دیوید جف: wii u موفقیت wii را نخواهد داشت

• Thread starter Thread starter u.T.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

u.T.a

کاربر سایت
درود

20110624wiiu.jpg

خالق عناوینی همچون God of war و twisted metal طی نظراتی که درباره ی WII U داد اظهار کرد که تحولات بازار احتمالا باعث میشود که این کنسول نتواند همانند wii حضور درخشانی در بازار داشته باشد!

وی طی مصاحبه ای با GamingUnion گفت : من فکر نمیکنم که wii u بتواند موفقیتی حتی نزدیک به wii داشته باشد.
به نظر من درصد زیادی از مردم که wii را خریداری کرده اند به آن به چشم یک کنسول بازی نگاه نمیکنند.درصد بسیار زیادی نیز هم اکنون توجه زیادی به گیم ندارند و فکر نمیکنم که تبدیل به یک گیمر شده باشند!
این عده از خریدارن , wii را تجربه کرده و سراغ سرگرمی دیگری رفته اند.چند درصد از این جمعیت تبدیل به یک گیمر واقعی شده اند ؟ به عقیده ی من این جمعیت زیاد نخواهد بود.

جف همچنین معتقد است که در این میان محصولات Apple به یکی از ملزومات تکنولوژی برای کودکان تبدیل شده است و بازار Nintendo را تحت تاثیر خود قرار داده است.
او اضافه کرد : عده ی بسیاری از کودکان هم اکنون خواستار ipod و iphone و ipad هستند و بخشی از مردم که به محصولات تجاری nintendo علاقه نشان میدادند حالا بازی کردن عنواینی مانند Storm in a Teacup بر روی ipad را به mario 3D ترجیح میدهند.

او همچنین افزود : همانطور که اشاره شد دو گروه از مخاطبین wii وجود داشتند که یک عده سراغ سرگرمی دیگری رفته و عده ای به بازی کردن جدی روی آورده و گیمر شده اند و طبعا این عده از گیمر ها سیستم مورد علاقه ی خود را هم اکنون با گرافیک خیره کننده بر روی تلویزیون های سه بعدی خود و وسایل اینچنین در اختیار دارند.

با توجه به حضور طوفانی wii و تحولی که به وجود آورد جف پیش بینی میکند که این موفقیت تکرار نشدنی است اما از نظر او wii u با شکست هم مواجه نخواهد شد.
"من فکر میکنم که wii u به موفقیتی کمتر از wii و حدودا 50% کمتر از آن خواهد رسید"
"و از نظر من در نسل آینده شما wii u را به عنوان کنسول شماره یک نخواهید دید"

منبع

• Like
Reactions: dani8gb
منتظر بمانید تا فروش خیره کننده این کنسول رو در سال 2012 ببینید مگه wii وقتی اومد کسی فکر می کرد که این فروش رو بکنه مطمئن باشید اونایی که wii خریدند اینو حتماً میخرند

هر وقت کل عنوان هاش روی هم به اندازه ی یه نسخه ماریو کارت فروش کرد، بعدا بیاد از این حرف ها بزنه :d

خوب از کسی که انحصاری برای سونی بازی میسازه انتظار بیشتری نباید داشت، نمیاد بگه که Wii U قرار فروشش دو برابر Wii بشه که.

---
1. قیمت دستگاه مشخص نیست
2. اطلاعات تکنیکی از مشخصات فنی دستگاه که بشه قدرتش رو سنجید وجود نداره. فقط میدونیم که IBM سازنده پردازنده 45nm اش با edram بالاست و AMD هم کارت گرافیکش رو میسازه که قابلیت خروجی روی چند تصویر داره.
اما میدونیم که تک.دموو هایی که براش نشون دادن، از بهترین بازی های این نسل هم با اختلاف بهتر بوده. با تک دموهای 360 و PS3 هم اصلا قابل مقایسه نیست.
میدونیم هم که استدیوی VIGIL تونسته DarkSiders 2 رو ظرف 5 هفته طوری روش پرت کنه که آماده نمایش بشه و absolutely (واژه ای که توی مصاحبه استفاده کردند) از نظر گرافیکی در سطح نسخه های PS3 و 360 باشه.
همین تازگی هم والو گفته بود که WiiU برای پشتیبانی از موتورشون مناسبه. چندین سازنده دیگه هم گفتند.
3. قابلیت های آنلاین کنسول اصلا هیچی ازش معلوم نیست.
4. هنوز معلوم نیست از چند کنترلگر Wii U پشتیبانی می کنه و یکی خواهد موند یا بیشتر میشه.

