MAMALY_SANDY
کاربر سایت
من یک مانیتور lcd wide میخام که کیفیتش نزدیک hd باشه تا 400 تومن هم میتونم هزینه کنم پیشنهاد شما چیه؟
ببین مطمعنی پشتش از اون فیش ها سبز آبی وزرد نیست آخه من یک الجی 21 داشتم 480i رامیداد مال تو هم باید حداقل 720p را بده
ببین عزیز اصلا تلوزیون غیر hd ر از نظر کیفیت نمیتونی با مانتوری که با کابل vga هست مقایسه کنی vga از این تلوزیون ها بهتره ولی باید توجه داشته باشی تلوزیون های hd با اندازه های بزرگ کیفیت داخل مانیتور را میدن که اون مقع هست که پرواز میکنی
من یک مانیتور lcd wide میخام که کیفیتش نزدیک hd باشه تا 400 تومن هم میتونم هزینه کنم پیشنهاد شما چیه؟
خوب با خوندن تمامی پست های این تاپیک من یه سوالی برام پیش اومد .
تلویزیون من سونی 29 اینچ وگا هست و خوب ایچ دی هم نیست ولی کامپوننت طبیعتا داره . یعنی با این توضیحاتی که دوستان فرمودن مانیتور ایسر بنده که فلترون هم هست تصویر بهتری می ده ؟!
راستش من کمی گیج شدم چرا که تا به حال هر دی وی دی ای که دیدم خیلی تصویر به مراتب بهتری در تلویزیونم نسبت به مانیتورم داشته !
با توجه به اینکه دیدم بعضی دوستان از واژه های ثقیلی برای توصیف تصویر تلویزیون های 4:3 استفاده می کنن . راغب شدم این سوال رو بپرسم . ممنون
خوب خیلی ممنون بابت این جواب صریح . فقط یه مورد دیگه تو ذهنم می مونه . اگه 720p هم باشه( تلویزیونم رو عرض می کنم ) باز مانیتورم تو رزولوشن 1280 در 720 تصویر بهتری میده ؟
اگه جواب بله هست که من همچنان در تعجبم که چرا پس اصلا از تصویر مانیتورم راضی نیستم.
اینکه معلومه مانیتور یه کیفیت بهتری میده ولی کیفیت را بی خیال 29 اینچ را بچسب بهترین راه.اگه تلویزیون 720p ساپرت باشه و حد اگثر رزولیشن مانیتورت 1280 در 1024 است که میشه 720p برو با تی وی حال کن چون رزولیشنش فرقی نداره فقط تی وی بزرگتر است و نیازی به کابل vga نداره تمام.
برای پخش تصویر HD به ترتیب بدتر به بهتر :می گم bravia sony چطوره؟؟؟؟؟؟؟
اگر تلویزیون سونی شما 720p هست ( یعنی HD هست ) در بهتر بودنش نسبت به مانیتورتون شک نکنید. دلیلی که میگن مانیتور بهتر از تیوی 4:3 هست بخاطر رزولوشن هست. چون همه مانیتور ها رزولوشن های HD که 720p به بالا هست رو پشتیبانی میکنند ( حداقل 720p ) و تیوی های عادی 480i/p هستند ( 640*480 ) که تفاوتش با 720p بسیار قابل ملاحظه هست ( 1280*720 )
در صورتی که از لحاظ رزولوشن برابر بودن نوبت کیفیت رنگ و سایز و دیگر مسائل میرسه که در این زمنیه معمولاً TV بهتر هست.
در ضمن این مقایسه ای که انجام میشه در مورد پخش یک تصویر 720p ( مثل فیلم HD یا بازی های نسل جدید ) هست نه پایین تر. مثلاً در پخش فیلم های dvd که 720*480 هستن مانیتور برتری ای نسبت به TV عادی نداره.