دیوید جف: wii u موفقیت wii را نخواهد داشت

• Thread starter Thread starter u.T.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

u.T.a

کاربر سایت
درود

20110624wiiu.jpg

خالق عناوینی همچون God of war و twisted metal طی نظراتی که درباره ی WII U داد اظهار کرد که تحولات بازار احتمالا باعث میشود که این کنسول نتواند همانند wii حضور درخشانی در بازار داشته باشد!

وی طی مصاحبه ای با GamingUnion گفت : من فکر نمیکنم که wii u بتواند موفقیتی حتی نزدیک به wii داشته باشد.
به نظر من درصد زیادی از مردم که wii را خریداری کرده اند به آن به چشم یک کنسول بازی نگاه نمیکنند.درصد بسیار زیادی نیز هم اکنون توجه زیادی به گیم ندارند و فکر نمیکنم که تبدیل به یک گیمر شده باشند!
این عده از خریدارن , wii را تجربه کرده و سراغ سرگرمی دیگری رفته اند.چند درصد از این جمعیت تبدیل به یک گیمر واقعی شده اند ؟ به عقیده ی من این جمعیت زیاد نخواهد بود.

جف همچنین معتقد است که در این میان محصولات Apple به یکی از ملزومات تکنولوژی برای کودکان تبدیل شده است و بازار Nintendo را تحت تاثیر خود قرار داده است.
او اضافه کرد : عده ی بسیاری از کودکان هم اکنون خواستار ipod و iphone و ipad هستند و بخشی از مردم که به محصولات تجاری nintendo علاقه نشان میدادند حالا بازی کردن عنواینی مانند Storm in a Teacup بر روی ipad را به mario 3D ترجیح میدهند.

او همچنین افزود : همانطور که اشاره شد دو گروه از مخاطبین wii وجود داشتند که یک عده سراغ سرگرمی دیگری رفته و عده ای به بازی کردن جدی روی آورده و گیمر شده اند و طبعا این عده از گیمر ها سیستم مورد علاقه ی خود را هم اکنون با گرافیک خیره کننده بر روی تلویزیون های سه بعدی خود و وسایل اینچنین در اختیار دارند.

با توجه به حضور طوفانی wii و تحولی که به وجود آورد جف پیش بینی میکند که این موفقیت تکرار نشدنی است اما از نظر او wii u با شکست هم مواجه نخواهد شد.
"من فکر میکنم که wii u به موفقیتی کمتر از wii و حدودا 50% کمتر از آن خواهد رسید"
"و از نظر من در نسل آینده شما wii u را به عنوان کنسول شماره یک نخواهید دید"

منبع

• Like
Reactions: dani8gb
منبع؟
البته من اون تیکه اشتباه تایپ کردم یکی از انالیزور ها از قول سازندگانی که در حال ساخت برای Wii u هستند این حرف زده

Some of the developers we spoke to indicated to us that the console will have 50% more processing power compared to the PlayStation 3 or Xbox 360. This is yet to be confirmed by Nintendo.
در کنار این موضوع خود ایواتا رسما گفته که Wii u در سطح زیادی قدرتش بالاتر نیست. خود رییس نینتندو اینه بگه مثلا انتظار دارید چه قدر قوی تر باشه ؟ توی مقاله DF گفته چیزی که ما توی Tech Demo مثلا زلدا دیدم به راحتی روی دو کنسول دیگه اجرا میشه و کیفیتش هم 720P بوده. از اون طرف اون Tech Demo اصلی که به Japanese garden معروف شده را ازش تعریف کرده اما گفته بهترین افکتش مربوط به اب بوده که اون هم کاملا شبیه همون اضافت UE3 برای Gears of War 2 هست ( همون TD که توی GDC 2008 نشون دادند )

