس درک نمیکنم پشتیبانی تا آخرین لحظه از نسل قبلی بجز احترام به مشتری چه ایرادی داره؟ و این که کم بازی نسل جدید معرفی نکرده. البته خودم همیشه برام گیم پلی و طراحی هنری مهمتر بوده و بیشتر دوست داشتم به این مورد ها تمرکز میکردن تا گرافیک.

یه سری افراد رو میبینم که ناراحت هستند که به طور مثال Horizon یا spider man برای PS4 هم میان.بنظرم این اصلا نکته منفی نیست.سونی همیشه تا آخر نسل کنسول هاش رو با بازی های خوب پشتیبانی می‌کرده. مثل PS2 با god of war 2 که آخرای نسل اومد . و همچنین PS3 آخرای نسل با کلی بازی های انحصاری .می‌دونم دوست دارید نسل بعدی بازی های جدید کلا متحول بشن و احساس نسل بعدی بودن رو حس کنید،منم دوست دارم و نا امیدم از خیلی از نمایش ها ولی سونی همیشه نسل بعدی هم رو دست پر نگه داشته.R&C و ..‌. . پس درک نمیکنم پشتیبانی تا آخرین لحظه از نسل قبلی بجز احترام به مشتری چه ایرادی داره؟ و این که کم بازی نسل جدید معرفی نکرده. البته خودم همیشه برام گیم پلی و طراحی هنری مهمتر بوده و بیشتر دوست داشتم به این مورد ها تمرکز میکردن تا گرافیک.

فرق سونی مثلا با نینتندو همینه
سونی برا مشتریش و گیمرش ارزش قائله
و ساپورت خیلی خیلی خیلی قویی داره

به طور مثال ps2 سال ۲۰۰۰ لانچ شد
God of War 2 سال ۲۰۰۷ برای ps2 عرضه شد
در صورتی که ps3 سال ۲۰۰۶ لانچ شده بود و تو بازار بود
همین ps2 تا ۲۰۱۳ تولید شد ( همزمان با لانچ پلی ۴ ) و تا ۲۰۱۵ براش بازی اومد

.......

Ps1 هم 1994 اومد تا 2006 ساپورتش کرد سونی ( هم زمان با لانچ پلی ۳ )
و تا ۲۰۱۵ فن ها برا پلی ۱ بازی پورت کردن و .....

.....

این داستان سر پلی ۳ و پلی۴ هم ادامه داره

حالا کسی که ناراحته Horizon یا spider man برای پلی ۴ میاد و میگه چرا؟ ، در اصل فن سونی نیست دشمن سونیه ، یا فن سونی نما هست الکی میگه فن سونیم

چون سونی از اولش ساپورتش اسطوره ای بود
و از اول از ps1 این سیاست و این روش رو پیش گرفته بود تا الان

خداییش نفهمیدم چی نوشتی :D فقط بیخیال رو فهمیدم :D

One Shot Cam
همون که کل بازی بدون کات رخ میده

این جور که علی فارسی نوشتش اول فکر کردم داره در مورد بالا رفتن شات عرق صحبت می کنه :دی

حالا با این هورایزن که حسابی گند زدن:-"
ولی بعید میدونم چندان بازی AAA دیگهرای براش عرضه بشه (احتمال GOW هم هست البته:| )
اون 3~4سال بازی های ایندی و این حرفان اکثرا
اصولا منطقی نیست 2022 هم همچنان بازی هاشون رو برای PS4 بدن(همین 2021 هم منطقی نبوده و نیست:| )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or