حالا چطوری کسی بدون دونستن اینها تونسته در مورد کنسول قضاوت کنه، من نمی دونم.

باشه !
بازیساز اطلاعات و حق اظهار نظر نداره اونوقت کسی که نمیتونه یه کنسول آپدیت کنه میده دست مغازه دار
اینجا شده علامه دهر

باشه !
بازیساز اطلاعات و حق اظهار نظر نداره اونوقت کسی که نمیتونه یه کنسول آپدیت کنه میده دست مغازه دار
اینجا شده علامه دهر
اظهار نظر با "مزخرف بافی" فرق داره. ایشون هر چند وقت یکبار خواب نما میشه، متاسفانه اینبار نوبت به Wii U بود.

اظهار نظر با "مزخرف بافی" فرق داره. ایشون هر چند وقت یکبار خواب نما میشه، متاسفانه اینبار نوبت به Wii U بود.

مزخرف بافی هم با نظر شخصی فرق داره
کم از این خواب نمایی ها از اساتید Cliff Bleszinski و Peter Molyneux و .... ندیدیم
ایشون هم تِز ندادن واسه فروش wii u نظر شخصیش رو بیان کرده اول هر جمله هم گفته "به نظر من "
من خودم هم wii دارم و نینتدو رو به شدت قبول دارم اما wii u رو نمیتونم مثل wii ببینم

یعنی نینتندو Dev Kit ها رو برای استودیوهای first party سونی فرستاده؟
درضمن شایسته شما نیست واسه یه احمق دروغ مثل دیود جوفی اخطار بگیری.

یعنی نمیدونی استودیو ایشون FIRST PARTY نیست فقط برای ساخت چند تا بازی برای ps3 قرارداد داره مثلinsomniac
یعنی واقعا متاسفم برای شما که خالق دو ip بزرگ مثل gow ,tm را فقط به خاطر اینکه برای مولا و معبودتون بازی نساخته به ایشون احمق میگین

• Like
Reactions: hosein_fisher
7 سال بعد از 360 کنسول می سازی که طبق گفته خودشون فقط 50 درصد از 360 بهتر هست. از اون طرف هم یک سری سازنده ها گفتند قدرتش در همون سطح 360 هست و فقط رمش قوی تر هست. بر عکس Wii هم قراره کنسول برای هارد کور ها باشه. مشخصه نمی تونه مثل Wii موفق باشه. یک علتی داشته بعد از معرفی کنسول سهام نینتندو به پایین تر سطحش توی 5 سال اخیر برسه.
یک سری شایعات هست که کنسول 500 دلار هست.
شما طرفدار نینتندو و IP هاش نباشی چه دلیلی داره این کنسول بخری ؟

آخرین ویرایش:
هنوز خیلی زوده بخوایم در مورد این کنسول اظهار نظر کنیم
هنوز یه بازی درست و حسابی که از قابلیت های کنسول استفاده کنه نمایش داده نشده
منم حدس می زنم که این کنسول موفقیت های وی رو تکرار نکنه ولی اون سینی بالاخره یه دلیلی داشته که نینتندو ازش استفاده کرده
بر عکس Wii هم قراره کنسول برای هارد کور ها باشه
اینجا رو اشتباه کردی کسرا چون از دمو هایی که توی E3 نشون دادن تقریبا همشون به غیر از تک دموی زلدا مربوط به بازی های فان و پارتی بود پس این یعنی نیتندو هنوز روی این بخش حساب جداگانه ای باز کرده و اصلا از همون تبلتی که روی کنسول هست معلومه که قراره یه سری بازی مخصوص همون بیاد که شبیه بازی های آیفون آیپد باشه ولی همه اینا در کنار بازی های هاردکور third party هم هست که همیشه نینتندو باهاش مشکل داشت ولی این بار میخواد این مشکل رو هم رفع کنه
از این شایعات ماله ویتا هم بود. به نظر من این کنسول نهایتش 350-400 دلار هست و نینتندو نمی تونه بیشتر از این قیمت کنسولش رو بفروشه