Shigeru Miyamoto has said the Wii U won’t “dramatically outperform” current consoles, because the company is struggling to keep the hardware’s price down despite the “reckless” new controller.
وووووو
کدومشون؟
DICE این هم نقل قولش
I dont think the end game results will be significantly better than x360 and PS3. But the extra RAM will help with player limits that are stopping x360/ps3 today in for example BF3.
کسری چه مشکلی با این نینتندو داری تو آخه؟ کجا یک همچین شایعه ای اومده؟ تنها شایعه نزدیک به این سایت EB تو استرالیا بود که 599$ دلار Place holder گذاشته بود. اولند که این قیمت الان PS3 توی استرالیاست، پس اصلا برای یه کنسول نسل بعدی توی استرالیا بالا نیست، تازه place holder گیم.اسپات برای PSV که 999$ بود رو هم فکر کنم بعضی ها یادشون باشه.
مشکلی ندارم تمام حرف هایی که زدم را هم با منبع برات گفتم. گفتم هم یکی سری شایعات نگفتم که قیتمش در این سطح هست اما مطمئنا 250 دلار بیشتر هست و خب میگم مایکروسافت و سونی تا اون موقع قیمت کنسولشون کم می کنند و اونقوت Wii U میشه چیز الکی گرون
اینجا رو اشتباه کردی کسرا چون از دمو هایی که توی E3 نشون دادن تقریبا همشون به غیر از تک دموی زلدا مربوط به بازی های فان و پارتی بود پس این یعنی نیتندو هنوز روی این بخش حساب جداگانه ای باز کرده و اصلا از همون تبلتی که روی کنسول هست معلومه که قراره یه سری بازی مخصوص همون بیاد که شبیه بازی های آیفون آیپد باشه ولی همه اینا در کنار بازی های هاردکور third party هم هست که همیشه نینتندو باهاش مشکل داشت ولی این بار میخواد این مشکل رو هم رفع کنه
حرف من نیست خود میاموتو یا رجی دقیقا این حرف را توی کنفرانس E3 زدند.
از این شایعات ماله ویتا هم بود. به نظر من این کنسول نهایتش 350-400 دلار هست و نینتندو نمی تونه بیشتر از این قیمت کنسولش رو بفروشه
مشکل این هست که قیمت دسته Wii u بالاست و خلاصه از قیمت خام کنسول مقدار قیمت مشخصی برای این دسته بالا می ره.

من که بعید می دونم این کنسول بتونه یه بازی در حد bf3 در حد 1080p و 60 فرم در ثانیه اجرا کنه...شاید یه چیزی بشه یکم از این نسل بهتر..........مگر اینکه بخوان خفن روش کار کنن شیرش رو بکشن بیرون که فکر کنم بازم نشه....فکر کنم لا اقل تو یکی دو سال اولش گرافیک همین نسل یا یه خورده بهتر رو تحویل ملت بدن..............

id Software: Wii U Tech On Level With PS3/360

آخرین ویرایش:
البته من اون تیکه اشتباه تایپ کردم یکی از انالیزور ها از قول سازندگانی که در حال
ساخت برای Wii u هستند این حرف زده
بله، اما اولند که شایعه بود، اونم دسته دوم. دو اینکه معلوم نبود اون 50% اصلا مربوط به چیه. قدرت پردازشی یا صرفا سرعت کلاک؟

DICE این هم نقل قولش
اون نقل قول از طرف Gustave Halling هستش که صرفا یه game designer توی ِDice هستش و حتی مهندس گرافیکی هم نیست. و در هر صورت نظر رسمی دایس نبوده.
در کنار این موضوع خود ایواتا رسما گفته که Wii u در سطح زیادی قدرتش بالاتر
نیست.
نه، عین جملش این بود : "لزوما Wii U از نظر گرافیکی به مقدار بسیار بیشتری از 360 و PS3 بهتر نخواهد بود." از واژه drastically استفاده کرده بود که یعنی سطح خیلی زیادی، نه سطح زیادی. یعنی قرار نیست 10 برابر قویتر باشه، که این رو میدونیم. اگه 4850 باشه بین 3-5 برابر سریعتره.

توی مقاله DF گفته چیزی که ما توی Tech Demo مثلا زلدا دیدم به راحتی روی دو
کنسول دیگه اجرا میشه و کیفیتش هم 720P بوده. از اون طرف اون Tech Demo اصلی که به
Japanese garden معروف شده را ازش تعریف کرده اما گفته بهترین افکتش مربوط به اب
بوده که اون هم کاملا شبیه همون اضافت UE3 برای Gears of War 2 هست ( همون TD که
توی GDC 2008 نشون دادند )

اون مقاله دیجیتال فاندری خیلی اشکال داره. ایرادهاش رو می گم:

