دیوید کیج : من نمیخواستم عنوان علمی تخیلی بسازم

BEHZAD_WESKER

کاربر سایت
Detroit-Become-Human1.jpg

درود

بالاخره عنوان جدید دیوید کیج در مراسم هفته بازی پاریس معرفی شد. اقای دیوید کیج در رابطه با داستان بازی صحبت هایی را ایراد کرده اند.

ایشان ضمن رد علمی تخیلی بودن داستان این عنوان گفت:

" ما نمیخواستیم عنوان علمی تخیلی بسازیم. نمیخواستیم فن اوری هایی را در بازی نشان بدهیم که در ازمایشگاه ها و دنیای واقعی ما وجود ندارند.ما میخواستیم جهان بازی برای بازیبازان اشنا باشد و با خود بگویند اوه. این مکان برای من اشناست!مکان های بازی واقعی است اما به گفته ی دیوید کیج مکان هایی هستند که بازیباز را شگفت زده میکنند."

پس از ان اقای دیوید کیج در رابطه با شهر Detroit صحبت کرد:

"این شهر واقعا جالب و شگفت انگیز است. نه تنها محلی برای صنعت ، بلکه محلی است برای هنرمندان ، مخترعان و به طور کلی انسان های خلاق. ما فکر میکنیم اگر قرار باشد جایی صنعت تولید ربات ها شکل بگیرد انجا باید Detroit باشد. این یک مکان ایده ال برای بسیاری از چیزهاست."

اقای کیج در ادامه از سفر خود به این شهر گفت:

"ما به انجا رفتیم و داخل و خارج شهر را بررسی کردیم. در کنار کلیساها و مکان های متروکه ، مناظر دیدنی و جالب را دیدیم. ما با افراد فوق العاده ای ملاقات کردیم و شما واقعا میتوانید شور و شوق را در مردم این شهر ببینید که بسیار برای ما الهام بخش بود."

منبع

آخرین ویرایش:
من از بازی های کیج خیلی خوشم میاد ولی اینا دیگه شورش رو در آوردن :| اون از فیلم ex machinia و سریال humans اینم از این بازی. همش میخوان ملت رو از هوش مصنوعی بترسونن اونم هوش مصنوعی یه ربات هایی که قراره کارهایی در حد تمیز کردن خونه و این جور چیزا رو انجام بدن و اصلا لازم نیست ai سوپر کامپیوتری داشته باشن که در مورد شورش کردن و انقلاب فکر کنه!!

من از بازی های کیج خیلی خوشم میاد ولی اینا دیگه شورش رو در آوردن :| اون از فیلم ex machinia و سریال humans اینم از این بازی. همش میخوان ملت رو از هوش مصنوعی بترسونن اونم هوش مصنوعی یه ربات هایی که قراره کارهایی در حد تمیز کردن خونه و این جور چیزا رو انجام بدن و اصلا لازم نیست ai سوپر کامپیوتری داشته باشن که در مورد شورش کردن و انقلاب فکر کنه!!

میخوان بترسونن چون واقعا ترسناکه. خیلی از دانشمند های بزرگ دنیا مثل هاوکینگ هم ترس خودشون رو از ادامه این تحقیقات اعلام کردن. اگر صرفا یه هوش مصنوعی برای تمیز کردن خونه باشه مشکلی نبود، اما مسئله به نظرت همینجا ختم میشه؟ به نظرت عطش انسان برای ساخت چیزی هوشمند در حد خودش یا فراترش سیری میپذره؟ جواب این سوالات یه خیر پر فکته.

ببخشید شما خیلی ساده هستی به خاطر اینکه ترس هم داره خیلی بیشتر از چیزی که شما فکرش میکنی شما فکر میکنی ملت دارن از یه ربات کارگر میترسن نه عزیز من ملت از کاری که یک شخص میتونه با ساخت یک هوش مصنوعی انجام بده میترسن که باید هم بترسن همه که نمیان برای شما هوش مصنوعی ربات کارگر بنویسن یک افرادی هم از زندگی چیزای بیشتر میخوان اونها هستن که یه همچین چیزی بوجود میارن وقتی به وجودش آوردن کی میخواد یه همچین چیزی کنترل کنه اصلا نیازی نیست سوپر کامپیوتر باشه تا AI جواب بده فقط کافیه مثل یک ویروس در وب پخش بشه و از کامپیوتر های هک شده ملت به عنوان منبع تغزیه کنه فکر میکنی نمیتونه بعدش خودش با توجه به خود آموز بودنش خودش اصلاح کنه با توجه به تمام منابع که در اختیار داره ؟

این که ملت میترسونه شما هم باید بترسی چون همین موضوع تمام برنامه نویس ها و افراد مشهور این صنعت میترسونه و همه بزرگانی که دستی بر آتش دارن میترسونه.

