شایعه دکتر Freeman در E3 حضور دارد !

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

بی هیچ مقدمه ای میرم سر اصل مطلب !

Half-Life 2: Episode 3 میتونه تنها سورپرایزی باشه که Valve معرفی Portal 2 رو کنسل کنه و در روز 14 June برنامه ی دیگه ای برای نمایش داشته باشه !

تصویر تبلیغاتی که به تازگی منتشر شده و مرتبط با سری Half Life هست این رو ثابت میکنه که ما دکتر Freeman عزیز رو در روز 14 June ملاقات میکنیم ( بیب بیب هورا :biggrin1: )

fakeornot.jpg

اگه اینطور نبود اون ایمیل کنسل شدن نمایش Portal 2 یک کار احمقانه به نظر میرسید !

با این حال Ripten اشاره میکند ساختن همچین عکس تبلیغاتی در سراسر اینترنت امری شایعه است و ممکن است این عکس نیز Fake باشد !

به هر حال اگر این عکس جعلی یا ساختگی هم باشد حداقل امید ما را برای دیدن معشوقه مان افزایش میدهد !

این خبر به هیچ عنوان یک ترجمه ی صرف نیست . ممنون از ملّا لغتی بودن شما .

البته اينم بگم با رابطه ي خيلي خوبي كه VALVE با PS3 داره ! اين بازي يه وزنه خيلي سنگين براي 360 و كلا مايكروسافته .

بابا بزارید اول تایید بشه قراره دکتر دوباره سر و کلش پیدا بشه بعد برید سراغ انحصاری کردن و ...

بابا بزارید اول تایید بشه قراره دکتر دوباره سر و کلش پیدا بشه بعد برید سراغ انحصاری کردن و ...
از سايقه درخشان والو در رابطه با ps اين حرف را ميگم !
والا همين چند روز پيش كه يادم مياد تو نت بودم اين Gabe Newell دوباره داشت ps3 را مورد عنايت قرار ميداد و داشت با گيم كيوب مقايسش ميكرد :biggrin1:
كلا اينا رابطشون خيلي خوبه با ps3 به همين خاطره كه دارم اين حرف را ميزنم .

بالاخره این طلسم شکسته شد و پرده از این بازی بزرگ خواهد رو شد فرقی نمیکنه Episode three یا Half Life 3 مهم اینکه همه چیز قراره فاش بشه از G-man و هزار راز دیگر که تو این بازیه

البته امیدوارم نسخه 3 باشه و موتور سورس 2 رو معرفی کنن .چی میشه

بالاخره این طلسم شکسته شد و پرده از این بازی بزرگ خواهد رو شد فرقی نمیکنه Episode three یا Half Life 3 مهم اینکه همه چیز قراره فاش بشه از G-man و هزار راز دیگر که تو این بازیه البته امیدوارم نسخه 3 باشه و موتور سورس 2 رو معرفی کنن .چی میشه

به همین خیال باش شما که همه چیز رو بشه!
تا 10-20 سال دیگه تو خماری می زارنمون!
البت تا باشه از این سرکار رفتنا باشه!:biggrin1:

به همین خیال باش شما که همه چیز رو بشه!
تا 10-20 سال دیگه تو خماری می زارنمون!
البت تا باشه از این سرکار رفتنا باشه!:biggrin1:

آره بابا میدونم احساساتی شدم سر همین G-man تو اپیزود 2 داشت همه چیز فاش میشد

که یهو ضد حال اساسی Eli مرد اگر یادت باشه Eli یک چیزایی میدونست میخواست بگه

آره بابا میدونم احساساتی شدم سر همین G-man تو اپیزود 2 داشت همه چیز فاش میشد

که یهو ضد حال اساسی Eli مرد اگر یادت باشه Eli یک چیزایی میدونست میخواست بگه
مطمئن باش همونطور که تو E1 هیچ اتفاقی نیافتاد و تو E2 هم چیز زیادی رو نشد ، توی E3 هم اتفاقی نمیافته ! مثل اینکه اصلا Valve قرار نیست بلاخره گره های داستانی بازی رو باز کنه !
اتفاق جالبی که میتونه بیافته اینه که Valve بیاد هم E3 رو معرفی کنه و بگه مثلا 2 ساله که در حال ساخته و اکتبر 2010 ریلیز میشه و هم اینکه Half Life 3 رو معرفی کنه و بگه که مثلا 2012 ریلیز میشه و از سورس انجین 2 برای ساختش استفاده میشه :love: :-" و اخرین قسمت نیز خواهد بود :((:love: ( با گفتن اخرین قسمت ، هم بار درامِ زیادی پیدا میکنه هم اینکه یه دفعه عشق و علاقمون به HL و دُکی جون زیادتر تَر میشه )

