شایعه دکتر Freeman در E3 حضور دارد !

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

بی هیچ مقدمه ای میرم سر اصل مطلب !

Half-Life 2: Episode 3 میتونه تنها سورپرایزی باشه که Valve معرفی Portal 2 رو کنسل کنه و در روز 14 June برنامه ی دیگه ای برای نمایش داشته باشه !

تصویر تبلیغاتی که به تازگی منتشر شده و مرتبط با سری Half Life هست این رو ثابت میکنه که ما دکتر Freeman عزیز رو در روز 14 June ملاقات میکنیم ( بیب بیب هورا :biggrin1: )

fakeornot.jpg

اگه اینطور نبود اون ایمیل کنسل شدن نمایش Portal 2 یک کار احمقانه به نظر میرسید !

با این حال Ripten اشاره میکند ساختن همچین عکس تبلیغاتی در سراسر اینترنت امری شایعه است و ممکن است این عکس نیز Fake باشد !

به هر حال اگر این عکس جعلی یا ساختگی هم باشد حداقل امید ما را برای دیدن معشوقه مان افزایش میدهد !

این خبر به هیچ عنوان یک ترجمه ی صرف نیست . ممنون از ملّا لغتی بودن شما .

خب سورپرایزشون Portal 2 و HL2: Episode 3 که نیست. Left 4 Dead 3 رو هم که بی خیال میشیم. بعیده دنباله Team Fortress هم باشه. من بیشتر از قبل روی Half Life 3 مشکوک شدم :دی مگر اینکه یه ip جدید باشه که با وجود گذشت 3 سال از HL: Episode 2 و بی جواب موندن اون بازی خیلی بعیده !

آخرین ویرایش:
چه خبر اینجا من گیج شدم!!!
مگه میشه EP3 معرفی نشده برن سراغ 3 خیلی بعیده!!!

اما از HL HD به شدت استقبال میکنیم! که به نظر من احتمالش صفره!
ازمن میشنوی L4D 3 COMING THIS NOVEMBER!:biggrin1:

اگه قراره بازیو با همون انجین 10 سال پیش و اون گیم پلی مزخرف در حال حاضر بدن ، بهتره اصلا ندن !!!
کاشکی تو قسمت بعدیش ما بتونیم قیافه این یارو مثلا دکی فریمن رو ببینیم .( دکتر مبارز :laughing::laughing:).

چه خبر اینجا من گیج شدم!!!
مگه میشه EP3 معرفی نشده برن سراغ 3 خیلی بعیده!!!

اما از HL HD به شدت استقبال میکنیم! که به نظر من احتمالش صفره!
ازمن میشنوی L4D 3 COMING THIS NOVEMBER!:biggrin1:

همون طور که آریا هم گفت احتمال اینکه یه تیکه HL3 معرفی بشه زیاده چون گیب گفته اپیزود 3 سورپرایز نیست، پس میشه نتیجه گرفت که شاید HL3 سورپزایز باشه. اگر هم HL3 باشه خب معلومه که ادامه همون داستان EP2 هست و این حالت Episodeــی و بی خیال شدن

بازسازی HL1 که قرار بود توسط یه تیم غیر رسمی به جز خود Valve تحت عنوان Black Mesa ساخته بشه. چیز خیلی جالبی هم به نظر می اومد. همون HL1 با انجین Source . ولی نمیدونم چی شد :دی
سایت Black Mesa

مثلاً MMO ی HalfLife :دی
البته فکر نکنم Valve از این کارها بکنه که با کله بخوره زمین :دی
مگه اینکه مثلا MMO ی HL باشه با همکاری Blizzard .(تیریپ خواب و خیال :دی)

همون طور که آریا هم گفت احتمال اینکه یه تیکه HL3 معرفی بشه زیاده چون گیب گفته اپیزود 3 سورپرایز نیست، پس میشه نتیجه گرفت که شاید HL3 سورپزایز باشه. اگر هم HL3 باشه خب معلومه که ادامه همون داستان EP2 هست و این حالت Episodeــی و بی خیال شدن
به نظر من اینطوری منطقی تره ، بیخیال اپیزود بندی ! یه سره HL3 معرفی بشه ، من یکی اصلا از این کار Valve خوشم نیومد !