1.دموی japanese garden ای که توی کنفرانس نشون دادن به شکل قابل مقایسه ای کیفیت از اونی که off stage نشون دادن پایینتر بوده. عکس هاش توی NeoGAF هست اگه خواستی میگردم پیدا می کنم، مثلا سایه های شاخه ها توی دمووی کنفرانس وجود نداشته. علاوه بر این کنترلگر هم یک نمای کاملا جدید داشته. دمویی که اف.استیج بود، خیلی چیزهای هیجان انگیزتری به غیر از آب داشت (آب رو در مورد دموی کنفرانس میگه)

و برعکس دموی زلدا، اصلا نمیگه که یک همچین چیزی قابل اجرا با 360 یا PS3 هست؟ فکر کنم هرکسی که دموو رو دیده باشی، بتونه بگه چیزی حتی نزدیک به اون رو هم روی 360 یا PS3 دیدم. بررسی تکنیکی نمی خواد که آدم بفهمه یک همچین چیزی روی کنسول های فعلی قابل اجرا نیست، چه برسه به اینکه از یک نمای اضافه که 40% پردازش بیشتری می خواد. حتی به فیلم های direct feed هم برای فهمیدن این احتیاجی نیست.

این لینک دموو هست، من واقعا فکر می کنم بعد از دیدن این دلیلی برای بحث روی اینکه قابل اجرا با 360 یا PS3 نیست، باشه.

Code:
[/URL][URL]http://www.youtube.com/watch?v=4J1kFiGpfzg[/URL][URL="http://www.youtube.com/watch?v=4J1kFiGpfzg"]

2. بررسی نکنیکی زلدا صرفا در حد در آوردن رزولوشن، fps و aa بود. که قبلا quaz اینها رو گفته بود. اما بقیش هیچ چیزه تکنیکی ای نداشت.

و توی بررسی با چشم، واژه Impressive کاملا برازندشه.

Code:
[/URL][URL]http://www.youtube.com/watch?v=d2AfVUF7xYw[/URL][URL="http://www.youtube.com/watch?v=d2AfVUF7xYw"]

موتور دمو samaritan هم UE3 بوده، اما دلیل نمیشه که هر کنسولی بتونه اون رو
اجرا کنه. بیشتر تکنیک هایی که نشون دادن اگه با چشم نگاه بررسی
کنیم، صرفا وجود داشتن مشابهش رو توی بازی های دیگه میشه دیدش، توی همون دموی Japanese Garden هم همینطور. اما اینکه دقیقا همون هستش یا اینکه به همون میزان از افکت ها استفاده شده، یک چیز دیگست. مثلا باز توی همون دموی Japanese Garden همه جاش از یک نوع نورپردازی استفاده نشده.

- اول قشنگ بودن دموو رو به طراحی هنری زیبای نینتندو ربط میده، کاری که منم هم
میتونم عکسش رو انجام بدم و کلا میشه هر بازی ای قشنگیش رو به برتری هنریش ربط
داد.

"It's undeniably beautiful, although you can attribute this in part to
Nintendo's exquisitely hand-crafted art assets," "

- بعد خودش اعتراف می کنه که "نورپردازیش عالی بوده و تعداد منابع نور زیادی
استفاده شده"، اما میگه که "چشم های من نتونستن چیزی که 360 یا PS3 نتونه انجام بده
رو تشخیص بدن". اما نمیگه اگر که میشه، پس چرا هیچ بازی ای با این کیفیت روی
اون دو تا نیست؟ دلیلش بنظرم واضح. صرفا افکت هایی که استفاده شدند مهم نیست،
میزانی که ازشون استفاده شدند هم مهم و تشخیص تکنیک های استفاده شده با چشم
ساده نیست.

"The lighting is excellent, with many changing sources and a few particle
effects in evidence - but my untrained eyes saw nothing here that an Xbox 360 or
PS3 couldn't do. Perhaps Digital Foundry will say different."

فقط آخرش هست که بحث تکنیکی می کنه:

The Zelda demo, or "HD Experience" as Nintendo calls it, is almost
certainly running at a native resolution of 720p, with no anti-aliasing and seems to be locked at 30 frames per second with v-sync engaged

یعنی کلا دموو رو بررسی تکنیکیش رو تقلیل میده به رزولوشن، فریم.ریت و aa. در
مورد هیچ چیزه دیگه ای هیچ توضیح تکنیکی نمیده. کلا تنها توضیح تکنیکی که میده
منابع نور، که منهم می تونستم اون رو تشخیص بدم.