هر وقت کل عنوان هاش روی هم به اندازه ی یه نسخه ماریو کارت فروش کرد، بعدا بیاد از این حرف ها بزنه :d

خوب از کسی که انحصاری برای سونی بازی میسازه انتظار بیشتری نباید داشت، نمیاد بگه که Wii U قرار فروشش دو برابر Wii بشه که.

---
1. قیمت دستگاه مشخص نیست
2. اطلاعات تکنیکی از مشخصات فنی دستگاه که بشه قدرتش رو سنجید وجود نداره. فقط میدونیم که IBM سازنده پردازنده 45nm اش با edram بالاست و AMD هم کارت گرافیکش رو میسازه که قابلیت خروجی روی چند تصویر داره.
اما میدونیم که تک.دموو هایی که براش نشون دادن، از بهترین بازی های این نسل هم با اختلاف بهتر بوده. با تک دموهای 360 و PS3 هم اصلا قابل مقایسه نیست.
میدونیم هم که استدیوی VIGIL تونسته DarkSiders 2 رو ظرف 5 هفته طوری روش پرت کنه که آماده نمایش بشه و absolutely (واژه ای که توی مصاحبه استفاده کردند) از نظر گرافیکی در سطح نسخه های PS3 و 360 باشه.
همین تازگی هم والو گفته بود که WiiU برای پشتیبانی از موتورشون مناسبه. چندین سازنده دیگه هم گفتند.
3. قابلیت های آنلاین کنسول اصلا هیچی ازش معلوم نیست.
4. هنوز معلوم نیست از چند کنترلگر Wii U پشتیبانی می کنه و یکی خواهد موند یا بیشتر میشه.

حالا چطوری کسی بدون دونستن اینها تونسته در مورد کنسول قضاوت کنه، من نمی دونم.
هومن اتفاقا جفی بدون فن بازی داره درست میگه!

از خود تو میپرسم، Wii U تونسته چند درصد Wii موقع معرفی هیت خبری داشته باشه؟ چقدر نگاه ها به سمتش رفته؟ من حاضرم سر اینکه حرف جفی درست هست یا نه باهات سر هرچی شرط ببندم!:دی

دلایل خودم رو هم دارم:

اول از اینکه اساسا ایده کنسول قبلا توی VIta+PS3 دیده شده و مثل کنترل Wii به هیچ وجه نو و اورجینال نیست.

دوم اینکه کنسول به لحاظ سخت افزاری انقدری قوی نیست که بخواد خیلی از کنسول های حاضر جلو باشه در نتیجه با قیمت بالایی که خواهد داشت نمیتونه با PS3 و 360 رقابت کنه.

سوم اینکه سیستم کنترل متفاوت و ... توسط KInect و Move خز شده، یعنی به شکل خیلی بهتری خصوصا با کینکت روی کنسول موجود هست.

و دلایل دیگه که از حوصله این پست خارجه!

کلا نینتندو هم با 3DS خراب کرده و هم به نظرم با طراحی این کنسولش. 3DS که با وجود عرضه Ocarina of Time توی ژاپن نتونست کاری بکنه و اولش فقط با 6 و یا 8 هزار تا اختلاف از PSP جلو زد و بعدش دوباره برگشت سرجای اولش. فروش خود بازیش هم که از بازی هفته قبل PSP پایین تر بود!