البته از شرکت بدقولی مثل Valve صد در صد بعیده همچین اعمال دل انگیز و سوپر سورپرایز کننده ای :biggrin1:

ای جانم
هوراااااااااااااااااا
دستت مرسی نیما:دی
دیگه این سری باید به الیکس حرف دلشو بزنه:دی
والا همين چند روز پيش كه يادم مياد تو نت بودم اين Gabe Newell دوباره داشت ps3 را مورد عنايت قرار ميداد و داشت با گيم كيوب مقايسش ميكرد
كلا اينا رابطشون خيلي خوبه با ps3 به همين خاطره كه دارم اين حرف را ميزنم .
کلا موتور گرافیکیه سورس با ps3 مشکل داره! پس حتی خطور هم نکنه که رو ps3 بیاد
البته کلا امیدوارم رو کنسول نیاد

الهی آمین!
اتفاق جالبی که میتونه بیافته اینه که Valve بیاد هم E3 رو معرفی کنه و بگه مثلا 2 ساله که در حال ساخته و اکتبر 2010 ریلیز میشه و هم اینکه Half Life 3 رو معرفی کنه و بگه که مثلا 2012 ریلیز میشه و از سورس انجین 2 برای ساختش استفاده میشه و اخرین قسمت نیز خواهد بود
من که سکته رو زدم اگه بشه!

مطمئن باش همونطور که تو E1 هیچ اتفاقی نیافتاد و تو E2 هم چیز زیادی رو نشد ، توی E3 هم اتفاقی نمیافته ! مثل اینکه اصلا Valve قرار نیست بلاخره گره های داستانی بازی رو باز کنه !
اتفاق جالبی که میتونه بیافته اینه که Valve بیاد هم E3 رو معرفی کنه و بگه مثلا 2 ساله که در حال ساخته و اکتبر 2010 ریلیز میشه و هم اینکه Half Life 3 رو معرفی کنه و بگه که مثلا 2012 ریلیز میشه و از سورس انجین 2 برای ساختش استفاده میشه :love: :-" و اخرین قسمت نیز خواهد بود :((:love: ( با گفتن اخرین قسمت ، هم بار درامِ زیادی پیدا میکنه هم اینکه یه دفعه عشق و علاقمون به HL و دُکی جون زیادتر تَر میشه )

البته از شرکت بدقولی مثل Valve صد در صد بعیده همچین اعمال دل انگیز و سوپر سورپرایز کننده ای :biggrin1:

نیما اینطور که میدونم و خبر دارم episode 3 را میشه یه بازی کامله کامل دونست و گفتن خیلی طولانتر از اپیسودها دیگره چون کلا قرار شماره ی 2 بازی را خاتمه بده اینه که منو میبره آسمان هفتم :biggrin1:
البته اینک بگم اگه اشتباه نکنم اگه قرار باشه خبری از موتور جدید باشه source engine 3 هست .

متاسفانه یا خوشبخاتانه میاد چون والو رابطش با 360 خیلی خوبه !

خدایی بعضیا عجب حسودین ! دوس دارن خودشون بشینن پشت یه بازی دیگه کسی اون رو تجربه نکنه ! بابا بی خیال.مگه Fable III ره PC تایید شد کسی بهش بر خورد ؟ جالبترش اینه که همین آقایون دست به دعا برمیدارن روزو شب,که ای خدای توانا Gears of war 3 را مولتی بگردان ! half life 3 یا EP3 یاهر پسوندی که شما دوس داری , به قوت خودش روی کنسولX360(یا هردو کنسول) عرضه میشه ...:stupids:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or