---
اما نکته اصلی اینه که الان WiiU هنوز یکسال به موندنش اومده و مثل U3 نبوده که حداقل 5 سال وقت برای بهبود موتورش داشته باشند. گرافیک تک دمووهای 360 و PS3 قبل از اومدنشون که یادته دیگه؟ قابل مقایسه با U3 یا GeoW3 اند؟
گرافیک God of War از گرافیک نسخه های اولیه Kameo قشنگتره.

مشکلی ندارم تمام حرف هایی که زدم را هم با منبع برات گفتم

-مورد اول که کلا همونطور که خودت گفتی یک شایعه دسته دوم بودش و نه از طرف نینتندو
-مورد دوم هم که نه رسمی بوده و نه کسی که اون رو گفته هیچ سر رشته ای از امور گرافیکی داشته. علاوه بر این حتی اگه dev kit دستگاه رو داشتند، همونطور که اعلام کردند قراره یک نسخه جدید ازش بیاد.
-مورد سوم رو هم منبعی براش نگفتی و اینکه بیشتر از 250$ باشه معنیش این نیست که 500$ باشه.

پس عملا یا منبع هات درست نبودند یا دقیق نبودند یا اعتباری بیش از یک شایعه دسته دوم نداشتند.

و خب میگم مایکروسافت و سونی تا اون موقع قیمت کنسولشون کم می کنند و اونقوت
Wii U میشه چیز الکی گرون

[/QUOTE]
از کجا این نتیجه رو گرفتی کسری؟ از نظر گرافیکی که بدیهی هستش بهتره. از نظر آنلاین هیچی ازش معلوم نیست. و مهمتر از همه، کنترلگر هیچکدومشون ربطی به کنترلگر WiiU نداره.

حرف من نیست خود میاموتو یا رجی دقیقا این حرف را توی کنفرانس E3 زدند.
آخرین حرفی که میاموتو زده اینه در مورد قابلیت های آنلاین دستگاه بوده که گفته برای همه مخاطب های ما باید مناسب باشه.
در مورد کنترلگر هم یکی از دلایلی که مولتی.تاچ نیست، گفته بودند چون از نظر تکنیکی با پوست های پیر سازگاری نداره و چون مخاطب های ما تا 93 سال هستند، یک دلیل بوده که ازش استفاده نکنیم.

نینتندو همیشه هدفش این بوده که تمام سنین رو پوشش بده، و الان هم هدفش همینه. نه اینکه یک سری از مخاطب هاش رو بیخیال شه و به بقیه بچسبه. حرفی غیر از این هم نه رجی، نه ایواتا ونه میاموتو زده.

مشکل این هست که قیمت دسته Wii u بالاست و خلاصه از قیمت خام کنسول مقدار قیمت
مشخصی برای این دسته بالا می ره.
قطعا، اما سوال اینه که چقدر؟ و مهمتر اینه که مخاطب های کنسول چقدر براشون این افزایش هزینه ارزش داره.

من که بعید می دونم این کنسول بتونه یه بازی در حد bf3 در حد 1080p و 60 فرم در ثانیه اجرا کنه...شاید یه چیزی بشه یکم از این نسل بهتر..........مگر اینکه بخوان خفن روش کار کنن شیرش رو بکشن بیرون که فکر کنم بازم نشه....فکر کنم لا اقل تو یکی دو سال اولش گرافیک همین نسل یا یه خورده بهتر رو تحویل ملت بدن..............

id Software: Wii U Tech On Level With PS3/360

این رو کارمک وقتی گفته که dev kit ها قرار بوده عوض بشند. گفته بودن که این ماه یا ماه آینده dev kit های جدید آماده میشه.

دمویی japanese garden ای هم که توی کنفرانس نشون دادن و گرافیکش پایین تر بود، احتمالا با همون dev kit های قدیمی ساخته بودند.

