دیوید روتر : فیفا 12 هر سه پلتفورم یکسان است

Brightman

کاربر سایت
درود

طی یک مصاحبه اقای دیوید روتر اعلام نمودند که امسال طراحی نسخه pc شبیه ساز فیفا 12 رو هم بر عهده دارند و اضافه نمودند که :

" تمام تلاش خود را به کار میبندیم تا نسخه pc فیفا 12 دقیقا با نسخه های کنسولی یکسان باشد "

به عبارت دیگر میشه اینطور گفت که ایشون منظورشون این بوده که : امسال فیفا 12 بر روی هر سه پلتفورم یکسان است .

اطلاعات بیشتر

• Like
Reactions: raya2
هر سال دارند همین حرف رو میزنند.ولی هر سال 1 نسخه از کنسول عقب تره نسخه PC شون.شخصا PES ـه PC رو به FIFA ـه PC ترجیح میدم.
و اما چیز مهم تر :
اون خبر توی انجمن گفتگوی سایت EA مطرح شده و دارای منبع معتبری نیست.

دقیقا دلیل این تفسیر های دوستان چیه ؟؟؟!!!

سال پیش EA تغییر روی PC رو شروع کرد در بحث فروش هم نتیجه گرفت ، پس دلیلی نداره امسال نخواد FIFA 12 یکسانی با 360 رویPC ارائه بده !

در ضمن نکته ی کلیدی این روزها :دی

شرایط در حال تطبیق با سال های 2003 تا 2005 است .نخطه

هر سال دارند همین حرف رو میزنند.ولی هر سال 1 نسخه از کنسول عقب تره نسخه PC شون.شخصا PES ـه PC رو به FIFA ـه PC ترجیح میدم.
و اما چیز مهم تر :
اون خبر توی انجمن گفتگوی سایت EA مطرح شده و دارای منبع معتبری نیست.
نه اتفاقا.هیچوقت نگفته بودن عین همه.سال پیش گفتند Next Gen می شه ولی نه کاملا شبیه کنسولی.که دیدیم واقعا هم پیشرفت کرد و تقریبا فیفا 10 کنسولی شد.

سال پیش EA تغییر روی PC رو شروع کرد در بحث فروش هم نتیجه گرفت ، پس دلیلی نداره امسال نخواد FIFA 12 یکسانی با 360 رویPC ارائه بده !

نمیدونم چرا احساس میکنم نسخه PC فیفا 11 گیم پلیش نسبت به کنسول ضعیف تره!
بقیه بازی یکی هست ولی تو بازی که میری رو کنسول خیلی بیشتر حال میده رو کنسول
نمیدونم شاید به خاطر ذسته 360 هست چون رو PC با این Joypad های آشغال بازی میکنم:-/

من نمیدونم واقعاً این ea چرا اینجوری میکنه همه سعی میکنن نسخه ی کنسولی نزدیک به pc باشه ما این فیفا سعی میکنه نسخه ی pc نزدیک به کنسول
یاد اون ضرب المثل افتادم که میگه گهی زین به پشت و گهی پشت به زین:d

دقیقا موافقم هر سال دار بهتر میشه
والا تو 11 که هیچ فرقی به غیر از دروازبان نمی کرد
خودم شخصا با pc حال میکنم نمیدونم شاید بخاطر اینکه از اول رو pc زدم

• Like
Reactions: Farh@d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or