رئیس سونی برای Zelda Breath Of Wild خیلی هیجان زده است

sadegh93

کاربر سایت
shuhei-yoshida-header.jpg

zelda-breath-wild.jpg
تعداد زیادی از مردم به دنبال The Legend Of Zelda Breath Of Wild هستند , از جمله Shuhei Yoshida . در حین پخش زنده ای پلی استیشن که دیروز ( 15 june )برگذار شده بود , Yoshida از Zelda Breath Of Wild به عنوان بازی ماجراجویی که خیلی هیحان زده است برای آن نام برد.

Yoshia گفت:

من Zelda رو بازی کردم, Zelda ی جدید . همانطور که میدونید Open world هست و شکار کردن دارد و من یه حس عجیبی دارم , این بازی حسی شبیه به Horizon دارد. این بازی حماسی و بزرگ است . من نمیتونم صبر کنم تا دوباره Zelda بازی کنم وقتی که بازی منتشر شد.

منبع
Sony's Shuhei Yoshida very excited about Zelda: Breath of the Wild - Nintendo Everything

تصاویری از این بازی

orighjinal.jpg

WiiU_TheLegendofZeldaBreathoftheWild_E32016_background_11.jpg

origina2l.jpg

WiiU_TheLegendofZeldaBreathoftheWild_E32016_background_08.jpg

تریلری از این بازی (باتشکر از mehran maker )

62028497353460586530.jpg

The Legend of Zelda- Breath of the Wild - Official Game Trailer
Download 720p

برای Wii که امولاتور از خود کنسول بهتر بازی رو اجرا می کنه، با resolution بالاتر و 60 فریم!
كلا كسي كه wii ميخره قيد گرافيك و فريم ريت رو زده ، بازيها nintendo با كنترلرها مخصوص خودشونه كه خيلي ميچسبه وگرنه كسي زلدا با ماريورو بخاطر گرافيك نميگيره :D

كلا كسي كه wii ميخره قيد گرافيك و فريم ريت رو زده ، بازيها nintendo با كنترلرها مخصوص خودشونه كه خيلي ميچسبه وگرنه كسي زلدا با ماريورو بخاطر گرافيك نميگيره :D
نمی شه در کنار اینا گرافیک بالاتر هم داشته باشیم حالا؟:-"

اون کنترلر ها هم کار می کنن رو PC برادر.
How To: Connect your Wiimote to your computer via Bluetooth
شرمنده اینجا میپرسم ولی شنیده بودم یه ورژن ویموت چینی تو بازار اومده فقط برای PC
در این مورد اطلاع دارید؟
بعد بازی ای مثل Skyward Sword گویا از نانچاک هم استفاده میکنه، اونم روی PC با امولاتور اوکی هست؟

شرمنده اینجا میپرسم ولی شنیده بودم یه ورژن ویموت چینی تو بازار اومده فقط برای PC
در این مورد اطلاع دارید؟
بعد بازی ای مثل Skyward Sword گویا از نانچاک هم استفاده میکنه، اونم روی PC با امولاتور اوکی هست؟
اونو نمی دونم ولی نانچاک با خود ویموت وصل میشه نیاز به کار اضافه نداره.

• Like
Reactions: Skull Knight

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or