طبق گفته خودشون فقط 50 درصد از 360 بهتر هست
منبع؟

از اون طرف هم یک سری سازنده ها گفتند قدرتش در همون سطح 360 هست و فقط رمش قوی تر
هست
کدومشون؟

کسری چه مشکلی با این نینتندو داری تو آخه؟ کجا یک همچین شایعه ای اومده؟ تنها شایعه نزدیک به این سایت EB تو استرالیا بود که 599$ دلار Place holder گذاشته بود. اولند که این قیمت الان PS3 توی استرالیاست، پس اصلا برای یه کنسول نسل بعدی توی استرالیا بالا نیست، تازه place holder گیم.اسپات برای PSV که 999$ بود رو هم فکر کنم بعضی ها یادشون باشه.

از خود تو میپرسم، Wii U تونسته چند درصد Wii موقع معرفی هیت خبری داشته باشه؟ چقدر
نگاه ها به سمتش رفته؟ من حاضرم سر اینکه حرف جفی درست هست یا نه باهات سر هرچی شرط
ببندم
هیت خبریش به قدری بوده که والو و اپیک و مایکل پکتر که از کنسول خوششون اومده و این اظهار علاقشون رو اعلام کردند. پشتیبانی یوبی سافت و EA هم که روشنه. مدیر بازاریابی اکتیویژن (پستش رو دقیقا یادم نیست)، توی مصاحبه با GS و در جواب اینکه ازش پرسیده آیا شما از Wii U پشتیبانی نمی کنید گفته: You bet against nintendo at your own peril. دیگه چی می خوای؟

---
در ضمن اول شرط بندی پارسال که گفتم Wii از PS3 توی ژاپن بیشتر میفروشه رو بده.
دو، همین دو هفته پیش بهت گفتم شرط میبندم که تا دو سه هفته دیگه فروش 3DS توی ژاپن از PSP بیشتر میشه، که شد.

اگه می خوای بازم شرط میبندم، سره اینکه Wii U از Wii برای نینتندو سود آور تره :d

اول از اینکه اساسا ایده کنسول قبلا توی VIta+PS3 دیده شده و مثل کنترل Wii به هیچ
وجه نو و اورجینال نیست.
اولند که خیلی قابلیت های این بیشتره، وگرنه خود 3DS و Wii U هم قابلیت cross platform play رو دارند. یا قبلا شبیه اینه توی اتصال GBA و Cube یا استفاده از PSP به عنوان آینه توی GT بودش.

اما نکته مهم اینه که تاحالا این ایده به اینصورت پخته نشده بود و آماده بهره برداری نبود. وگرنه Kinect هم برگ برنده اصلی مایکروسافت میتونه باشه برای نسل بعد و این نسل هم کم به فروشش کمک نکرده، توی ps eye اولین بار بوده.

دوم اینکه کنسول به لحاظ سخت افزاری انقدری قوی نیست که بخواد خیلی از کنسول های
حاضر جلو باشه در نتیجه با قیمت بالایی که خواهد داشت نمیتونه با PS3 و 360 رقابت
کنه.
قیمتش که هیچی معلوم نیست، ولی خود میاموتو و ایواتا اعلام کردند که قیمت دستگاه براشون مهمه.
از نظر گرافیکی هم که بالا کامل اشاره کردم.

سوم اینکه سیستم کنترل متفاوت و ... توسط KInect و Move خز شده، یعنی به شکل خیلی
بهتری خصوصا با کینکت روی کنسول موجود هست.
دقیقا کدوم یکی از قابلیت های Wii U با کینکت قابل شبیه سازی هستش؟ :d نه جونه من ماکان؟
(در ضمن منظورت با Kinect و WiiMote بود دیگه؟ :d)