در مورد وی یو شاید نشه خیلی محکم نظر داد ولی 3dsکه ناموفق بوده.حالا شما هر جور بخوای در نظر بگیری ناموفق بوده.هرچی باشه این کنسول دستی ادامه راه موفق ترین کنسول دستی تاریخ بوده ولی با این حال فروش 90 هزارتایی ماه گذشته نشون داد که نینتندو واسه توجیه خرید کنسولش به مشتری به بحران خورده.اخه خیلی از بازیهای سرگرم کننده رو میتونی به صورت رایگان یا با بهای خیلی کم روی گوشیهای هوشمند بازیکرد.در مورد وی یو هم حق با کسری هستش به علت نیست که سهامش با معرفی کنسول سقوط کرد کافی یه لحظه معرفی وی یو رو با وی مقایسه کنی.

این رو کارمک وقتی گفته که dev kit ها قرار بوده عوض بشند. گفته بودن که این ماه یا ماه آینده dev kit های جدید آماده میشه.

دمویی japanese garden ای هم که توی کنفرانس نشون دادن و گرافیکش پایین تر بود، احتمالا با همون dev kit های قدیمی ساخته بودند.
فکر کنم 2 هفته پیش گفته..خب بیچاره که حس ششم نداره..

این نظر شخصیم هست :کنسول نسل بعد خصوصا برای پورت بهتر و راحتر بازیها حد اقل 4 گیگ رم کی خواد

البته اینم بگم زیاد دموی تکنیکی رو جدی نگیرید ...چون هیچ وقت رو هیچ کنسولی ندیدم کیفیت بازیها به گرد پای دموی تکنیکی برسه............

