ذخیره فایل SHSH یک کار بسیار مهم !!!!

درود.
هم اکنون میتوانید از طریق سایدیا فایل shsh برای فریمور 5.0.1 رو ذخیره کنید.

SHSH-BLOBS-SAVE-BY-CYDIA.png

..............

نمیدونم این چند وقت که نبودم اینجا مشکلات دوستان حل شده یا نه اگر نشده بگید کمک کنم.

دوستان اگه تو سایدیا shsh تون رو نتونستید داشته باشید .آخرین نسخه :
467363d1283007526-how-using-tiny-umbrella-update-downgrade-restore-untitled.jpg

tiny umbrella رو دانلود کنید و SHSH خودتون رو بگیرید فایلشم روی هارد میتونید ذخیره هکنید. بعد ازاین کار وقتی برید داخل سایدیا مشاهده میکنید که shsh ذخیره شده.

بچه ها من Wifi ندارم و الانم رفتم رو 5.0.1....حالا میخوام بدونم راه دیگه ای نیست که بشه SHSH رو با کامپیوتر و بدون Cydia ذخیره کرد....اگه نه چقدر طول میکشه که با خود گوشی با اینترنت معمولی ذخیره کنم؟این گزینه SHSH Blobs توی رداسنو چیه؟مرسی...

برنامه TinyUmbrella رو دانلود و اجرا کنید سپس گوشی رو به کامپیوتر نصب کنید و در برنامه تاینی آبرلا پزینه Save shsh رو بزنید

برنامه TinyUmbrella رو دانلود و اجرا کنید سپس گوشی رو به کامپیوتر نصب کنید و در برنامه تاینی آبرلا پزینه Save shsh رو بزنید
ممنونم علی اقا اما من هر ورژنی از این برنامه رو دانلود کردم باز نشد/ویندوز من 64بیتی هست شما چنین ورژنی رو سراغ دارید؟

عزیز منم Se7en 64Bit دارم اما اجرا میشه ، اینم آخرین نسخه شما با این تست کن :
دانلود برای مک :

دانلود برای Win :

عزیز منم Se7en 64Bit دارم اما اجرا میشه ، اینم آخرین نسخه شما با این تست کن :
دانلود برای مک :

دانلود برای Win :

خیلی ازت ممنونم اما باز هم همون ارور رو داد گفت جار نصب کن که کردم اما باز یه اروری می ده 32بیتی می نویسه
حالا مطمئنی با این برنامه میشه؟اخه می گن دیگه نمی شه shesh 4.3.3 گرفت

خیلی ازت ممنونم اما باز هم همون ارور رو داد گفت جار نصب کن که کردم اما باز یه اروری می ده 32بیتی می نویسه
حالا مطمئنی با این برنامه میشه؟اخه می گن دیگه نمی شه shesh 4.3.3 گرفت
اقا من به هر زحمتی بود این برنامه رو اجرا کردم اما به ارروری میده می گه نمی تونید و سی دیا و...
ممنون می شم راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or