کلا نینتندو هم با 3DS خراب کرده و هم به نظرم با طراحی این کنسولش. 3DS که با وجود
عرضه Ocarina of Time توی ژاپن نتونست کاری بکنه و اولش فقط با 6 و یا 8 هزار تا
اختلاف از PSP جلو زد و بعدش دوباره برگشت سرجای اولش. فروش خود بازیش هم که از
بازی هفته قبل PSP پایین تر بود!
اولند که 3DS چیکارشت این وسط؟ فروشش هم که فعلا از PSP بیشتره :d
دومند که تو داری فروش بازی روی سیسمتی که installed base اش هنوز به 1/15 یه کنسول دیگه نرسیده رو با هم مقایسه میکنی؟
سومند که Zelda همینجوری sold-out پست sold-out داره میشه، فروش این هفته اش که اومد (که روش اگه بخوای میتونیم شرط ببندیم و بشه شرط 4 اممون) میتونی افت فروشش رو با Little Battlerمقایسه کنیم و ببینیم چند برابر اختلاف 2 هزارتایی این هفتشون هست.:d
در ضمن زلدا هیچ وقت بازی خیلی پرطرفداری (در حد بازی هایی فوق محبوب نینتندو مثل ماریو و پوک مون) نبوده و تا جایی که یادمه حتی DKCR هم روی Wii از پرفروشترین زلدا صرفا حدود 25% کمتر فروخته.

(من و رضا هم جون تو بمیری باند طرفداری از نینتندو درست نکردیم. گفتش که تو پست دادی، من اومدم پست دادم، اونم که خودش میخواست پست بده، اینطوری شد :d)

آخرین ویرایش:
اول از اینکه اساسا ایده کنسول قبلا توی VIta+PS3 دیده شده و مثل کنترل Wii به هیچ وجه نو و اورجینال نیست.
اگه نینتندو دست به جادو نزده باشه و Wii U رو در شب منتهی به کنفرانس E3 احضار نکرده باشه، اونوقت میشه گفت مانعی به اسم R&D سر راه فرضیه‌ت هست... و جالبه که صاحب این تکنولوژیِ اوریجینال(سونی) هنوز ازش استفاده نکرده lol

سوم اینکه سیستم کنترل متفاوت و ... توسط KInect و Move خز شده، یعنی به شکل خیلی بهتری خصوصا با کینکت روی کنسول موجود هست.
اینطور کنترلر‌ها هرگز خز نمیشن! نه حتی وقتی که به "گزارش اقلیت" برسیم. بحث دمده‌ی ایده و نوآوری رو پیش نمیکشم. موو یه چیزه، کینکت یه چیز،وی موت یه چیز و این کنترلر جدید هم یه چیز دیگه‌ست. اشتراکاتی رو دارن اما به هم ربطی ندارن. هرکدوم ایده‌های جدیدی رو به ایده‌ی اولیه اضافه کردن و بعدا هم خواهند کرد.

کلا نینتندو هم با 3DS خراب کرده و هم به نظرم با طراحی این کنسولش. 3DS که با وجود عرضه Ocarina of Time توی ژاپن نتونست کاری بکنه و اولش فقط با 6 و یا 8 هزار تا اختلاف از PSP جلو زد و بعدش دوباره برگشت سرجای اولش. فروش خود بازیش هم که از بازی هفته قبل PSP پایین تر بود!

3DS تا قبل از انتشار OoT 3D که اولین بازی از بازی‌های موج درپیش ساخت نینتندو هست و به زودی بازی‌های بعدی سر می‌رسند، یک میلیون و نود‌هزار عدد به فروش رفته بود و PSP با عمر 6 و نیم سال و دو ماه حضور بیشتر تو 2011، یک میلیون و 40 هزار فروش داشته! حالا چطور میشه که این مقدار برای کنسولی که هنوز برادرش DS رو هم به عنوان رقیب داره(DS حدود 460 هزار فروش داشت) و 3 ماه چند روز(در مقابل حضور 5 ماه‌ی PSP) تو بازار بوده و هیچ بازی بزرگی (شاید تا حدودی رزیدنت اویل) نداشته دچار خراب کردن شده؟ :d

(من و رضا هم به خدا باند طرفداری از نینتندو درست نکردیم، گفتش که تو پست دادی، من اومدم پست دادم، اونم که خودش میخواست پست بده، اینطوری شد )

اخه با تو باند بزنم؟ :d هروقت دوباره tft نصب کردی، اونوقت منم باهات باند میزنم و میریم تو کار خطوط هوایی و توپولوف :d

