رئیس سونی برای Zelda Breath Of Wild خیلی هیجان زده است

sadegh93

کاربر سایت
shuhei-yoshida-header.jpg

zelda-breath-wild.jpg
تعداد زیادی از مردم به دنبال The Legend Of Zelda Breath Of Wild هستند , از جمله Shuhei Yoshida . در حین پخش زنده ای پلی استیشن که دیروز ( 15 june )برگذار شده بود , Yoshida از Zelda Breath Of Wild به عنوان بازی ماجراجویی که خیلی هیحان زده است برای آن نام برد.

Yoshia گفت:

من Zelda رو بازی کردم, Zelda ی جدید . همانطور که میدونید Open world هست و شکار کردن دارد و من یه حس عجیبی دارم , این بازی حسی شبیه به Horizon دارد. این بازی حماسی و بزرگ است . من نمیتونم صبر کنم تا دوباره Zelda بازی کنم وقتی که بازی منتشر شد.

منبع
Sony's Shuhei Yoshida very excited about Zelda: Breath of the Wild - Nintendo Everything

تصاویری از این بازی

orighjinal.jpg

WiiU_TheLegendofZeldaBreathoftheWild_E32016_background_11.jpg

origina2l.jpg

WiiU_TheLegendofZeldaBreathoftheWild_E32016_background_08.jpg

تریلری از این بازی (باتشکر از mehran maker )

62028497353460586530.jpg

The Legend of Zelda- Breath of the Wild - Official Game Trailer
Download 720p

احتمالا یوشیدا از عظمت بازی زلدا به وحشت افتاده .. البته از نظر گمانه زن های bc...
.........
جدا از شوخی ... میخوام .. چرا من خاک بر سر یه شماره از زلدا رو هم بازی نکردم ..خفتی بزرگتر از این هم برای یه گیمر وجود داره؟

احتمالا یوشیدا از عظمت بازی زلدا به وحشت افتاده .. البته از نظر گمانه زن های bc...
.........
جدا از شوخی ... میخوام .. چرا من خاک بر سر یه شماره از زلدا رو هم بازی نکردم ..خفتی بزرگتر از این هم برای یه گیمر وجود داره؟
نه نداره :D
من بهترين بازيي كه كردم (goat) در كنار last of us زلدا بوده مخصوصا شماره twilight princes
متاسفانه ايرانيها با ظاهر بازي نميتونن كنار بيان ولي نميدونن چه تيكه جواهري رو دارن از دست ميدن به قدري گيم پلي بازي قشنگ و دلنشينه كه حد نداره، راحت ميشه تو دنياي بازي غرق شد

نمیگم بازی بدیه .ولی حداقل با سلیقه من جور نیست.اسکایریم و ویچر رو توی این سبک به زلدا ترجیح میدم.البته که زلدا نسبت به اونها تم شادتر و فانتزی داره

• Like
Reactions: sadegh93
نمیگم بازی بدیه .ولی حداقل با سلیقه من جور نیست.اسکایریم و ویچر رو توی این سبک به زلدا ترجیح میدم.البته که زلدا نسبت به اونها تم شادتر و فانتزی داره
متاسفانه این گیم روی پلتفرومی منتشر میشه که شاید %1 ماها بتونیم بازیش کنم وگرنه شما این سری رو تست کنی کلا اسکایریم یادت میره :دی.
من wind waker رو بازی کردم و هنوز در عجبم اون زمان چطور تونستم همچین چیزی بسازن! :دی.

• Like
Reactions: sadegh93
یعنی خاک تو سر یوشیدا میدونین چرا؟منم تویلایتو بازی کردم و باید بگم اگه کسی بخواد روی کنسول سونی یه بازی مثل زلدا بازی کنه باید جک و دکسترو بازی کنه بخوصوص شماره 3رو چون نزدیک ترین سبک و فضا رو نصبت به زلدا داره فقط اون با شمشیر کار میکنه این با تفنگ که به نظر خودمم جک تنوع و دنیای جالب تری داره. بعد این یوشیدا کف کرده برای بازی کردن زلدا یکی نیست بگه خوب نوب جان:D یک حرکتی برای ساخت جک کن[-(

امولاترش خوب داره راه می افته، می تونید رو pc بازی کنید.
كلا فرق تجربه نسخه اصلي با امولاتر مثل خوردن سانديس پرتغال٥٠٠ توماني ميمونه( امولاتر) در مقابل اب پرتغال طبيعي (نسخه اصلي) :D

نمایش پارسال بازی جذبم کرد ولی تو این مدت اینقدر بازیهای مختلف و با کیفیت امد کلا از زلدا یادم رفت بود. تا اینکه لایو اونت طولانی نینتندو رو دیدم امسال . اول بازی برام خیلی ساده به نظر میرسید مخصوصا اینکه گرافیکش سل شد شده ولی هر چی بنده خدا بیشتر بازی میکرد. متوجه میشدم چقدر این بازی گسترده هست و قابلیت داره. اینکه میتونید از صخره ها بالا برید و بد از اون بالا بپرید پایین و چترتون باز بشه، حساب کنید اگر این قابلیت تو یکسری از بازیهای نقش افرینی دیگه بود کلا گیمپلی شون نصف میشد :D با تبر به جون درخت بیافتید و هیزوم درست و کنید و کلا همه چی داشت بازییش واقعا خوب بود. برای هر چیزی فکر کرده بودند. با محیط به شدت در تعامل بود.
کسایی که کل نمایش امسال زلدا رو دیده باشند به نظرم واقعا جذبشون کرده. نمایش بازی هم روی Wii u بود، روی NX حتی از لحاظ بصری خیلی خیلی بهتر میتونه باشه.

كلا فرق تجربه نسخه اصلي با امولاتر مثل خوردن سانديس پرتغال٥٠٠ توماني ميمونه( امولاتر) در مقابل اب پرتغال طبيعي (نسخه اصلي) :D
برای Wii که امولاتور از خود کنسول بهتر بازی رو اجرا می کنه، با resolution بالاتر و 60 فریم!

• Like
Reactions: m.a.t and saphire

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or