خیلی ببخشید! ولی اسم بازی چیه؟ چه پلتفرمی؟
شاید سوالم مسخره باشه! ولی جدی بود!
درضمن.
هاوکینز؟ دانشمند؟
جدی؟
ولی فک میکردم نظریه پرداز باشه!
یه فلج که فقط زیاد میدونه! همین!

مشخصه دیگه دیتروید انحصاری PS4 .
ببخشید ؟جدی بود اینم یا سوال ؟
به خاطر اینکه هاوکینز فیزیکدان و نجوم شناسه .
بعدشم اینکه نظریه پردازی که ندونه و نتونه نظریه هاش به صورت علمی دفاع کنه که نظریه پرداز نیست هر کسی میتونه یه چیزی بپرونه اما کسی که ازش دفاع میکنه و به بقیه ثابت میکنه که اون چیز امکان پزیر هستش مشخصا نیاز به دانش خیلی زیادی داره که هاوکینز با توجه به فیزیکدان بودن ونجوم شناسی که هستش و استاد دانشگاه هستش مشخصا جزو دانشمندان قرار میگیره .

آخرین ویرایش:
درضمن.
هاوکینز؟ دانشمند؟
جدی؟

هاوکینز؟ دانشمند؟
جدی؟

ء منم فکر میکردم یه ورزشکار دوی 100 متره!همین!:d

الان بیاین یه دست درایو کلوب رو با pc بزنید قشنگ متوجه عواقب سوء هوش مصنوعی میشین.خیلی قشنگ حرص آدم رو درمیارن انگار باهات لج کردن:d

درضمن.
هاوکینز؟ دانشمند؟
جدی؟

الان بیاین یه دست درایو کلوب رو با pc بزنید

qig3_ikg7eg0tzrvqd.png

مشخصه دیگه دیتروید انحصاری PS4 .
ببخشید ؟جدی بود اینم یا سوال ؟
به خاطر اینکه هاوکینز فیزیکدان و نجوم شناسه .
بعدشم اینکه نظریه پردازی که ندونه و نتونه نظریه هاش به صورت علمی دفاع کنه که نظریه پرداز نیست هر کسی میتونه یه چیزی بپرونه اما کسی که ازش دفاع میکنه و به بقیه ثابت میکنه که اون چیز امکان پزیر هستش مشخصا نیاز به دانش خیلی زیادی داره که هاوکینز با توجه به فیزیکدان بودن ونجوم شناسی که هستش و استاد دانشگاه هستش مشخصا جزو دانشمندان قرار میگیره .

جدی تاحالا نشنیده بودم اسم بازی رو!
در مورد هاوکینز هم آره شما درست میگین . هدف مسخره کردن نبود! یجور جوک بود! فک نکنم کسی متوجهش بشه!
:P
تاریخ عرضه بازی کی هستش؟
توی گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم در موردش!

- - -ویرایش - - -

شما ببخشید الان من مثل شما زندیگیمو پای گیمینگ نزاشتم! که تا حالا اسم این بازی رو نشنیده بودم!

راست میگه دیترویت و سیاتل واقعا شهرهای زیبایی هستن
دیترویت مزخرف ترین و بدترین شهر امریکا هست. امار قتل و تجاوز توش در حد کشورهای افریقایی هست (90 درصد جمعیتش هم سیاه هستن) اکثر ساختمون های شهرش هم خالی و متروکه هستن. چجوری قشنگه؟ :|

دیترویت مزخرف ترین و بدترین شهر امریکا هست. امار قتل و تجاوز توش در حد کشورهای افریقایی هست (90 درصد جمعیتش هم سیاه هستن) اکثر ساختمون های شهرش هم خالی و متروکه هستن. چجوری قشنگه؟ :|

دقیقا.منم ذهنیتم از دیترویت همین بود این دوستمون اومد اینو گفت رسما اینجوری :| شدم

دقیقا D :
کاشکی بازی توی یه شهر دیگه بود : (
new york بود عالی میشد
یا یه شهر بومی چیزی با ترکیب ربات ها چیزی محشری میشد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or