آخرین ویرایش:
نینتندو با توجه به احتیاجات فنهاش کنسول میسازه نه برای سر و صدا کردن. عملا GC رو با شکلی جدید به عنوان کنسول نسل بعد به فروش رسوند. هرچیزی که مارک Nintendo رو داشته باشه فروش میکنه.
از طرفی خودش یکی از بهترین سازندگان و ناشران این صنعت هست و عناوین فوق العاده ی مثل Zelda و Mario و Star Fox و Metroid داره + حمایت همه جانبه ناشرانی مثل Ubisoft و EA.
بازی سازان خلاقی مثل سودا 51 میتونن این کنسول رو به یک پلتفرمر رویائی برای گیمرها تبدیل کنن.

پ.ن. یکی از اشتباهاتی که توی این نسل کردم، دوری کردن از !!W بود.
یعنی همه اینایی که گفتی به 3ds کمک کرد ؟

سازنده های tv روز به روز محصولات بزرگ تر و با کیفیت تر میدن بیرون بعد نینتندو یه محصول داده بیرون که بشینی و با lcd بی کیفیت روی دستش بازی کنی؟ خاک بر سر نینتندو با این ایدش
یه مفنگی از تو جوب های تهران میکشیدن بیرون میبردن برای عیده پردازی بهتر بود.
بزنی تو سر خر این طراحی رو نمیکنه! lcd خازنی رو دسته سینی شکل!

سازنده های tv روز به روز محصولات بزرگ تر و با کیفیت تر میدن بیرون بعد نینتندو
یه محصول داده بیرون که بشینی و با lcd بی کیفیت روی دستش بازی کنی؟ خاک بر سر
نینتندو با این ایدش
توی ژاپن و اروپا، خونه ها در کل کوچیک اند و خیلی هاشون اصلا جای بیشتر از یه تلوزیون رو ندارند. ایتاگاکی هم قبلا به این مورد اشاره کرده بود. توی آمریکا هم توی خوابگاه ها، استدیو ها و ... قطعا استفاده زیادی داره.
LCD دستش هم اتفاقا خیلی با کیفیت هستش!

حالا تنها کاربرد این دسته همینه؟ :d

ی
ه مفنگی از تو جوب های تهران میکشیدن بیرون میبردن برای عیده پردازی بهتر بود.
عیده پردازی؟ :d

یعنی همه اینایی که گفتی به 3ds کمک کرد ؟
3DS کلا وضعیت پیچیده ای داشته تا الان :d
1. تنها بازی با rating بالای 85-80 که تاحالا براش اومده OoT بوده که اونهم یه بازسازی-پورت هستش، و البته با این حال فروشش خیلی خوب بوده و به افزایش فروش 3DS هم کمک کرده.
2. سرویس آنلاینش هنوز هم به طور کامل راه نیفتاده.
3. پشتیبانی چندانی از طرف سازنده های 3rd party به طور کل و خصوصا غربی ها نداشته.
4. 3DS قیمتش فعلا به حدی هست که در مقایسه با DS بخاطر کم بودن بازی هاش، فروش خیلی خوبی نداره. توی آمریکا فروشش ماه قبل فکر کنم حدود نصف DS بودش.
5. یکی از قابلیت های اصلی 3DS تا وقتی که کسی اون رو استفاده نکنه، نمی تونه دیدی ازش داشته باشه و ان بازاریابیش رو سخت می کنه.

اگه مشکل های مشابه برای Wii U هم وجود داشته، یا مشکل های دیگه ای مثل آنلاین غیر قبول یا گرافیک غیر قبول، فروش Wii U هم نمی تونه نمی تونه خوب باشه.

نینتندو قطعا خیلی پرطرفدارهاست و یک عده ای لااقل برای بازی های انحصاریش هم که شده کنسول هاش رو می خرند، اما برعکس مثلا اپل، نینتندو کنسول های بازی میسازه که عموما فقط برای بازی کردن خوبند و اگه نتونند از پس اینکار بر بیاند، خود کنسول صرفا بخاطر خود کنسول فروش نمیره، که 3DS هم فکر می کنم یه تجربه باشه که کاملا این رو اثبات کردش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or