دیوید کیج : من نمیخواستم عنوان علمی تخیلی بسازم

BEHZAD_WESKER

کاربر سایت
Detroit-Become-Human1.jpg

درود

بالاخره عنوان جدید دیوید کیج در مراسم هفته بازی پاریس معرفی شد. اقای دیوید کیج در رابطه با داستان بازی صحبت هایی را ایراد کرده اند.

ایشان ضمن رد علمی تخیلی بودن داستان این عنوان گفت:

" ما نمیخواستیم عنوان علمی تخیلی بسازیم. نمیخواستیم فن اوری هایی را در بازی نشان بدهیم که در ازمایشگاه ها و دنیای واقعی ما وجود ندارند.ما میخواستیم جهان بازی برای بازیبازان اشنا باشد و با خود بگویند اوه. این مکان برای من اشناست!مکان های بازی واقعی است اما به گفته ی دیوید کیج مکان هایی هستند که بازیباز را شگفت زده میکنند."

پس از ان اقای دیوید کیج در رابطه با شهر Detroit صحبت کرد:

"این شهر واقعا جالب و شگفت انگیز است. نه تنها محلی برای صنعت ، بلکه محلی است برای هنرمندان ، مخترعان و به طور کلی انسان های خلاق. ما فکر میکنیم اگر قرار باشد جایی صنعت تولید ربات ها شکل بگیرد انجا باید Detroit باشد. این یک مکان ایده ال برای بسیاری از چیزهاست."

اقای کیج در ادامه از سفر خود به این شهر گفت:

"ما به انجا رفتیم و داخل و خارج شهر را بررسی کردیم. در کنار کلیساها و مکان های متروکه ، مناظر دیدنی و جالب را دیدیم. ما با افراد فوق العاده ای ملاقات کردیم و شما واقعا میتوانید شور و شوق را در مردم این شهر ببینید که بسیار برای ما الهام بخش بود."

منبع

آخرین ویرایش:
بنظرم زیاد مهم نیست تخیلی باشه یا نباشه من شخصا بازی های کیجو چشم بسته قبول دارم :smoke:

داستان بازیاش با وجود پیچیدگی کاملا قابل درکه

آخرین ویرایش:
عمو کیج کارش درسته.. Heavy Rain یکی از ناب ترین تجربه ها زندگیم بود..
امیدوارم به "بارون" مثل یه امضا نگاه کنه و توُ همه بازی هاش ازش استفاده کنه..

من از بازی های کیج خیلی خوشم میاد ولی اینا دیگه شورش رو در آوردن :| اون از فیلم ex machinia و سریال humans اینم از این بازی. همش میخوان ملت رو از هوش مصنوعی بترسونن اونم هوش مصنوعی یه ربات هایی که قراره کارهایی در حد تمیز کردن خونه و این جور چیزا رو انجام بدن و اصلا لازم نیست ai سوپر کامپیوتری داشته باشن که در مورد شورش کردن و انقلاب فکر کنه!!
ترسم داره
خصوصآ وقتی از تو گیم ببینی
برای مثال هوش مصنوعی FIFA رو نگاه کن کافیه بزاری رو WORLD CLASS یه گل هم بزنی , کامپیوتر کاری میکنه که بازیکنات خنگ شن بعد از اون ور با دوتا پاس از وسط زمین پشت 18 قدم چنان میزنه کونج دروازه که هیشکی جلو دارش هم نیست دروازبانت هم یه پرش الکی و FAKE میکنه که بگه من پریدم
این نمونه اولیه از هوش مصنوعیه اونم تو صنعت گیم بود (از 100 نفر هم بپرسی حرف منو در مورد فیفا تایید میکنند)
فکر کن فردا روزی بخواد خودش خودش و کنترل کنه دیگه خودت تصورشو کن یا این که توسط گروهی بر علیه مردم برنامه ریزی بشه

- - -ویرایش - - -

دیترویت مزخرف ترین و بدترین شهر امریکا هست. امار قتل و تجاوز توش در حد کشورهای افریقایی هست (90 درصد جمعیتش هم سیاه هستن) اکثر ساختمون های شهرش هم خالی و متروکه هستن. چجوری قشنگه؟ :|
دیترویت یکی از بهترین و بزرگترین شهرهای امریکا از نظر تولید صنعتی و انقلب ماشین آلات و کارخانه های بزرگ و قدیمیه یه زمانی قطب خودرو سازی امریکا بود و بالغ بر میلیون نفر تو این کارخانه ها کار میکردن از CADILLAC بگیر تا بعضی از مدل های CRYSLER و از نظر عقلانی هم نگاه کنیم بهترین مکان برای ساخت این رباتها دیترویته چون به معنای واقعی کلمه شهر صنعتیه
نمیدونم چندتاتون تبلیغ CHRYSLER 200C و با حضور EMINEM تو دیترویت دیدید؟ (فکر کنم ماله 2011-2012 بود) برید ببینید و میفهمید بهترین جا برای بازی همین دیترویته
احتمالآ دید مناظر زیبا از نظر دیوید کیج یک شکله دیگست زیبای , یه لحه تصور کنید بازی تو MIAMI بود شهر پر از رنگ های گرم و قشنگ اصلآ میتونستید با دنیای که دیوید کیج در نظرشه ارتباط برقرار کنید؟

دیترویت مزخرف ترین و بدترین شهر امریکا هست. امار قتل و تجاوز توش در حد کشورهای افریقایی هست (90 درصد جمعیتش هم سیاه هستن) اکثر ساختمون های شهرش هم خالی و متروکه هستن. چجوری قشنگه؟ :|
میگم شما از اعضای r/coontown نبودی؟

دترویت یکی از بزرگترین شهرهای صنعتی جهانه ولی به دلیل تعطیل شدن بعضی از کارخونه اش خیلی از محله هاش خالی از سکنه شده و یه چهره ی ترسناکی به شهر داده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or