آخرین ویرایش:
بله، اما اولند که شایعه بود، اونم دسته دوم. دو اینکه معلوم نبود اون 50% اصلا مربوط به چیه. قدرت پردازشی یا صرفا سرعت کلاک؟
یعنی چی شایعه دسته دوم. طرف انالیزور هست از منبع هم شنیده چه طوری همچین چیزی دسته دوم میشه اصلا ؟ بعدشم هم این جور مقایسه هیچ وقت رسمی نیستند. شما دیدی خود مقامات سونی و مایکروسافت بیاند بگند به این علت کنسول ما قوی تر هست ؟
اون نقل قول از طرف Gustave Halling هستش که صرفا یه game designer توی ِDice هستش و حتی مهندس گرافیکی هم نیست. و در هر صورت نظر رسمی دایس نبوده.
ببخشید اگه طرف این حرف زده از روی هوا نزده مگه حتما باید مهندش گرافیکی باشه تا اینه بگه. طراح بازی با تمامی بخش ها و افراد دیگه توی DICE هماهنگ هستند و اگه به این شکل هست حتما نظر کلی شون گفتند. اصلا یک کاری از این به بعد بیام به Walkthrough بازی ها گیر بدیم که چرا تهیه کننده راجع به گرافیک بازی حرف می زنه ؟ بعدشم هم جان کارمک هم این حرف زده دیگه باید به چه منبعی ما مرجعه کنیم ؟
نه، عین جملش این بود : "لزوما Wii U از نظر گرافیکی به مقدار بسیار بیشتری از 360 و PS3 بهتر نخواهد بود." از واژه drastically استفاده کرده بود که یعنی سطح خیلی زیادی، نه سطح زیادی. یعنی قرار نیست 10 برابر قویتر باشه، که این رو میدونیم. اگه 4850 باشه بین 3-5 برابر سریعتره.
اینها بازی با کلمات هست اما وقتی خودشون میاند اینگو می گند کاملا مشخصه قدرت در چه سطحی هست. اصولا هم فعلا نمیشه قطعی نظر داد قدرتش چه قدره تا اطلاعات کامل در بیاد. این حرف هم به خاطر سابقه نینتندو هست که WII با وجود اینکه باید گرافیک بهتری از GC می داشت اما عملا به جز نسخه اپدیت شده RE4 چیزی ندیدم و قربونش برم متروید کالکشن هم افت فریم اش بدتر از نسخه GC اش بود.
و برعکس دموی زلدا، اصلا نمیگه که یک همچین چیزی قابل اجرا با 360 یا PS3 هست؟ فکر کنم هرکسی که دموو رو دیده باشی، بتونه بگه چیزی حتی نزدیک به اون رو هم روی 360 یا PS3 دیدم. بررسی تکنیکی نمی خواد که آدم بفهمه یک همچین چیزی روی کنسول های فعلی قابل اجرا نیست، چه برسه به اینکه از یک نمای اضافه که 40% پردازش بیشتری می خواد. حتی به فیلم های direct feed هم برای فهمیدن این احتیاجی نیست.
ببخشید بزرگترین منبع انالیز تکنیکی و گرافیکی بازی های کامپیوتری میگه سطحش بالاتر نبود شما میگی نزدیکش نیست روی هیچ کنسولی ؟ چرا هست همین الان LoS در همون سطح هست و چه بسا بهتر. چه طوری دمویی که 720 بوده بدون هیج AA و فقط سطح نورپردازی عالی داشته روی کنسول های الان اجرا نمیشه ؟
"The lighting is excellent, with many changing sources and a few particle effects in evidence - but my untrained eyes saw nothing here that an Xbox 360 or PS3 couldn't do. Perhaps Digital Foundry will say different."
Or perhaps not
اینجا یک بابای دیگه داره این حرف می زنه و میگی با چشمانی غیر مسلح اما بعدش DF در تاییدش میگه فرق انچنانی نداشته. این هم تیکه اخر تحلیلشون
Once again, the platform holder is relying on ingenious controller-based concepts rather than cutting-edge tech.
علتش درباره منابع نور هم این هست که هیچ چیز خاصی نداشته غیر از اون.
اصلا چه طور ممکنه DF غلط بگه شما درست بگی ؟ قصد جسارت ندارم اما طرف کارش همینه مدرکش همینه و خلاصه زندگیش توی همین موضوع خلاصه میشه بعد شما این ور دنیا حرف اونو نقض میکنی ؟ من چرا باید حرف شما را قبول کنم ؟
اما نکته اصلی اینه که الان WiiU هنوز یکسال به موندنش اومده و مثل U3 نبوده که حداقل 5 سال وقت برای بهبود موتورش داشته باشند. گرافیک تک دمووهای 360 و PS3 قبل از اومدنشون که یادته دیگه؟ قابل مقایسه با U3 یا GeoW3 اند؟
گرافیک God of War از گرافیک نسخه های اولیه Kameo قشنگتره.
جفت اینها TD بوده و دیگه همه میدونند اصولا گرافیک TD خیلی بهتر یا بهتر از اون چیزی هست که توی بازی نهایی هست
آخرین حرفی که میاموتو زده اینه در مورد قابلیت های آنلاین دستگاه بوده که گفته برای همه مخاطب های ما باید مناسب باشه.
من اون تیکه را بعدا می ذارم تا حرف و حدیثی نمونه.
قطعا، اما سوال اینه که چقدر؟ و مهمتر اینه که مخاطب های کنسول چقدر براشون این افزایش هزینه ارزش داره.
Wii U از نظر تکنیکی می تونه دو تا دسته ساپورت کنه اما چرا نمی تونه. چیزی که به ذهن من می رسه قیمت بسیار بالا این دسته هست. شما نظر دیگه ای داری ؟

چرا هست همین الان LoS در همون سطح هست و چه بسا بهتر
ها؟!! تعداد منابع نور، سطح هایی که نور رو منعکس می کنند، و کیفیت کلی این دو تا اختلافشون طوری هست که، LoS چه بسا بهتر باشه؟ البته داریم عکس آف.اسکرین رو با دیرکت.فید مقایسه میکنیم.
1xmwn2be8eh1nvs495j.jpg

pw7u80qrx7hdwj7x7.jpg

اصلا چه طور ممکنه DF غلط بگه شما درست بگی ؟ قصد جسارت ندارم اما طرف کارش همینه مدرکش همینه و خلاصه زندگیش توی همین موضوع خلاصه میشه بعد شما این ور دنیا حرف اونو نقض میکنی ؟ من چرا باید حرف شما را قبول کنم ؟
DF
ایرادهاش رو گفتم. این عکس های Japanese Garden هست. من به چشمم اعتماد می کنم، تو هم به مقاله DF اعتماد کن (حالا چطوره که اینجا اینقدر طرف معتبر میشه، اما سره نقد DNFE که میرسه نه؟ :d میدونی که چی میگم)

