دیسک های جدید ماکروسافت و ناسازگاری ان با بعضی از XBOX ها

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
360-12234.jpg

درود بر بازی سنتری ها​

خوب شعبه ی انگلیسی سایت MCV خبر جدیدی را در مورد دیسک های جدید ماکروسافت منتشر کرده است که این خبر یه شرح زیر است>
ممکن است بعضی از Xbox ها (منظورش مدلهای قدیمیه ) با فرمت دیسکهای جدید مشکل داشته باشند و ماکروسافت هم این خبرو تایید کرده و گفته: کسانی که Xbox آنها با دیسکهای جدید مشکل داشته باشند دستگاهی دیگر جایگزین آنها میشود.ماکروسافت ادعا کرده میتوانند دستگاهایی را که با دیسکهای جدید مشکل داره رو میتونه شناسایی کنه و با صاحب انها تماس بگیره. وقتی این دیسکهای جدید را در دستگاه خود گذاشتید( منظورش مدل هایی است که با فرمت جدید نمیخونه ) ممکنه با پیغام هایی همچون 'disc unreadable' یا 'disc unsupported' مواجعه شوید. ما قادر هستیم ، دستگاهایی را که به Xbox Live متصل میشوند رو شناسایی کنیم و از این کاربران حمایت و کنسولشون رو عوض کنیم.
کسانی که به Xbox Live دسترسی ندارن میتوانند با مراجعه به این لینک خرابی دستگاه خود را ثبت کنند و پس از تایید کنسولشون عوض میشه.
ماکروسافت تایید کرده که مدل Xbox 60GB Pro با این نوع دیسک ها مشکل داره و کسانی که این مدل دستگاه را دارند با یک مدل 250GB S تعویض میشود( البته این مدل فعلا پیشنهاد شده )
به روز رسان جدید ماکروسافت فردا عرضه میشودو قابلیت پشتیبانی از دیسکهای جدید رو هم داره ، فعلا مشخص نیست اولین بازی که نیاز به ابدیت داره کدام بازی باشه.

منبع

-------------------------------------------------
ویرایش و تکذیب خبر:
البته major nelson امروز توی بلاگش این خبر رو تکذیب کرده و گفته اصلاً همچین چیزی نیست!
major nelson گفته که مسئله تعویض کنسول که امروز توی یسری از سر تیتر های سایت های خبری پخش شده مربوط به آپدیت قبلی هست نه این آپدیت جدیدی که betaش موجود هست و به زودی ورژن اصلیش در اختیار همه قرار می گیره!!

در ادامه گفته که این فرمت دیسک های جدید با دقت بسیار روی تمامی مدل های 360 تست شده و هیچ مشکل عدم سازگاری وجود ندارد.

منبع

Last edited by a moderator:
از الان دیگه امیدمون باید به کشور دوست و برادر چین باشه :d

قضیه خیلی جدیه .یعنی الان من که پرمیوم اوایل 2007 با درایو هیتاچی دارم احتمالا کارم تمومه چون جزو قدیمی ترین مدل هاست و ممکنه با دیسک های جدید مشکل داشته باشه .حالا حداقل اونایی که دستگاه های جدیدتری دارند میتونند اورجینال بگیرند :(

شما ديسك خام 12 گيگي از كجا ميخواي بياري كه بتوني بازي رو كپي كني بريزي توش كه بخواد ران بشه يا نه؟

فکر کنم این شرکت چینی ها درست کنن خودت می دونی که دیگه....:d

راستی معلوم نیست که همه بازی ها از این دیسک ها استفاده میکنن یا فقط بازی های با حجم بالا؟؟؟؟

منم 60GB Pro دارم:d
یعنی رسما پایرت خوری مالید دیگه!:dدوشواری ندارم من:d

البته قضیه یه کم نگران کننده است، ولی نه زیاد! فکر نمی کنم مشکل بزرگی باشه که هکرها نتونند از عهده اش بر بیان...

