رئیس سازنده piracy : Angry Birds، میتواند چیز خوبی باشد !

T@ntaL 73

کاربر سایت
بنا با گزارشی از The Guardian، آقای Mikael Hed، در کنفرانس برگزار شده در Midem، اعلام کرد که piracy، همیشه هم بد نبوده و صنعت بازی‌های ویدئویی باید نگرش خود را نسبت به مشتریان تغییر دهد.

108216664.jpg

Mikael Hed

"ما می‌توانیم چیزهای زیادی از صنعت موزیک و راه تقابل و مبارزه آن با کپی غیرقانونی (piracy) بیاموزیم. ما از این صنعت یاد گرفتیم که به جای رفتار با مشتریان به مثل کاربر و استفاده کننده، با آنها به عنوان طرفدار (fan) رفتار کنیم. ما اینکار را انجام مدهیم و در مورد تعداد طرفدارانمان سخن می‌گوییم. اگر ما این پایگاه طرفداران را از دست بدهیم کارمان به اتمام رسیده. ولی اگر بتوانیم این پایگاه را افزایش دهیم، این صنعت و تجارت مربوط به آن نیز برای ما گسترش پیدا می‌کند."

وی اضافه کرد که انجام کارهای قانونی برای متوقف ساختن دانلودهای غیرقانونی بازی‌ها، کاری عبث و بیهوده است و تنها منجر به جدا شدن بخش بالقوه طرفدارانی خواهد شد که ممکن است به ساخت و گسترش برند بازی، کمک کنند.

"piracy، ممکن است چیز بدی نباشد و در آخر ممکن است به تجارت ما کمک هم بکند."

البته وی برای هر گونه کپی غیرقانونی که منجر به صدمه زدن به ایمیج بازی و یا کلاه گذاشتن سر مشتریان قانونی (مانند جعل بازی مربوطه) استثنا قائل شد.

GOOD-LUCK

شما برو بازی بساز بزار ملت پایریت کنن ورشکسته بشی کیف کنی. عوضش میتونی تو زندان از اینکه همه بازیت رو دزدین و بازی کردن خوشحال باشی.

گویا شما اصلا به صحبت هاش در مورد فن بیس ها توجه نکردی؟!
وقتی DRM میزاری رو بازیت یعنی توهین به مخاطب. سازندهای Witcher 2 برای رضایت مشتری ها DRM بازی رو برداشتند و در آخرهم دیدیم با وجود اینکار چه فروش خوبی داشت!!

این همه سال بازی ساختند و پایرت شد اما هیج کمپانی ورشکست نشد. کسی زندان نمیره اینکارهایی که امثال یوبی انجام میدن فقط برای سود بیشتر و بیشتر هست.

ویرایش: بحث این ناشرهای پول پرست رو از سازنده ها جدا کنید! این سازنده ها هستند که دارن زحمت اصلی رو میکشن و ناشرها سود زحمات اونارو میبرن!
نمونه اش نامکو که از CD Project شکایت کرد.
یا همین سازنده های Ghost Recon که یوبی رو متقاعد کردند نسخه PC رو هم منتشر کنه.
یا خیانت اکتیویژن به Infinity Ward یا دیدیم که EA با Dragon Age و محبوبیت Bioware چه کرد!

آخرین ویرایش:
عجب! پس اگه نخوای بازیت رو بدزدن و ضرر کنی داری به مخاطب توهین میکنی! lol

اینجوری پس سونی که کنسول ساخته نمیشه هکش کرد عملا روی مخاطبین آفتابه گرفته و مثلا در مقابل 360 که از اول کار هک شد نمونه بارز مشتری مداری هست! جدا lol

ببینید من خودم ته بازی کپی هستم. هممون هستیم. نهایت تریپ اورجینال برداشتنمون هم مربوط به همین نسله که اگه PS3 هم از اول هک شده بود همین 10 20 بازی اوریج رو هم نداشتیم. اما یه حرف منطقی همیشه منطقی هست، حتی اگه به ضرر ما باشه!

یه شرکت بازی سازی با فروش محصولاتش هست که دوام میاره نه با بالا رفتن Fan Base اش! چند تا شرکت برات مثال بزنم که به خاطر کپی شد بازی هاشون و یا فروش نکردنشون ورشکسته شدن؟ از factor 5 بزرگتر؟

من خودم متوجه فن بیس که ایشون میگه هستم اما شماها متوجه نیستید! خبر رو اشتیاه برداشت میکنید و بیخودی کاسه داغ تر از آش میشید! این بابا یک سازنده ایندی هست. توی این فضا و بازار همه چیز فرق میکنه. فکر میکنید چقدر برای ساخت Angry Birds هزینه شده؟ این بازی با فروشی که داشته سودش رو برده که هیچ، خیلی خیلی بیشتر از چیزی که تو ذهنش بوده هم در آورده و مشهور شده. توی بازار ایندی ها لازمه حیات یه بازی همه گیر بودنش هست. یعنی همین Fan Base ای که ایشون میگه. این بازی سودش رو کرده و برای زنده موندش لازمه که رو بورس بمونه در غیر این صورت دوباره میره زیر سایه بازی هایی مثل tetris. درنتیجه هرچی این بازی بیشتر کپی بشه و پخش بشه، ولو غیر قانونی به نفعش هست. یا بازی های دیگه مثل Super Meat Boy.

اما این شرایط اصلا برای بازی هایی مثل مثلا RE6 صدق نمیکنه. مثلا الان تمام بودجه و منابع انسانی کپکام متمرکز شده رو این عنوان. این بازی باید با کپی شدن مبارزه کنه، عالی بفروشه تا شرکت دوام داشته باشه. وگرنه fan Base و اینا به درد کپکام نمیخوره چون داره. یک میلیارد نفر هم این بازی رو به صورت غیر قانونی بازی کنن و قسم بخورن که حرف نداره اما کسی نخرتش به حال کپکام فرقی نداره و نتیجه براش یکسانه، ورشکستگی! هیچ کجای دنیا نمیان بگن فلان بازی، بازی خوبی بود و هرچند نفروخت اما اشکال نداره، بیا این ان میلیون دلار ماله تو چون عوضش خوب پایریت شد!

این آقا داره در مورد بازار خودش صحبت میکنه. بیخودی بستش ندید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or