عکس ها همه آف.اسکرین اند و البته یک نمای کاملا متفاوت هم کنترلگر داره که اینجا نیست.
rz2zx61q3gr3gpmyqpeq.jpg

ze3oiuqrokhjams3rrzi.jpg

xbgqacesint65sa9mlha.jpg

goz1joxb2kpqso0w8090.jpg

k8rtub0mm389rcu1sjd.jpg

2yo2hvtnaud0h294j1b.jpg

dk9lwjpn60ff35oq1ja.jpg

جفت اینها TD بوده و دیگه همه میدونند اصولا گرافیک TD خیلی بهتر یا بهتر از اون چیزی هست که توی بازی نهایی هست
این مقایسه بین Tech Demo Zelda توی Spaceworld و TP هست . بدون اینکه در نظر بگیریم این اولین تجربه HD تیم زلدا هم بوده که از اختلافش با Japanese Garden مشخه. (تک.دمو 2005 برای 360 رو پیدا نکردم با GeoW مقایسه کنم، اون از این به مراتب بهتر نشون میداد که چرا وقتی دموی قبل از اومدن کنسول یا اوایلش باشه درست نیست این حرف) علاوه بر این تک دموهای نشون داده شده عکس عموم تک دموها، دوربین کاملا قابل کنترل داشتند
zelda4.jpg

920769_112304_screen001.jpg

این حرف هم به خاطر سابقه نینتندو هست که WII با وجود اینکه باید گرافیک بهتری
از GC می داشت اما عملا به جز نسخه اپدیت شده RE4 چیزی ندیدم و قربونش برم متروید
کالکشن هم افت فریم اش بدتر از نسخه GC اش بود.
فقط از یه ترولر بر میاد که بگه روی Wii بازی ای که گرافیکش از بازی های GC بهتر بوده بغیر از RE4 نیست. کسری یه چی میگی ها؟!

این رو هم یادم رفت توضیح بدم
ببخشید اگه طرف این حرف زده از روی هوا نزده مگه حتما باید مهندش گرافیکی باشه تا اینه بگه. طراح بازی با تمامی بخش ها و افراد دیگه توی DICE هماهنگ هستند و اگه به این شکل هست حتما نظر کلی شون گفتند.
لینک به حرف هایی هست که اون زده

- اولین اشکالی که حرف هایی که زده داره اینه که توش گفته دموی زلدا RENDER شده بود، مثل دموی KZ2 که سونی نشون داده بود، که میدونیم نه تنها هیچ کدوم از دو تا دمویی که نینتندو نشون داده بود رندر شده نبودند، بلکه به صورت real-time هم میشد برخلاف عموم TD ها تغییر توشون ایجاد کرد، نمای دوربین و یا نورپردازی رو عوض کرد.
All the Zelda stuff was RENDERED, we havent seen anything play on the console in their show, all “good looking” stuff was rendered.
- بعد جالبه خودش توی کامنت های اضافه می کنه
WiiU will be the most powerful console out there when it's released, BY FAR!
که حرف اولش رو که میگفت فقط رم بیشتری دارند نقض می کنه

برای همین میگم نمیشه به حرف یه آنالیزور (غیر مهندس، یکی مثل پکتر) که یه خبر رو خودش از یکی دیگه که معلوم نیست کیه گرفته، و یا اینکه به حرف یه طراح بازی اعتماد کرد. کارمک هم گفتم که چرا بخاطر نهایی بودن سخت افزار و اینکه عملا مدت زیادی هم دستش نبوده، فعلا قابل اعتنا نیست.

یه چیز خیلی جالب دیگه هم میگه همین طرف از دایس:
I
dont see you playing BF3 on it (switching like they did in the rpg they showed)
احتمالا منظورش زلدا بوده، چون تنها بازی دیگه ای که نشون دادن و اینطور بود، اون بازی اول شخص یوبی بودش lol

البته آقای جف کارشون درسته ولی من فکر میکنم وی یو هم میترکونه - مطمئنا نه مثل wii ولی دیگه 50 درصد هم فاصله نداره ...

درباره آیپد و آیفون که یه صحبت هایی کردن کاملا درست و قبول دارم.

درآخر هم گفتن که wii u نمیتونه کنسول اول باشه - ولی من شک دارم ! چون تا همین لحظه از زندگیم ندیدم نینتندو کاری بیهوده

انجام بده و از رقیبهاش عقب بمونه (یعنی یه جورایی اول بوده اکثرا!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or