شایعه دکتر Freeman در E3 حضور دارد !

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

بی هیچ مقدمه ای میرم سر اصل مطلب !

Half-Life 2: Episode 3 میتونه تنها سورپرایزی باشه که Valve معرفی Portal 2 رو کنسل کنه و در روز 14 June برنامه ی دیگه ای برای نمایش داشته باشه !

تصویر تبلیغاتی که به تازگی منتشر شده و مرتبط با سری Half Life هست این رو ثابت میکنه که ما دکتر Freeman عزیز رو در روز 14 June ملاقات میکنیم ( بیب بیب هورا :biggrin1: )

fakeornot.jpg

اگه اینطور نبود اون ایمیل کنسل شدن نمایش Portal 2 یک کار احمقانه به نظر میرسید !

با این حال Ripten اشاره میکند ساختن همچین عکس تبلیغاتی در سراسر اینترنت امری شایعه است و ممکن است این عکس نیز Fake باشد !

به هر حال اگر این عکس جعلی یا ساختگی هم باشد حداقل امید ما را برای دیدن معشوقه مان افزایش میدهد !

این خبر به هیچ عنوان یک ترجمه ی صرف نیست . ممنون از ملّا لغتی بودن شما .

به کی بگم ، کجا برم ، من HALF -LIFE می خوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام!!!!!:((

خُب بچه ها نا امید نشید:دی

گفته Portal 2 Themed، نه خود Portal 2.

یعنی مثلا یه جوری (چه جوری بگم؟:دی) روح Portal 2 توش جریان داره:دی شاید به قول آریا یه ارتباطی بین HL و Portal ایجاد کنن. کلا معلوم نیست این Valve میخواد چه غلطی کنه:دی در هر صورت باید تا هفته ی دیگه صبر کنیم.

قاعدتا روح HL تو PORTAL جریان داره نه بر عکس!!

بر عکسش یه توهینه بزرگه!:evil:
پرتال عددی نیست که بخواد تو HL جریان پیدا کنه!(:biggrin1:من عاشق پرتالم ولی در برابر HL فقط یه بخشی از یه دنیاست!)

سلام!
من که واقعا از شنیدن این خبر خوشحال شدم. اینجور که مشخصه حسابی میخوان رو Portal 2 کار کنن. قسمت اول یکی از بهترین و خلاقانه ترین بازیهایی بود که بازی کردم.
تازه به قول خودشون یه داستان خفن هم دارن برای Portal 2 مینویسن ! احتمالا بعد از یه مدتی برای Portal هم ملت باید دعا کنن تا عرضه بشه !
یعنی طرف توی محل زندگیش امکانات نبوده که از همون صفحه عکس بزرگتر بگیره ؟!! :دی
احتمالا طرف هم محلی خودت بوده :biggrin1:
یا مثلآ همون طور که قبلآ شایعه بود یه ارتباطی بین Portal و HL برقرار کنن و ...
طبق اون چیزی که بعد از انونس Portal 2 گفتن و اینکه داستان عالی دارن براش مینویسن ، امکان ارتباط دادنش با HL هست . اصلا میتونه ایده ی خیلی باحالی باشه .

در ضمن باید بگم هنوز زوایای پنهان G-man برای هیچکی رو نشده ! اصلا هویتش چیه ! برا چی بهش میگن G-man !؟ این تلپاتی که با دکتر داره چجوریه ؟

خدا لعنتت کنه گیب !!

So Wake up Mr. Freeman Wake up and smell the ashes.....دکتر بیدار شو!!! جون مادرت..خدا بگم چیکارت کنه Gabe....آلن به اون آلنیش بعد 5 سال بیدار شد ولی دکتر:((

حالا خودمونیم...این که دارن Portal 2 یا یه بازی با موضوع Portal 2 یا حالا هر چی که به Portal 2 ربط داره:biggrin1:میسازن....کجاش سوپرازه؟:mad:

یادتونه میگفتن یه کیک هم هس:The Cake is a Lie!!!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or