البته شاید بهش اینجوری تفسیر کرد:(نخندینا!)

EP3 سورپرایز نیست یعنی وجودش معلومه! و شاید با همین سورس ارتقا یافته ساخته بشه!
پس تایید HL 3 با یه تیزر مافوق تصور از سورس انجین جدید فک ما رو به تاق میکوبون از نوع بر عکس!

و نظر دیگه این که کسی نگفته VAVLE یه IP جدید تو چنته نداره! باتوجه به موفقت بی نظیر PORTAL و L4D

البته کلیه ی انی نظرات تخیلی بید.!

ولی من بیشتر از همه با HL REMADE از نوع خفن اصل خود VALVE حال میکنم!

به نظر من هم اپیزودبندی کار جالبی نبود و واقعا امیدوارم HL3 باشه هرچند احتمالش خیلی کمه. یه چیز دیگه که میتونه سورپرایز باشه CS2 هست که اینم احتمالش کمه. به نظر من VALVE MMO هم بعید نیست. Add-On برای L4D 2 یا اینجور چیزا هم سورپرایزهای یخی هستند که محتمل هستند.

چیز دیگه که میتونه سورپرایز باشه CS2 هس

جالبه اصلا کلا یادم رفته بود این CS !!

چه قدر تو این گیم نتای زپرتی تو سر وکله هم زدیم یادش به خیر!!

به شدت استقبال میشه!
با یه SINGLE توپ که فک MW رو بیاره پایین!(چه میکنه این تخیلات بنده!)

مثلاً MMO ی HalfLife :دی
بذارین ببینیم این G-Man کیه بعد بریم سراغ MMO :دی

EP3 سورپرایز نیست یعنی وجودش معلومه! و شاید با همین سورس ارتقا یافته ساخته بشه!
پس تایید HL 3 با یه تیزر مافوق تصور از سورس انجین جدید فک ما رو به تاق میکوبون از نوع بر عکس!
و نظر دیگه این که کسی نگفته VAVLE یه IP جدید تو چنته نداره! باتوجه به موفقت بی نظیر PORTAL و L4D

البته کلیه ی انی نظرات تخیلی بید.!

ولی من بیشتر از همه با HL REMADE از نوع خفن اصل خود VALVE حال میکنم!
خب همون طور که گفتم و دوستان توضیح دادن , نیازی نیست حتمآ چیزی به نام Episode 3 داشته باشیم :دی میشه همون داستان رو تحت عنوان HL3 با انجین جدید و تغییرات ریز و درشت توی گیم پلی تعریف کرد.
ip جدید هم خیلی بعیده ! کلآ به دور از ادبه (!!) که HL2 رو همین طور 3 سال (تا این لحظه) ول کنن و بعد ip جدید هم بسازن و مثلآ 5 سال بعد از HL2: Episode 2 برن سراغ Episode 3 :دی
بازسازی هم به نظرم کار بیهوده ای هست. همین الآن هم میشه HL1 رو بازی کرد و ازش کاملآ لذت برد ! بازسازی بمونه برای 10,15 سال دیگه :دی

AH Damn!!!!:wallbash:

این e3 کی میخواد بیاد پس!!!!یه هفته هنوز مونده:((

راستی دوستان این تیکه از خبرو ندیدین؟

It's since been reported that a '360 and PS3 journalist' has been told by Valve that the 'surprise' at E3 won't be of great interest to them

این یعنی این که هر چیزی هس این سوپرایز فقط برای PC هس...:eek:

خوب اگه این درست باشه HL3 یا EPISODE 3 نیست چون HL2 هم برا 360 اومده هم ps3...

پس فقط میمونه CS2....:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or