شایعه دکتر Freeman در E3 حضور دارد !

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

بی هیچ مقدمه ای میرم سر اصل مطلب !

Half-Life 2: Episode 3 میتونه تنها سورپرایزی باشه که Valve معرفی Portal 2 رو کنسل کنه و در روز 14 June برنامه ی دیگه ای برای نمایش داشته باشه !

تصویر تبلیغاتی که به تازگی منتشر شده و مرتبط با سری Half Life هست این رو ثابت میکنه که ما دکتر Freeman عزیز رو در روز 14 June ملاقات میکنیم ( بیب بیب هورا :biggrin1: )

fakeornot.jpg

اگه اینطور نبود اون ایمیل کنسل شدن نمایش Portal 2 یک کار احمقانه به نظر میرسید !

با این حال Ripten اشاره میکند ساختن همچین عکس تبلیغاتی در سراسر اینترنت امری شایعه است و ممکن است این عکس نیز Fake باشد !

به هر حال اگر این عکس جعلی یا ساختگی هم باشد حداقل امید ما را برای دیدن معشوقه مان افزایش میدهد !

این خبر به هیچ عنوان یک ترجمه ی صرف نیست . ممنون از ملّا لغتی بودن شما .

It's since been reported that a '360 and PS3 journalist' has been told by Valve that the 'surprise' at E3 won't be of great interest to them

راست میگی دقت نکرده بودم پس همون MMO !:biggrin1:

ولی چه حالی بده یه HALF-LIFE درست و حسابی انحصاری PC!

پس چرا نمیرسیم به E3!?

خداییش N برابر جام جهانی میخوامش!:biggrin1:

ابته من تا اونجا که خبر دارم و تو جایی خوندم و یادم نمیاد اینا قرار بود episode 3 را با سورس انجین جدید بسازن .
من هی با خودم ور میرفتم میگفتم این چه کاریه که میخوان اپیسود را با موتور جدید بسازن . البته والو هم گفته بود که این اپیسود خیلی طولانی تر خواهد بود .
بنظرم من با آریا موافقم شاید اینا وقتی میبینن هم طولانیتر و هم انجین جدید در کاره اپیسود را بیخیال شدن و چسبیدن به شماره 3 بازی .
به احتمال 60 درصد این چیزی که گفتم میشه ولی اگه نشه شاید اپیسود 3 را با HL3 معرفی کنن که دیگه هیچی به خودم موشک میبندم میرم هوا :biggrin1:

یه نظر من هم بهتره Vave از اپیزودیک کردن بازی دست برداره چون اینجوری ارزش چنین بازی بزرگی به خطر میوفته .
اپیزود 1 و 2 رو نه میشد HL2 دونست ونه یه بازی جدید و من فکر میکنم این کار روی ذهن مخاطب تاثیر خودش رو خواهد گذاشت .

سورپرایز Valve در شایعه ی دیگری که Gamezon پخش کرده ! Counter Strike 2 هست .

طبق نوشته ی ادیتور این بلاگ ، شخصی تصویری از وبسایت Valve که تصویری از CS2 توش بوده برای این بلاگ فرستاده !

Counter_Strike_2-400x225.jpg

در حال حاضر لینک این صفحه فعال نیست

کمتر از یک هفته ( 5 روز ) به اغاز E3 مونده و این سورپرایز Valve واقعا تنها چیزی هست که داره جونم رو به لبم میرسونه ! لعنتی !

Counter Strike 2 هم خوبه و با استقبال شدیدی رو به رو میشه..!!
کمتر از یک هفته ( 5 روز ) به اغاز E3 مونده و این سورپرایز Valve واقعا تنها چیزی هست که داره جونم رو به لبم میرسونه ! لعنتی
خب یه 5 روز صبر کنی همه چی معلوم میشه..ولی چه حالی میده هیچ کدوم از اینا نباشه..:biggrin1:

بذارین ببینیم این G-Man کیه بعد بریم سراغ MMO :دی

G-Man بابای دکتر ـه دیگه .. یا از نسل دکتر که از آینده اومده :دی چه فرقی میکنه، اصلا G-Man منم.
بذار بریم سراغ MMO من نمیخوام برگردم WoW .

-----

این سورپرایز Valve هم شده مثل اعلام شدن Diablo 3 که تا روز قبلش هم کسی نمیدونست اصل قضیه چیه :دی

Valve: E3 'surprise' is Portal 2-themed
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=250316

پاشيد جمعش كنيد اخه ما چه گناهي كرديم كه به خاطر يك اپيسود اين همه زجز و عذاب بكشيم اخه مردم بخدا از انتظار . بابا بكي بگم اخه من half life ميخوام :wallbash::wallbash:
دندون تيز كرده بوديم واسه episide 3 :biggrin1:اين آرزو را بايد با خودم ببرم به گور .

So there you have it. Not Left 4 Dead 2: Episode One, not Half Life 2: Episode Three, not Half Life 3 or Source Engine 2, as we were told.

Let the speculation end. Once. And for all.
Valve: E3 'surprise' is Portal 2-themed
یه ذره به این PORTAL رو دادیم پر رو شدا!
بازی خوبی بود ولی دلیل نمیشه بره رو اعصاب!:biggrin1:

سلام!
من که واقعا از شنیدن این خبر خوشحال شدم. اینجور که مشخصه حسابی میخوان رو Portal 2 کار کنن. قسمت اول یکی از بهترین و خلاقانه ترین بازیهایی بود که بازی کردم.

سورپرایز Valve در شایعه ی دیگری که Gamezon پخش کرده ! Counter Strike 2 هست .
به نظر من که طرف اومده همین طوری یه چیزی نوشته ! حالا اگه 1% درست از آب در اومد میگه دیدین چی گفتم ! اگه اشتباه بود هم که همه یادشون میره ! یعنی طرف توی محل زندگیش امکانات نبوده که از همون صفحه عکس بزرگتر بگیره ؟!! :دی

راستی توی CVG که نگفته سورپرایزشون Portal 2 هست. گفته Portal 2 Themed ! حالا منظورش چیه نمیدونم ! به قول یه نفر شاید میخوان اون اسلحه (اسلحه ؟!) Portal رو وارد HL کنن :دی یا مثلآ همون طور که قبلآ شایعه بود یه ارتباطی بین Portal و HL برقرار کنن و ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or