حتی اگه دیسک خامش هم نباشه شاید هکرها بتونند کاری کنند که گیم روی دو دیسک شکسته بشه، بعد روی هارد نصبش کنیم و یکی از دیسک ها رو هم توی دستگاه بذاریم و حالش رو ببریم. :)

گندشو در اورد ماکرو ما ایرانی ها که اینجا نمایندگی ماکرو نداره چطوری باید بتعویضیم؟؟؟

دیگه میخواد از هر راهی پول در بیاره دیگه حالم از ماکرو بهم میخوره اه

آخرین ویرایش:
هی وای من .......:d
دوستان مثل اینکه بازار پایرت خور ها بد جور ریخته بهم اون از ps3 با اون فریمویر لعنتی و این هم از xbox باز ها با این شاهکار جدید ماکروسافت . حال باید چه کرد ؟؟ :d یعنی الان بازار گیم ایران نابود شد

گندشو در اورد ماکرو ما ایرانی ها که اینجا نمایندگی ماکرو نداره چطوری باید بتعویضیم؟؟؟
هیچ جوره نمیشه بتعویضی:d به هر حال امیدوارم که هکرها و گیمرها بتونن یه کاری بکنن و توطئه ی استکبار جهانی(مایکرو) رو خنثی کنند:d
بهترین راه برا اونایی که مشکل دارن اینه که تا زیاد بوش درنیومده کنسولو بفروشن/:)

خوب دیگه ماکرو رسماً نمودمون..
اگر بحث کپی روی هارد رو بگزاریم کنار دیگه کپی خور رسما پرید..

میبری نمایندگی دبی میگی کنسول رو عوض کن یا رو هم تا میفهمه از سال 2007 تا الان داشتی تو دستگاهت کپی بازی میکردی یک کینکت هم اشانتیون میده بهت..

12 گیگ چیه میگین بابا!
Support for new XGD3 disk format for games, adds 1GB of usable disk space and extra anti-piracy features to new games.

یعنی یه گیگ که غیر استفاده بود رو قابل استفاده کرده. همین.

اگه کنسولتون حتی یه بازی کپی هم اجرا کرده باشه که مایکروسافت چیزی بهتون بدهکار نیست و تعویض نمیکنه ! اگه فقط بازی اوریجینال میگیرین هم نصف پول یکی از این بازیها رو بدین و کنسول رو بفرستین خارجه براتون عوض میکنن ! :دی (البته اگه آشنایی توی اون ور آب دارین :دی)

فک کنم بشه دستگاه رو خام کرد . میرین دستگاهتون رو خام میکنین میبرین اگه مسافرتی چیزی رفتین به نمایندگی ماکرو :دی همین . یه کینکت و اسلیم هم گیرتون میاد :دیالبته فک کنم دستگاه رو باز می کنه و نگاه می کنه داخلش رو :دی که اینطوری احتمال فهمیدنش بسیار بالاست :دی

دیگه میخواد از هر راهی پول در بیاره دیگه حالم از ماکرو بهم میخوره اه

پــــــــــــــــــــــــــــــول در بیاره.!!!!!!!! :-o

بدبخت داره دستگاه های فسیل 60 گیگ رو با 250 گیگ صفر عوض میکنه بعد این وسط ماکرو پول در میاره..؟

اگه کنسولتون حتی یه بازی کپی هم اجرا کرده باشه که مایکروسافت چیزی بهتون بدهکار نیست و تعویض نمیکنه ! اگه فقط بازی اوریجینال میگیرین هم نصف پول یکی از این بازیها رو بدین و کنسول رو بفرستین خارجه براتون عوض میکنن ! :biggrin1: (البته اگه آشنایی توی اون ور آب دارین :biggrin1:)

ایرانی..؟XBOX دار..؟ اورجینال..؟ از 2007 تا حالا..؟ شـــــوخی نکن..:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or